0 oy
418 göst.
Diğer kategorisinde (2,476 puan) tarafından

3 yaşındaki kızım banyo diyince aklı gidyor basıyor ağlamayı az önce yıkadım ama nasıl yıkadım bni heryeri ıslattı bnde sayesinde duş almış oldm asla sevmyr önüne oyuncak koydum bebeklerini koydum hadi annecim onlarda yıkanacak dedm yok anlmyr normalde yıkarız bebeklerini ama kendine gelince yıkıyor ortalığı ne yapcam nasıl alışır bu kız her banyoda gına gelyr artık:(

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimkide ayniiii 
-Reklam-
0 oy
(429 puan) tarafından

Benim oğlum çok seviyor banyo yapmayı 

Diyo kızlar ağlar ben ağlamam :)
tarafından
Bence bu çok yanlış evet çocuk bebek hatta ama siz büyük ihtimal kız bi ağlama kız gibi şöyle yapma diyorsanız ondan bu cümleleri kullanıyor olabilir
(429 puan) tarafından
Yani ne yapıyım kız gibi mi ol diyim zaten ortalık cinsiyet değiştiren lerle dolu malesef bu devirde bana göre misal pembeyi kızlar giyer diyorum oda öyle diyor bı bebek düşün Barbie e ona onu alicak değilim ha çocuktur bişey bilmez ama devir kötü.aglamadinida ben değil kendisi söyledi hiçte takmadım bugün der yarın unutur
tarafından
Kız gibi ol de demedim sadece ileride kadınlardan kendini üstün gören bir hovarda olmasın diye dedim
(429 puan) tarafından
Bu kadar anlam yükleyemiyorum ben maşallah burdaki bayanlarda herşeyden bı anlam çıkarıyor.bide kimse kimseden üstün olamaz Allah herkesi eşit yarattı .
tarafından
Eğitim küçüklükten başlıyor canım ben aslında kötü birşey demek istemedim ama her kötü bir olaya kız gibi yapma  etme ağlama oturma oynama dersen kızlara kadınalra karşı ileride saygısı kalmaz .
0 oy
(750 puan) tarafından
Bizim de oyle ya 19 aylik oğlum yikayana kadar ortalik yikiliyor esim yikiyor ben tutamam diye önceden banyodan cikmak istemezdi aglardi simdi girmek istemiyor yani nasil bir cozum bulurum bilmiyorum kuveti odaya getirdim oynadi icine girdi atletini cikarayim dedim anladi basladi aglamaya pis olcan kokuyon ögg diyom yok kiz delirmelik bisey
0 oy
(3,825 puan) tarafından
Benimkide aksine suda kalmak için ağlıyor zor çıkarıyorum banyodan. Gün içinde zaten tuvalete gidiyor bir saat suyla oynayıp çıkıyor 
(2,476 puan) tarafından
Ne güzel
0 oy
(640 puan) tarafından
Benim oğlumda girerken çok agliyo girdikten sonra araba falan veriyorum bu sefer çıkmak istemiyo 3 yasinda
(2,476 puan) tarafından
Oyuncakta atym önüne yok durmyr
0 oy
(2,161 puan) tarafından
Ayy benm kızda 3 yasinda banyo cami acikti başını yikadim kardeşim benm eve gelirken ses duymuş sanmiş birşey olmuş eve geldi olanları anladı bende diyordum benm kız tek böyle 
(2,476 puan) tarafından
Valla aynı kız netcm bilmem
0 oy
tarafından
Benim oğlumda sadece başını yıkarken ağlar 
0 oy
(171 puan) tarafından
Benimde aynıydı zamanla alışıyolar komşulara diyodum çocugu yıkıycam die dövdü sanmasınlar die düşün ,
(2,476 puan) tarafından
Hahaha Allah'tan biz en alttyız
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Benim kızımda öyle komşularım bir yerden düştü zannediyor. Oysa ki sadece banyo yapıyor 2 buçuk yaşında 
(2,476 puan) tarafından
Kız bnmde valla ya yıkıyor
0 oy
(570 puan) tarafından
Benim kızımda 4 yaşına girdi aynı valla Özellikle saçına şu döktüm mü alllah !!Normalde oda oyuncağını yıkamayı sever,oyun havuzu da şu doldurunca oynamayı sever ama eğer banyo olsa kaçar,girse bağırır,ağlar ,saçıma dökme der.Suyu dökünce siçriyor resmen.Şu kafaya takılan suyu engelleyen aparattan almakta istememistin alışsın diye kendi görmüş kaç gündür ondan diyor ama almam yaşı büyük,suyu kabullenmesi gerek,özellikle oyunla falan bilemiyorum
0 oy
(2,727 puan) tarafından
Benim kızımda 18. Ayında suyu sevmemeye başladı yeni yeni alıştırdım. Eski usül leğen aldım içine oyuncaklarını koyuyoruz ediyoruz yarım saat 40 dakika takılıyoruz. 3te sudan çıktı sudan çıktığı gibi uyudu zaten yoruldu. Sitede havuz var çocukları orada görünce o da havuza girmek istiyor izin vermediğim için böyle bir yöntem buldum. İşe yaradı bizde. Her gün sudayız artık. Ama onun haricinde kendi küvetinde filan yıkanmak istemiyor. Amaç su ile oynamak. Yıkadıktan sonra ıslanan yerleri de temizliyorum uyuduktan sonra. Havalar sıcakken alıştırdın alıştırdın kış günü zor olur.
(2,476 puan) tarafından
Valla bacım suya deyince cocuk delirito
0 oy
(5,308 puan) tarafından
Canım nlrmalde suyu vok seven kızım bı donem yıkanmak ıstemedı meger kuvetı kaldırmamı ıstemıyormus. Yıne ayakta yıkıyorum ama altında kuvet var terlık falan gıydırmıyorum rahat edıyor. Kuvet kymuyısan bı dde öyle dene
(2,476 puan) tarafından
Tm cnm deneyim bi
0 oy
(914 puan) tarafından
Bak şimdi canm . Zeynep de öyleydi. Yüzüne gelmeyecek şekilde saçını yıka vicudunu yıka kopurt falan en son çıkarmaya yakın yüzünü yıka . Yüzlerine değince deliye dönüyorlar öyle dene göreceksin daha sakin bı duş olacak ;)
0 oy
(52,677 puan) tarafından
benimki hala zorla yıkanıyor az once yıkadım pazarlikla.kafami bir kere sampuanla boynumdan aşağısını yikayalim cikalim diye diye girdi 
0 oy
(455 puan) tarafından
Aynı benim oğlum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 192 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,096 göst.
31 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 325 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,865 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 380 göst.
16 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Umutsuzz (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,239 soru

23,662,245 cevap

309,051 kullanıcı

...