0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (281 puan) tarafından
Bugün arefe eşimin maaşı bugün yattı normalde bugün 8 de işe gidip 5 de çıkıyor ama o eski çalıştığı yere çalışmaya gitti iş çıkışında para da hesabina yatiyor sabah gittiği için çekip bize veremedi ve iş çıkışında da eve gideyim çocukların bayram kıyafeti yok demedi belki de bilerek yaptı sirf çocuklara kıyafet almim diye çünkü mecburi değil istese gitmezdi istediği kadar çağırsin sonuçta eski iş yeri yardım etmek zorunda değil baska zaman olsa neyse ama biliyor para olmadığını çocuklara kıyafet almadigimi çok üzüldüm Gerçekten çocuklarıma yarın bayram kıyafeti giydiremicem lafa gelse anlamıyorlar der 

3 Cevaplar

0 oy
(1,029 puan) tarafından
Ya açıkçası ben pek bayramlık giysin mutlaka yeni olsun düşüncesinde değilim illaki yeni kıyafetleri vardır ya da giydirebileceginiz güzel kiyafetler vardır illaki. Çokta alinmazdim ben
(281 puan) tarafından
Benim ogullarimin yok işte milletin verdiği eski kıyafetleri giydiriyorum yeni kıyafet almıyoruz ki o yüzden istiyordum geçen ramazan bayraminda da ikinci çocuğuma doğum yaptığımda annemin getirdiklerini büyük oğluma giydirmistim
(150 puan) tarafından
Şu milletin bayramlık merakı ya belki adam parayı zor yetiriyo sana diyemiyo
(281 puan) tarafından
Ne zor yetiriyor ya sen benim ailemin icindeki şeyi benden iyimi bileceksin abisi ölmüş yengesi Antalya'ya taşındı ordan arayıp kızım elbise istiyor diyor onlara herşey var niye bize yok 35 milyar maaşı alıyor aylık bize 8 milyar veriyor gerisini ailesine veriyor bilip bilmeden konuşmayın
(150 puan) tarafından
:))))
-Reklam-
0 oy
(2,094 puan) tarafından
Benm esmde bu bayram ne para verdi nede birşey bende annemlerin bana verdiği para vardı köşe koymuştum kendim aldım kızıma 
(281 puan) tarafından
Benimde köşede varda dün keşke alsaydım pazar vardı kapımın önünde şuan oda yok baya uzak mağazalar
tarafından
Ben sıkıştığımda kendim alırım sonra parasını esimden alırım keşke öyle yapsaydin ama şuda var bugün arafe mağazalar geç saatlere kadar açık olur
(2,094 puan) tarafından
Köşede paran varmiş keşke alsaydın ama bekle yada eşini ara de biraz erken gel akşam alisverise çıkalım bakalım ne diyor mağazalar geç kapanıyor sonuçta
Gidip bakarsın yada işi uzun süre çekse de hesabıma para at ben gideyim çocuklarını al çik yemekde yersiniz hatta
0 oy
(2,501 puan) tarafından
Yani aslında sorun kıyafet degil siz aslında düşüncesiz liginden kırılmış siniz 
(281 puan) tarafından
Öyle zaten büyük oğluma alırdım onun hiç yokki büyüdü artık kıyafetleri olmuyor küçük oğluma da abisinin kıyafetlerini giydiriyorum bir alt üst alırdım oda en fazla 200 250 olsun sorunum düşüncesiz davranması belki söylediğim halde umursamamasi

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 312 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Umutsuzzz (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 426 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 548 göst.
11 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Emine S (17,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,535 göst.