0 oy
479 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
tarafından kapalı
Öncelikle hayırlı bayramlar canlar lütfen akıl verin çok mutsuzum:((((

Uzun hikaye ama özet olarak geçecem bundan iki ay önce eşimle şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtım babamlarda kaldım uzun bir süre babam ısrarla çocukları istememeye direndi çocuklarım çok küçük yaşta bırakmadım tek bir eve çıkıp bakmaya da maddi manevi gücüm yoktu geri mecbur eşimin evine döndüm davamı geri çektim:((((

Şimdi asıl konuya geleyim geldiğimden beri görümce ve eltilerim sırtını döndü ne olursa olsun ne yaşarsan yasa boşanma davası açmayacaktn diye ve çok ağır laflar iftiralarda bulundular bana karşı şuan küs hepsi konuşmuyorlar benimle ailem de benden uzak eşimin amca gelini kızı olsun biri de benimle konuştumu evine gittim mi hemen görümceler devreye girip onlarında yolunu kesiyor kimse konuşamayacak gitmeyecek diye tempih ediyor herkesi çok yanliz kaldim çaresizim üzülüyorum yani ne yapabilirim nasıl bir yol izlerim bilmiyorum lütfen yardımcı olun eşiniz derseniz oda onlardan beter Allah rızası için akıl verin bunalıyorum gidecek yerim yok evde kala kala ben ve çocuklarım kafayı yiyecez :((((
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ne sanki boşanma davası açınca ne oluyormuş? Sana gelip neden açtın diye kadının kadına yurt olması varken sana açmayacaktın diyerek neden kadının kadına kurtu oluyorlar? Herkes ektiğini biçer, herkes tabağına ne doğradıysa onu yer. Emin ol yarın bir gün onları da dışlayacak birileri olacak.
(13 puan) tarafından
İnşallah Allah sesini duysun tek isteğim ahım kimsede kalmasın
-Reklam-
0 oy
(1,440 puan) tarafından
Çok biliyorlar takma kafana bosver yaa
(13 puan) tarafından
Çok üzülüyorum yanlız hissediyorum kendimi
(1,440 puan) tarafından
Hic de öle hiswtme onlar mı yaşadı senin yasadigini bos yapıyorlar keyfine bak he iç gez
(6,191 puan) tarafından
esinle probleminizi halletiyseniz cokta tin cipsuz uzum aldim der oturursun assa ne gzel cokta lazim
insanlar degil elti gorumce. diger kisiler de eltin ve gorumcenin lafina bakim sana sirtini donmusse zaten. en ufak biseyde dedimodunu yapip kuyunu kazacak karakterlidirler. haliyle asil
onlar gorusmek
ostese bile sen gorusme. ccklarin kac yas anasinifna gderken birauru arkadasin olur velilerdeb. nebilim olula gdiyodur ccklar buyuktur falan  halk egitim kurslarina gdersin hem kendin gelisirsin hem cevre edinirsin
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Zaten böyle insanlardan uzak durman daha iyi ,böyle insanlar hayatında olmamalı kafaya takma umursama bence 
(13 puan) tarafından
Haklısınız da herkesi uzak tutuyorlar etrafımda kimse bırakmadılar kafayı yiyecem
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Onlara noluyo esin kabul etmisken onlara b.k yemek duser. Bunu da aynen oyle diyeceksin size ne diye.
(13 puan) tarafından
İşte rezil etmişim onları şiddet herşeye maruz kal sus diyorlar
(4,406 puan) tarafından
Sana diyene kadar gorumcen sigir kardesini uyarsin utanmaz bi de hem cinsin olucak.
0 oy
tarafından
Kız manyak mısın akraba demek akrep demek . Kafayı mı yedin bak ne güzel uzaklaşmışlar senden . Git komşu edin onlar hepsinden daha hayırlı 
(13 puan) tarafından
Canım o konuda haklısın işte öyle dengesiz bir eşim var akrabam olmasa kimseyle muhattap olmazsın diyor her türlü yolum kesik
tarafından
Eşine söyleme sende :D herşeyi söylemek zorunda mısın canım ?
0 oy
(745 puan) tarafından
Tek ol huzurlu olmaya bak millet görümce eltiden kaçıyor birak inan böyle daha çok mutlu olacaksın senin kimseye ihtiyacın yok çocukların yeter sana
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Hiç umrumda olmaz insanlar. 
0 oy
(5,183 puan) tarafından
Uzak duranların kendı aklı yok öu canım? Demek kı o kadar deger vermıyorlar kı görumcennın agzına bakıyorlar. Bence de uzak kal. Kime neyse senin evindeki huzursuzluk tan 
0 oy
(988 puan) tarafından
komşu, arkadaş falan edin çocuklarla parka git belki orda birileriyle tanışırsın boş ver şu akrabaları zaten nr hayır gelcek böyle düşnen zihniyelerdrn
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Bence isabet olmuş görüşme hiç ben boşanma asamasindayim eşimin tarafından sadece kaynanayla 40 da 1 tel de görüşüyorum hepsini sildim attım 
0 oy
(14,715 puan) tarafından
Ne kadar saçmalık ya Kardeşi adam olsaydı sen durup dururken neden boşanma davası açacaksın B
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Akıllarınca sana mobing yapmaya çalışıyorlar işte ne demekmiş ne yaşarsan yaşa boşanma davası açmayacaksın oldu o zaman kocan seni dövsün sövsün aldatsın her türlü şeyi yapsın sen yine gidip boşanma davası açma acaba kendi evliliklerinde aynı şeyi yapıyorlar mı boş ver diyeceğim şimdi ama boş verilecek bir şey de değil bu hele ki bayram günü Allah onlara nasıl biliyorsa öyle yapsın 

Sana tavsiyeme gelince zaten kendini de söylemişsin çocuklarım küçük bakamam ailemde istemiyor çalışamam diye onları bir kreşe ya da okula gönderip kendin bir iş bulacak duruma gelene kadar sabretmekten başka çaren yok maalesef işte bu yüzden söylüyorum her kadının bir mesleği olmalı her kadının bir ekonomik özgürlüğü olmalı diye böyle affedersin ama apta.l insanların elinde oyuncak olmamak için
0 oy
(243 puan) tarafından
Ailenizin tutumunu bile bile baba evine gitmeniz garip geldi. 

Ben ne olursa olsun çocuklarımı bırakmaz ayrı bir yaşam kurardım. 

Geri dönünce tek suçlu sizmişiniz gibi olmuş. Umarım ev içinde probleminiz kalmamıştır. Evde huzur varsa dışarıdan gelen sesleri duymamazlıktan gelin gerekirse görüşmeyin hiçbiriyle. 
0 oy
(2,067 puan) tarafından
Aman boşver onlar senle konuşuyorsa sende konuşma konuşma caliştilar mi sende kaç hiç konuşma sana gelmek isteyen her türlü gelir onların lafıyla mi hareket ediyorlar akılları yokmu boşver gelmiyorlar da gelmesonler takma kendi cocuklarinla eğlen gez cim parka git sohbet et arkadaşlık edinirsin aileden hayır gelmez 
0 oy
(20,073 puan) tarafından
Sen hepsini boşver

Kimseyle.muhatap olma. Çocuklarını biraz büyüt. Kaç yaşında kar şimdi bilmiyorum. İlk firsatta çalışıp para biriktir. Ve kendine çocuklarınla bir hayat kur. Allah onlara sorsun hesabını vicdansizlar
0 oy
(506 puan) tarafından

Yanlış anlama lütfen geri döndükten sonra eşinin maddi manevi ilgisi nasıl sana karşı çocuklara karşı 

Çocukların kaç aylık yada kaç yaşında
Eşin ve ailesi sana psikolojik ve fiziki şiddet uyguluyor mu ? Şiddet varsa sakın durma fiziksel şiddet varsa polisi çağır darp raporu al ve eşini o evden kov gücün yetiyorsa çocuklarını bırakmak zorunda da değilsin. Polise söylersin kadın sığınma evleri var o tarz bir yere yerleşirsin çocukların ile sana iş meslek de verirler öğretirler.
(13 puan) tarafından
Çocuklarım kızım 6 oğlum 3 yaşında şiddet vardı diye gittim zaten şuan aynı yine hakaretler küfürler ama şiddeti olmadı geldiğimden beri ama ailesi gereğinden fazla psikolojik şiddet uyguluyor maalesef
(506 puan) tarafından
Anladım çocuklarına karşı tavrı nasıl eşinin ilgili mi maddi manevi ihtiyaçlarını karşılıyor mu ?
Çarşıda işim var diyerekten ciksaniz kadın sığınma evine yerleşmek için neler yapılması lazım şartları neler ogrenseniz aileniz de destekçi değilse bir süre en azından orada kalsanız daha doğru olmaz mı ? Allah yardımcınız olsun
(13 puan) tarafından
Çocuklarıma karşı iyi cok ilgilenir bir bana karşı baskısı var çok fazla hemde Allah razı olsun
0 oy
(9,719 puan) tarafından
Seni bu denli yalnız bırakanlar için üzülme canım. Cocukları bırakmak ne demek ya bir baba evladından bunu nasıl isteyebilir? 
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Kız ne Yanliz kalması kafani kaldır ALLAH bizimle. Kalbine dokun evlatların orda, senin can yoldaşların evlatların. Amman canıma minnet de geç kenara belki böyle daha iyidir bilemezsin, evlatlarına vakit geçir ben öyleyim. Ayrıca karı koca meselesinden görümce eltiyene onlara ne affedersin yemek düşmüş. Özellikle elti boş belesler bellimi beyinleri bos böylesi insan senin etrafında olsa bile kurur kalabalık faydası olmaz. Babam gile gelirsek bise diyemem nedense hep böyleler çocukları getirme E ben senkn evladının dışarı bırakabilir misin yok ben nasıl evladımı bırakayım. Vallahi sen evlatlarına sarıl gerisini kapı dışarı bırak 

Önemli olan sen çocukların eşin, bu süreçte bence esinle oturup güzelce konuş kendi meselerinizjz güzel günlerinizde konuşun beraber vakit geçirirn

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 321 göst.
25 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bal oglum (859 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 180 göst.
8 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tostininin annesi (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 495 göst.
12 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde Fısdığım❤ (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 632 göst.

410,936 soru

12,366,149 cevap

42,042 kullanıcı

Kategoriler

...