0 oy
432 göst.
Diğer kategorisinde (370 puan) tarafından
Ben ne yapacağım hayattan hiç birsey anlamıyorum bosanali 2sene oldu psikolojim hala düzelmedi ailem desen karışık yanlarında kalamıyorum sığınamıyorum onlara kendi ayaklarımın üzerinde duramıyorum insanlarla iletişimim hiç yok çalışmaya korkuyorum bu yüzden çocuklarım bendeydi onlara da bakamıyorum ruh hastasiyim şizofreni var bende hiç birsey yapasım gelmiyor ev temizle yemek yap bunları yapamıyorum çocukları bıraktım bir yanım gene kor oldu artık ölmek istiyorum bıktım bu hayattan ailem istemiyor beni psikolojim bozuk diye aileme bile soğuk davranıyorum herkese öyle çocuklara bile abim var ceza evinde hadi ailemle bir şekilde belki kalırım ama abim pek oturaklı düzgün bi insanda deyil ondanda korkuyorum boşandığım adam bana ev açıp çocukları vermişti ama benim canım yanıyordu vicdan yapıyorum hep çocuklara bakamıyorum diye böyle eve huzur veremiyorum kadın gibi temizlik yapasım gelmiyor evde bile hemen ruhum daralıyor çocukların babasıyla 12 yıl evli kaldım yemek konusunda genelde hep o destek oluyordu bana oda olmayınca yanımda artık iyice maf oldum şimdi diyeceksiniz çocukları niye aldın babasından onların yokluğunu arıyorum yanımdayken bakıyorum baba yok başımızda hayattan tat alamıyorum bana birseyler oluyor sonra ilişkimiz oluyor bende sıkıntı var kendimi yetersiz buluyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(394 puan) tarafından

Allah'ım kimlere anne olmayı nasip etmişsin. Bana etmedin inanamıyorum şu okuduklarıma.  Şizofreni isen niye evlenip çocuk yaptın?

Kusura bakma seninki hastalık filan değil fikirsizlik.
(370 puan) tarafından
Allah sanada nasip etsin inşallah ilk zamanlar öyle olmuyor ilk zaman hasta deyildim zamanla birde insanın ilerde ne olacağı belli olmuyor seninde çocuğun olacak diyelim ilerde senin hayatın da nasıl olacak bilemessinki ben bile bu durumları geleceğimi bilmiyordum
(674 puan) tarafından
Simli_..Bardak Kaç kere fark ettim sürekli çocuklarla ilgili bulanıp post açan Annelere sürekli aynı yorumu yapıyorsun neden her önüne gelenin Anneliğine sitem de bulunuyorsun? Kusura bakma ama sen de sürekli kendini o Annenin yerine koymayıp bu kadar yargılarsan Allah'ta sana bu mutluluğu tattırmaz.
(394 puan) tarafından
Hiç bir anne çocuğunu bırakamaz!!! Onları dünyaya getirmeyi seçip sonra olmadı bırak ne bu kargo mu? Allah da sana tattirmaz derken size tattırip da elinizden alabileceğini unutmayın derim!
(146 puan) tarafından
Simli bardak Gerçekten çok acımasızca bir yorum ve dün de buna benzer yorumunu gördüm iyilik iste iyi düşün iyilik bul Allah sana da nasip etsin inşallah ama böyle yorumlar yaparak çok yanlis yapıyorsun canım
(370 puan) tarafından
Bende senin gibi diyordum vallaha benimde olmuyordu bak şimdi Allah kimlere ne imtihanlar veriyor bilemeyiz
(5,635 puan) tarafından
Simli biraz yavaş ol lütfen. Kadın şizofreni tanısı almış. Kadının ruh halinin bozuk olması doğal.
Seni anlıyorum ama anne olamamanın acısını annelerden çıkarma lütfen.
Bilmediğiniz konu hakkında yargılamayın. Empati yapın ne demek hastaysan neden çocuk yaptın? Bu hastalık mezara kadar onunla gidecek anne olma hakkı yok mu?
Şu konuda eleştirilebilir. Tedavisini düzenli almamış belli. Çocukların için tedavini aksatma denilebilir.
(394 puan) tarafından
+1
Şizofreni tanısı var mı?
Kendince ben şizofreniyim diye yorumlamış.
(5,635 puan) tarafından
Kim kendi kendine şizofreniyim desin. En fazla depresyondayım der kaygı bozukluğum var der ama şizofreniyim demez.
(394 puan) tarafından
Bence öyle değil. Kendi kendine dedi . Öyleyse de tabiki hastalığı az çok tahmin ediyorum özür dilerim yorumum da.
(370 puan) tarafından
Kaygı bozuklugum da çok var
(394 puan) tarafından
Şizofreni tanin var mı?, Yada doktorlar sana şu hastalığın var dedi mi ? ,Yoksa sen icinde bulduğun durumu böyle mi ifade ettin?
(370 puan) tarafından
Kullandığım ilaçlar şizofreni ilaçları kaygı depresyondan  endişe
(394 puan) tarafından
Anladım canım,  kusura bakma ben kendi kendine  içinde bulunduğun durumu ifade ettin diye düşündüm. Hakkını helal et ,geçmiş olsun.
(5,635 puan) tarafından
Psikiyatriye gittiğinde dr sana hastalığın konusunda ne dedi?
(370 puan) tarafından
Sağol cnm
tarafından
Normalde yorum yapmam ama simli bardak kaç gündür fark ediyorum hem isyan ediyosun Allah'a hemde herkesin anneliğine ahkam kesiyosun bak benim iki çocuğum var kız kardeşimin yok dört senedir ben daha ağzında bununla alakalı bişey duymadım biz hep hayırlısıyla nasip etsin deriz çünkü hayırsız çocuğun ne olduğunu birtek ailesi anlar
Ha birde annelik öyle olmuyor inşallah yaşarsın bu duyguyu ama herşeye herkese dört dörtlük yetisemiyosun yeri geliyor çocuklarına bagiriyosun yeri geliyor bağrına basiyosun insanız bizde evde yedi yirmi dört sürekli ihtiyaçlarını gidermeye psikolojik ve fizyolojik olarak onlara yetmeye çalışmak hiç kolay değil hele birde her konuda vicdan yapmassi Var bu isin
(13,440 puan) tarafından
Ne manasız cümleler isyanın kime verici olan Allah' a mı? Kadın sonradan hastalandı belki akıl sağlığı pamuk ipliğine bağlı. Bu grip değil ilacını iç hemen geçsin. Çocuğa belki zarar vereceğinden korktu. Anne değilsin henüz kimsenin anneliği üzerinden kendi egonu okşama çabasına girme. Onun yürüdüğü yolda yürümüyorsun. Kadın şiddet gördüm bıraktım falan demiyor şizofreni tanım var diyor.
(394 puan) tarafından
Arkadaşlar tanım var denememiş yorumları okumadan da saçma sapan egodur , şudur budur dememeyin ben post sahibinden de helallik istedim. Bilginiz olmayan konuda fikir sahibi olup yorum yapmayın. Önce yorumları okuyun sonra duyarlı olun. Benim isyan ettiğim etmediğim hiç birinizi de ilgilendirmez. Sağlıcakla.
(394 puan) tarafından
Ha bide eklemeden edemeyeceğim, herkesin anneliğine dediğiniz 2 kisi ve birisi bu bayan. 2 kisi herkes mi oldu hülya hanım?  mübalağa sanatınız baya gelişmiş. Herkeste beni takip ediyormuş bir kaç gündür çok şaşırdım.
(13,440 puan) tarafından
Ben ayferi uzun süredir biliyorum fikrim de bilgim de var. Tekrar postu okudum şizofreni var bende demiş. Birine eğer ki eksik olduğunu düşündüğü yerden saldırıyorsanız ve bana verse Allah ben böyle olmazdım a çıkacak cümleler kuruyorsanız bu kendi egonuz ile ilgilidir yani hala aynı fikirdeyim. Evet okuyup helallik istediğinizi gördüm okumamıştım bu da benim eksiğimdir.  Sağlıcakla
(394 puan) tarafından
Fikir bilgin var mı derken kadindan bahsetmedim. Yorumları okumadığın için bilgin yok demek istedim.
-Reklam-
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Psikiyatriden destek alsan daha iyi, biz ne desek boş Allah yardimcn olsun 
0 oy
tarafından
Eşinle barışmak mı istiyorsun öyle anladım gibi
0 oy
(15,906 puan) tarafından
Rahatsızlıklarının farkındasın git tedavi ol. Senin için ve çocukların için bunu yapmalısın. Sonrasında çocuklarına daha iyi bir anne olmak için elinden geleni yaparsın. Bu şekilde o çocuklarin senin yaninda kalması hiç doğru değil . Lütfen kusura bakma ama doğruları söylemek zorundayım. 
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Ne oldum değil ne olacağım demeli burdaki herkes bakıyorum habire insanlara bir öfke kusuluyor. Allah öyle bir sınarki o kadının yaptığı şeyleri yapmak zorunda kalırsınız büyük konuşmayın kimsenin ahınıda almayın. 
0 oy
(13,440 puan) tarafından
Birçok kez postuna denk geldim yemek konusuna takıntın var demiştim sana hatta muhtemelen bu yüzden bitti evliliğim yetersizim diye düşüne düşüne yedin bitirdin kendini. Bak soğan bile soyamasan bitmeyen evlilik yürür bitmez. Sen kendini böyle tüketme silkelen kendine gelmeye çalış. İlaçlarını kullan. Sosyalleşmek sana muhakkak iyi gelir bir iş bul insanlardan korkma

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 208 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 76 göst.
12 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mucizee01. (520 puan) tarafından soruldu

412,487 soru

12,418,176 cevap

45,101 kullanıcı

Kategoriler

...