0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (1,054 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kaynanam eşimle boştan yere tartışmıştı biliyorsunuz kendisi suçlu olmasına rağmen hatasını kabul etmiyor hala uste çıkmaya çalışıyor eşimde açıkçası üzgün.  Bugün  de yaprak sarmaya yukarı çağırdı gittim yardım ettim temizlik vardı onu da yaptım sonra dedim ki yarın bayram, kahvaltıya aşağı bekliyorum 

Kaynanam da ben gelmem ben oğluma kirginim işte bir çeyrek alacak kapasitesi yok. Babası kalp hastası çalışamıyor (eve giren max gelir 40 bin) bir şeyin ucundan da ben tutayım demiyor  bende dedim eşimde sana kırgın sen doktuklerini topluyor musun ki dedim..? Konuşuyordu birşey demedim indim. 

Eşime dedim annen yarın  kahvaltıya gelmeyecekmiş sana kırgınlığı varmış dedim.

O zaman kayinvalidrmlere(benim anneme) gidelim dedi. Bende öyle olmaz ama dedim babana ayıp olur dedim. Birlikte kahvaltı yapmasakta  en azından bayramlasalim kurbanına yardım edeyim sonra gidelim. Laf söz edip sonrasında canını sıkmasın dedim ama eşim kararlı 

Sizce de ayıp olur dimi önce benm aileme gitmek yani ne kadar kötü olsalarda onlarda anne baba nr bileyim Belki benm saf ***** kalbim öyle düşünmek istiyor 

8 Cevaplar

0 oy
(2,023 puan) tarafından
Yani onlar üst katta ha uzak olsalar evet ama bı çıkın bayrmalasin sonra gidin bence 
(1,054 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen ne kadar güzel gelinsin masaAllâh rabbim kalbinin güzelliği gibi her şeyin güzelini nasib etsin
(1,054 puan) tarafından
Kul görmüyor bacı rabbim görür inşallah
0 oy
(588 puan) tarafından
Senin için ne kadar temiz kız. Aferin vala rabbim gönlüne göre versin. Tabiki üst kata iseler önce onların bayramına gidin
(1,054 puan) tarafından
Herşeye rağmen olması gereken o bence. Konuşmazsa konuşmasın Napam dimi huy oldu küsmek hemde haksız yere
0 oy
(71 puan) tarafından
Valla benim eşim küsse benim düğünüm bayramim olur bana çok ettiler çünkü selam bile vermem kardeşiyle küstü bende gidip gelmedim kaç sene eden buluyor bana ettiklerini hepsi kat kat çıktı onlardan
(1,054 puan) tarafından
Herkesin illaki kendince haklı yönleri vardır keza seninde öyle.  
Eşim dibine kadar haklı davasında konuşmamakta ama bayram ya hani ne bileyim olur gidersek birşey olursa onun incinmisligi olsun istemiyorum kalbinde.
Öfkeyle hareket etsin istemiyrm
Emin ol bana dediklerini yaptıklarını bilsen bana bile saydırırsın ama ne bileyim
Hiç birşey kaybetmedim iyi niyetimden onlar kazandı mi ilahi adalet
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Sen uyarını yapıp fikrini söylemişsin ne güzel ara bulmayada çalışmışsın bence fazla üsteleme eşin bildiği gibi yapsın arada kalıp sen kötü olma
(1,054 puan) tarafından
Ben hep kötü oluyorum suçum olmaz ben doldurur olurum suçum olmaz ailem doldurur olur aman Allah biliyor baciko
(3,443 puan) tarafından
O zaman boş ver gidin senin annene sen ara bulmaya çalış bide kötü ol yaranılmaz böylesine
(1,054 puan) tarafından
Yaranma gibi derdim gram yok bacı bayram onlarsa anne baba diye saygım var sadece
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Evet canım son cumlene katılıyorum.ayy onlar illaki barisirlar yine dış kapinjn diş mandalı sen olacaksın .boşver karışma gitmek isterse gider kocaman adam kendi kararlarinu verecek yaşta eğriyi doğruyu biliyordur.ne diyorsa onu yap müdahale etme
0 oy
tarafından
Maşallah bu güzel düşüncelerin mutlaka Rabbim tarafından bir hediyesi olur sen merak etme. Sadece annenize gitmenizde hiçbir beis, ayıp, sıkıntı çıkacak durum yok. Bu algıdan kurtulmamız lazım.

Eşinizin anne babasını, sizin anne babanızdan üstün eden şey nedir? Hatta ilk önce oraya gidin ki davranışlarının ve üsluplarının ne denli saçmalık olduğunu anlasınlar. Yarın bir gün laf söz ederlerse de nazikçe siz anne babasınız da benim annem babam ne? Diye sorarsın. 
0 oy
tarafından
Yoo neden ayıp olsun ki. 

Onlar anne baba da, seninki anne baba değil mi ?!

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 39 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yyreerty (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.
19 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Simay888 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.
10 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sahraatay3 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 263 göst.