0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (1,856 puan) tarafından

image

fake foto değil şimdiden anlaşalım storymin ekran görüntüsü shahaj nasılsıniz napiyorsunuz bayramda benim gibi evde olan var mi :(

11 Cevaplar

0 oy
(742 puan) tarafından

Afiyet olsun bayramda koydeyiz hep beraber kayinvalidemler falan şimdi de camasor katliyorum ne kadar zor bir is bu yaa asmak yormuyor da su katlayip onu oraya bunu buraya amannnn oyle iste :)  bi soguk kahve olaydi da iceydim :D neyse sade soda da guzel

(1,856 puan) tarafından
Kolay gelsin benim 2 sepet. Var katlanacak gözüm almıyor eşime kitlerim diye düşünüyorum saol canım:)
(742 puan) tarafından
Bende yemek
Yapmadım ona kitlemeyi dusundum bunlari bari yapayimda yuzum olsun calisti birde bu gun :) hepsini yikmak olmaz :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Koydeyiz temizlik yaptım okadar emek verdim sildim supurdum cam çerçeve dolap ama.gek gör k çocuğuum babannesinin telefonunu karıştırmış ve benimle ilgili mesajlar gördüm ne yapayım şimdi 
tarafından
Mesajları eşime attım sadece hakkım olsun dedim.
tarafından
Ya okadar uğraştım ne  gerek vardı eşime dedim herkes yaptığından utansın ama yüzlerine vuracam rezil edecem sadece bir zamanini bekliyorum
(1,856 puan) tarafından
Ahh ne denir ki eşine anlat her şeyi dahada uğraşma temizlik falan hiç bir şeyi haketmiyorlar
(524 puan) tarafından
Ne buldun ki orada
tarafından
İnsanlik.bende cirkeflik onlarda kalsın anlattım.hemde kayıtlarla beraber gözüne gösterdim eşim ben senden yanayım dedi kendine yakışanı yap dedi eşimin işi var cogullu konusmuslar eltimle Eylül melikeli canım işte demiskerki ywrdim etmiyormusuz musmusmus
Sonra kaynanada demiş ki ben kimseyi konusturmam kendim yaparım demiş
Yine yaptım temizliğini bende kalsın insanlık eltim gelmedi ama hakkın.hrlel mi hayır Allah biliyor ya eşim çok arkamda bunları topluyor hepsini annesinin yüzüne samar gibi  vuracak kaynanam bizim yaşadığımız bir semmtten ev alacaktı eşim.ostemedi benim hit sozume o beni üzmüyor bende ailesi gereksizler için eşimi uzemem
0 oy
(7,796 puan) tarafından

image

Afiyet olsun cnm❤

Evi kırkladım yemeğim hazır evin önündeyiz çocuklara

(1,856 puan) tarafından
Ohh ellerine sağlık afiyet olsun canım
0 oy
(555 puan) tarafından
Bende baklava yaptim kizim uyandi altini degis karnini doyir derken simdide kucamda oturyo 
(1,856 puan) tarafından
Ayy ellerine sağlık canım
(555 puan) tarafından
Ay keske burdan hepinize gonderebilsemde herkez yese
0 oy
(2,357 puan) tarafından
Afiyet olsun. Köye geldim ev berbat. 2 ay kullanmadık nasıl bu kadar pislendi anlamadım. Dinlenip devam edecem :(
(1,856 puan) tarafından
Köyde öyle olur toz toprak kolay gelsin canim
(2,357 puan) tarafından
Sağol cnm
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Kızı parka getirdim. Malak gibi bakınıyorum. Yalvardım çikmayalim diye dinlemedi. Çok uykusuzum yorgunum. 
(1,856 puan) tarafından
Ahh çocuklar zaten hava sıcak eminim hala ful enerjiktir
(2,939 puan) tarafından
Ya 1.5 saat salıncakta salladım. Ruhum daraldı artik. Oturdum bir kenara naparsan yap dedim.
0 oy
(639 puan) tarafından
Yarın sabah bayam kahvaltıya kaynanama gitcez o yüzden poğaça hamuru yoğurdum mayalanmasını beklerinde kız pasta istiyordu onu yaptım poğaça biraz daha mayalansın onları hazurlicam biraz da tepsi mayasını bekleyip pişirecek akşam yemeği de yapcam
(1,856 puan) tarafından
Yaa maşallah ellerine sağlık canım
0 oy
(6,881 puan) tarafından
Afiyet olsun. Çocukları dışarda gezdirdim toza toprağa karıştılar şimdi eve getirip yıkadım yemek yiyeceğiz inşallah :) 
(1,856 puan) tarafından
Bizimkilerde şimdi çıktı babasıyla ay beynim yandı valla hiç durmuyorlar afiyet olsun şimdiden canim
(6,881 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım.
0 oy
(524 puan) tarafından
Canım çekti nasıl yaptın 
(1,856 puan) tarafından
(524 puan) tarafından
Afiyet olsun
0 oy
(2,204 puan) tarafından

image

afiyet olsun  çocuğu uyuttum  sıcak  bastı soğuk birseyler  içiyorum  1.  Eşim calisyor odan kaynana yakın belki giderim yada gitmem  2. Anneme gidicez  sonra kayananya   diğer günlerde  normal avm falan gezeriz   gorumcemler ile takılırız 
(1,856 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ay benimkiler uzakts kimsem yok buralarda bayramı bayram gibi cikaramiycaz sıradan gün benim icin
0 oy
(768 puan) tarafından
Kocamı nasıl gebertsem diye düşünüyorum kafalı dağıtmak için buraya bakayım dedim 1 haftadır cumartesi alışverişe çıkalım diyor ne zaman hadi gedelim desem erteledi böyle bugünde annesigile sarma sardık sürekli ne zaman çıkıcaz dedim cafeye gidip oturmak istilorum açık alanda diye söyledim gün boyu saat 8 bana diyoki yarın dedemleri görmeye giderken kıyafet alırız sana yoldan bu kadar düşüncesiz olunurmu ya sabah babannesigilde toplanıyo bütün amcaları falan giderimya görür n.ah giderim sinirimden gözyaşımı tutamıyorum ayrı bi canımı sıkıyo buda boşanma sebebi sayılırmı acaba bu defolsun gitsin hayatomdan istemiyorum artık düşüncesiz öküz
(1,856 puan) tarafından
Sakin ol canım maalesef erkeklerin çoğu bu şekilde düşüncesiz.  İyilik yapmiycaksin kimseye kendin çıksaydın keşke
(768 puan) tarafından
Mesele kıyafet almak değilki alırdım hafta içi elimde olanları giyerim hiç olmadı bana söz verip sözünü tutmamasına sinir oldum benim isteklerimi düşünmesi gerekirken düşüncesizlik etmesi çok canımı sıktı ki ben kendime almicaktım ona bişiyler almak istiyodum çok alışveriş yapmayı sevmez kendi için

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 387 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 722 göst.
0 oy
13 cevap 330 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde -anne- (13,824 puan) tarafından soruldu