0 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde (8,761 puan) tarafından
2 kişi  duruyoz camları zaten acmıyolar acilmiyo diyip kapadılar konuyu   üstüne bide sıcak kılıma acıyolar çok bunaldım  sıcaktan napacam 

6 Cevaplar

0 oy
(4,274 puan) tarafından
Ayyyy burdan ben bunaldım valla. Cam açmanın bir yolunu bul canım. Daha olmadı çık koridorda camları aç hava al. Rabbim şifa versin de kurtul biran önce.
(8,761 puan) tarafından
Of artık çok kötü oldum ya kalbim hızlı atmaya başim ağrımaya basladı nasıl duruyo
(4,274 puan) tarafından
Cagir hemsireleri. havasizliktan bayılcam cam açmanın yöntemini soyleyinn de.dedigim gibi koridora git hava al. Bi elini yuzunu yika
(8,761 puan) tarafından
Şimdi biraz çıktım ama kalbim hızli çarpmaya basladı çok kötü oldum
-Reklam-
0 oy
(2,134 puan) tarafından
Dpgum yaptın mı canımm
(2,134 puan) tarafından
Gozün aydın canım çok sevindim
(8,761 puan) tarafından
Bugün gördüm 10 dk suntalarım serum cıktı rica etim hiç görmedim diye serum veriyolar kendi nefes aliyo 2kilo 600 grm olmus
(2,134 puan) tarafından
Oyyy maşallah tez zamanda al kucagınaa kızın mı oldu
(8,761 puan) tarafından
Kızım oldu canım
(13,778 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım iki meyveyi de tattırdı
Defne 2800 doğdu iki gün kaldı taburcu olduk çikarsınız hemen canini sıkma
0 oy
(6,749 puan) tarafından
Aaa sen doğurdunmu. Hayırlı olsun canım. Kaçıncı haftada doğurdun. 
(8,761 puan) tarafından
35 haftalık canım sezaryan oldum plantesa patladı bebeğin
(2,253 puan) tarafından
Plesantadamı patlıyormuş daha neler duyacaktım niye patlıyormuş peki
(6,749 puan) tarafından
İlk defa duydum canım bebeğin iyiymi
(8,761 puan) tarafından
Bilmiyom canım patlamıs sonra acile sezaryana alindım zamanında gitim kalp atısları vardı daha ben zor kurtulmusum rahmimi son dk almamışlar kanama zorda olsa durmuş
(2,253 puan) tarafından
İyi çok şükür bari.. Son dk birşeyler oldumu olmuyor işte. Garip garip şeyler olabiliyor bizimde doğum esnasında kızımın kordonu sarktı vajinamdan ameliyat masasına kadar hızla götürüp fırlattılar beni masaya dan diye ses gelmişti. Geçmiş olsun inşAllah ikinizde hemencecik toparlanın.
(8,761 puan) tarafından
Beni kople uyutular canım  uyandığımda yoğum bakimdaydim sonra aldılar normal odaya ama hiç unutmucem yuzlerim çok şişti şükür bugün tamamen indi yüzümdeki şısler
(2,253 puan) tarafından
Normal benide aynen öyle uyutmak zorunda kaldıydılar. İyi çok şükür valla geçmiş olsun
(8,761 puan) tarafından
Sağol canım sağlık önemli bundan sonra iyi koruncem tehlikeliymis artık hamile kalmam
(6,749 puan) tarafından
Ay neler diyorsunuz çok korktum . Allah analı babalı büyütsün bebeğini
(8,761 puan) tarafından
Amin canım isallah korkma her doğum aynı olmuyo
0 oy
(988 puan) tarafından
doğumhanede ve servisy ebende aşırı bunaldmıştım kulpları yoktu hizmetliyr söylüyodyk o açıyodu sen servis hemşriesiyle falan görüş pardon servis sorumlusuyla açmamaknolurnmu şu yaz günü sıcaktan bayılır insan 
(8,761 puan) tarafından
Bayilcem az kaldı carpıntı bile olmaya başladı dedim kimse ilgilenmiyo klima varmıs zorda olsa cözdum
0 oy
(14,835 puan) tarafından
nasılsın canım bebişten haber var mı 
(14,835 puan) tarafından
oyyyy kuzuma iyiyseniz çıkar canım aklın kalmasın rabbim sağ sağlim çıkmayı nasip etsin
(8,761 puan) tarafından
Amin canım bugün iyim hem gördüm hemde su serumdan kurtuldum suntalardan aynı şekilde
(14,835 puan) tarafından
doğumun bayramdan sonra olacaktı normaldi olanlara bak ya bayram şekeri geldi size :)
bende aynı sen gibi bekliyom 33.3 oldum normal bekliyorum bakalım bi sorın çıkmazsa
(8,761 puan) tarafından
Bende öyle bekliyodum normalde ilkte hastaneye sorunları varmıs plantısanin ama doktor sıkıntı yok eve git dedi 1 gün sonra hastanelik oldum ne olduğunu anlamadım hemen aldılar sesaryana ilki normal olmuştu
(14,835 puan) tarafından
olsun herşeyde vardır bi hayır canım sağlıkla aldın ya kucağına çıknak da nasip olur inşAllah
0 oy
tarafından
Sıcak klimayi soğuk klimaya cevirsejize canim
(8,761 puan) tarafından
Yaptım canım sonunda yoksa oluyodum hemsire bile bilmiyo
tarafından
Onlar klimaya karismiyorki canım aç sen niye sıcak acasinki
(8,761 puan) tarafından
Yandakinler oynatiyo canım üsuyom diyo ama şuan birazdaha yoksa havasızlıktan ölcektim
tarafından
Dereceyi ayarlayın biraz çokta sıcak olmasın

Çok.gecmis olsun

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 532 göst.
6 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 689 göst.
0 oy
8 cevap 392 göst.
30 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fadik63 (214 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.

409,850 soru

12,322,279 cevap

38,991 kullanıcı

Kategoriler

...