0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (8,189 puan) tarafından

Benim ki b.k gibi geçiyor ;):blink:

18 Cevaplar

0 oy
(705 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Sıradan bir gün gibi ;)

(8,189 puan) tarafından
Aman aman :(
-Reklam-
+1 oy
(8,966 puan) tarafından
Bize bayram gelmedi :(
(8,189 puan) tarafından
Bize geldi de noldu yığınla iş tartisma gelmese daha iyiydi :/
(122,510 puan) tarafından
yanliz degilsin+
(5,709 puan) tarafından
noldu ki kiz. hayirli bayramlar:)  bizimde oglan uyumadi aldim eve geldim salincakta sallamaya. kiz annemlerde kaldi. annemler etlerimi digrayip poşetler ben buzluga alir koyarim aksam genelde ole yapiyoruz:). uyukluom yani suan bende  oglanla
0 oy
(1,914 puan) tarafından
Bebe sallayarak geçiyor vallahi ayaklarım koptu :))) 

Kurban işi hal olunca babama gideceğiz bakalım kocamda o zamana işten çıkar gideriz.

Yemek yapmamak çok güzel temiz bulmak için dip köşe temizlik yaptım. Eşim geri dönecek ben 2 hafta falan babamla kalacağım. Yapmasaydım daha iyiydi benim kocam evin orta yerine s.çadabilir güvenmiyorum hiç 
(8,189 puan) tarafından
Bizim ki daha kesilmedi bekliyor ailemin yanına gideydim hayırlısıyla :)
(1,914 puan) tarafından
Benim haberim yok kesilse eve belirdi daha gelen giden yok. HahahahH
(8,189 puan) tarafından
Kaynananin ki kesildi posetlendi yerlestirildi bizimkine enerjim kalmadı
(1,914 puan) tarafından
İş hiç bitmez kurbanda ya sende tüm gücünle mı yardım ettin yaa bebiş nerde ona bakmaya diye kaçıver :))
(8,189 puan) tarafından
Kız çok iş yapmadım aslında ama benim ki kafa yorgunlugu bayramda bile tartışma olur mu oluyor işte getir götür yapmaktan bacaklarım ağrıyor çocuk kucaktan kucağa geziyor iş yapmak istemeyen benim çocuğu avutuyor
0 oy
(1,193 puan) tarafından
Yeminle benimde *** gibi geçiyor 
(8,189 puan) tarafından
Sabahtan başladı tartışma baş ağrısından zor ayakta duruyorum iş desen hiç bitmiyor
0 oy
(15,310 puan) tarafından
Sakin geçiyor. Normal bir gün gibi. Daha çıkmadık bir yere. Bu sene kurbanda kesmedik. Dinleniyoruz yani. 
(8,189 puan) tarafından
Normal günden de kötü Bizim
0 oy
(5,709 puan) tarafından

iyi bayramlar. benim yatarak gecio:)) oglan annemlerde uyumadi aldim eve getirdim salincakda sallamaya. kocam

uyuklo yatak

odada ben icerde uyukluo

tv izleyerek. kiz ananesinde annemler benim etleri halledio digrar posetler ben aksam alir buzluguma koyarim:)

(8,189 puan) tarafından
Hayat sana Güzel aşkom
0 oy
(610 puan) tarafından
Hayırlı bayramlar.inan hiç güzel değil. 3 senelik evliyim ilk kez kendi evimizde girdik bayrama. Ama eşim gitti. Ta sabah 7 buçuk gibi çıktı bu saat oldu gelmedi. Hatta 2saat içinde geleceği bile belli değil. Kurban kesmek için gitti ama işte çok uzun sürdü. Ben de kızımla oturuyorum öyle bomboş geçiyor bayram 
(8,189 puan) tarafından
Bende kızımla oturuyorum benimki de evde değil kurbanlık kesilmedi bekliyor aman aman :)
0 oy
(2,313 puan) tarafından
*** gibi geciyo bakalım inşallah akşama düzelir diye umut ediyorum 
(8,189 puan) tarafından
İnşallah düzelir canım :)
0 oy
(11,110 puan) tarafından
Sürüne sürüne kaynanamlara geldim sabahın köründe 4. Gün döncez Allahım sabır versin bana 
(8,189 puan) tarafından
Bütün kaynana yanında olanlara versin
(11,110 puan) tarafından
Amiiinnn
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Dünün aynısı bir fark yok :D eşimle fazla vakit geçirdik sıkıldım onu gönderdim. Bende kızı alıp parka cikicam az sonra.tek fark mangal kokuları. 
(8,189 puan) tarafından
Kız herkes mı kara bahtlı kör talihli hani akraba ziyaretleri tatlılar sarmalar dolmalar kavurmalar :D
(2,945 puan) tarafından
Annemler köyde kesiyor 3. Gün geliyor. Eşimin annesine de yarın gidicez. Bugün işini yapsın et beklemez diye gitmiyorum. Akrabalar hep köye gidiyor zaten. Eşim akrabaları ile görüşmüyor. Tatlı yok diyetteyim :D
0 oy
tarafından
Sabah kaynanalar geldik hala daha çıkamadık. Kurban yeni yeni kesiliyor eşim de gitti, abileri de gitti, eltilerim de gitti bir ben kaldım. Sıkıldım. Daha buradan çıkıp anneme sonra mezarlığa babama gideceğim. Ziyaret dediğin maks 1 saat olur, 9 saat oldu hala buradayım.
(8,189 puan) tarafından
9 saat iyi yine günlerdir kaynanadayim daha burdayim :(
0 oy
(699 puan) tarafından
Kocamla küsüm her bayram babannesine gideriz kahvaltıya sülale orda olur kaynanama geçtim ordan aynı apartta oturuyorlar ordan ive geldim valiz hazırlıyorum ailemin yanına gidicez 
(8,189 puan) tarafından
Ne güzel darısı başıma :)
0 oy
(8,189 puan) tarafından
Post yukarı.....
0 oy
(14,311 puan) tarafından

Bu sene çok güzel geçti görümcemler bize geldi her sene yalnızdık İlk defa evimiz de toplu şekil de bayram kahvaltısı oldu <3

(8,189 puan) tarafından
Rabbim daim etsin
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Sabah erkenden kalktık eşim bayram namazına gitti ben de o döneme kadar kahvaltı hazırladım erkenden kurbanımızı kesmeye gitti öğlen saat 1:30'a kadar oğlumla evde onu bekledik ben sevmiyorum çocukluğu öyle kurban kesilen yerlere falan gitmeyi hem de bu sıcakta çok zor olurdu o yüzden evde bekledik o geldikten sonra da etleri hallettik derin dondurucuya koyduk dağıtacaklarımızı ayarladık o şekilde geçti bayramın 2 günü yarın da annemlere gideceğiz kayınvalidemler zaten Türkiye'nin bir ucunda onlara gidemiyoruz
(8,189 puan) tarafından
Allah kabul etsin
0 oy
(218 puan) tarafından

İyi bayramlar:)

Normal zamandan farksız. Ailemizden uzakta sıradan bir gün geçirdik. 

(8,189 puan) tarafından
Aynen benimde öyle
0 oy
(336 puan) tarafından
Bityim zor yazıyorum kurban kestik doğradım hiç Halim yok.bu arada iyi bayramlar 
0 oy
(844 puan) tarafından
İyi bayramlar. Bogg gibi geçti. Sabah 5 buçukta eşim işten geldi namazdan sonra köye gittik kurban kesmeye. Rezillik içinde kurban kestik 1 gibi yemek yedik evimize geldik çok şükür. Ama daha az önce bitti işim. Etleri doğra poşetle dağıt tonla bulaşık yıka çamaşır yıkadım banyo yaptık geri akşama yemek VS. Derken eşim 6 da uyudu zavallı 11 de geri işe gidecek bayramda da tatil yok adama. Ben de oğlumla vakt geçirmeye çalışıyorum eltimler köyde sen de gel diye aradılar ama hiç kalabalık curcuna kaldıracak halim yok. Yarın belki çıkarız akraba gezmesine benim ailem başka şehide  onlara da gidemicdm bu bayram maalesef 
(8,189 puan) tarafından
Bizim kurbanlık kesilmedi bekliyor daha bende koydeyim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 236 göst.
0 oy
5 cevap 148 göst.
22 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Fikose24 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 366 göst.
0 oy
7 cevap 108 göst.