0 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde (370 puan) tarafından
Ben ne yapacağım hayattan hiç birsey anlamıyorum bosanali 2sene oldu psikolojim hala düzelmedi ailem desen karışık yanlarında kalamıyorum sığınamıyorum onlara kendi ayaklarımın üzerinde duramıyorum insanlarla iletişimim hiç yok çalışmaya korkuyorum bu yüzden çocuklarım bendeydi onlara da bakamıyorum ruh hastasiyim şizofreni var bende hiç birsey yapasım gelmiyor ev temizle yemek yap bunları yapamıyorum çocukları bıraktım bir yanım gene kor oldu artık ölmek istiyorum bıktım bu hayattan ailem istemiyor beni psikolojim bozuk diye aileme bile soğuk davranıyorum herkese öyle çocuklara bile abim var ceza evinde hadi ailemle bir şekilde belki kalırım ama abim pek oturaklı düzgün bi insanda deyil ondanda korkuyorum boşandığım adam bana ev açıp çocukları vermişti ama benim canım yanıyordu vicdan yapıyorum hep çocuklara bakamıyorum diye böyle eve huzur veremiyorum kadın gibi temizlik yapasım gelmiyor evde bile hemen ruhum daralıyor çocukların babasıyla 12 yıl evli kaldım yemek konusunda genelde hep o destek oluyordu bana oda olmayınca yanımda artık iyice maf oldum şimdi diyeceksiniz çocukları niye aldın babasından onların yokluğunu arıyorum yanımdayken bakıyorum baba yok başımızda hayattan tat alamıyorum bana birseyler oluyor sonra ilişkimiz oluyor bende sıkıntı var kendimi yetersiz buluyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(394 puan) tarafından

Allah'ım kimlere anne olmayı nasip etmişsin. Bana etmedin inanamıyorum şu okuduklarıma.  Şizofreni isen niye evlenip çocuk yaptın?

Kusura bakma seninki hastalık filan değil fikirsizlik.
(13,440 puan) tarafından
Ne manasız cümleler isyanın kime verici olan Allah' a mı? Kadın sonradan hastalandı belki akıl sağlığı pamuk ipliğine bağlı. Bu grip değil ilacını iç hemen geçsin. Çocuğa belki zarar vereceğinden korktu. Anne değilsin henüz kimsenin anneliği üzerinden kendi egonu okşama çabasına girme. Onun yürüdüğü yolda yürümüyorsun. Kadın şiddet gördüm bıraktım falan demiyor şizofreni tanım var diyor.
(394 puan) tarafından
Arkadaşlar tanım var denememiş yorumları okumadan da saçma sapan egodur , şudur budur dememeyin ben post sahibinden de helallik istedim. Bilginiz olmayan konuda fikir sahibi olup yorum yapmayın. Önce yorumları okuyun sonra duyarlı olun. Benim isyan ettiğim etmediğim hiç birinizi de ilgilendirmez. Sağlıcakla.
(394 puan) tarafından
Ha bide eklemeden edemeyeceğim, herkesin anneliğine dediğiniz 2 kisi ve birisi bu bayan. 2 kisi herkes mi oldu hülya hanım?  mübalağa sanatınız baya gelişmiş. Herkeste beni takip ediyormuş bir kaç gündür çok şaşırdım.
(13,440 puan) tarafından
Ben ayferi uzun süredir biliyorum fikrim de bilgim de var. Tekrar postu okudum şizofreni var bende demiş. Birine eğer ki eksik olduğunu düşündüğü yerden saldırıyorsanız ve bana verse Allah ben böyle olmazdım a çıkacak cümleler kuruyorsanız bu kendi egonuz ile ilgilidir yani hala aynı fikirdeyim. Evet okuyup helallik istediğinizi gördüm okumamıştım bu da benim eksiğimdir.  Sağlıcakla
(394 puan) tarafından
Fikir bilgin var mı derken kadindan bahsetmedim. Yorumları okumadığın için bilgin yok demek istedim.
-Reklam-
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Psikiyatriden destek alsan daha iyi, biz ne desek boş Allah yardimcn olsun 
0 oy
tarafından
Eşinle barışmak mı istiyorsun öyle anladım gibi
0 oy
(15,896 puan) tarafından
Rahatsızlıklarının farkındasın git tedavi ol. Senin için ve çocukların için bunu yapmalısın. Sonrasında çocuklarına daha iyi bir anne olmak için elinden geleni yaparsın. Bu şekilde o çocuklarin senin yaninda kalması hiç doğru değil . Lütfen kusura bakma ama doğruları söylemek zorundayım. 
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Ne oldum değil ne olacağım demeli burdaki herkes bakıyorum habire insanlara bir öfke kusuluyor. Allah öyle bir sınarki o kadının yaptığı şeyleri yapmak zorunda kalırsınız büyük konuşmayın kimsenin ahınıda almayın. 
0 oy
(13,440 puan) tarafından
Birçok kez postuna denk geldim yemek konusuna takıntın var demiştim sana hatta muhtemelen bu yüzden bitti evliliğim yetersizim diye düşüne düşüne yedin bitirdin kendini. Bak soğan bile soyamasan bitmeyen evlilik yürür bitmez. Sen kendini böyle tüketme silkelen kendine gelmeye çalış. İlaçlarını kullan. Sosyalleşmek sana muhakkak iyi gelir bir iş bul insanlardan korkma

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 208 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 76 göst.
12 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mucizee01. (520 puan) tarafından soruldu

412,441 soru

12,416,662 cevap

45,049 kullanıcı

Kategoriler

...