+1 oy
1,083 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (22 puan) tarafından
Kizlar ya ben 12 senelik evliyim evliliğimin ilk zamanlari çok sorunlar yaşadık ama çok şükür şimdi herşey yolunda 3 tanede kızım var 10-9 ve 1 buçuk yaşında Perşembe günü sabah uyanincs eşimin telefonunda bir mesaj gördüm yalvarırım aç telefonu diye ben aradım ve bayan çıktı sonra ben eşimle tartıştım ama bende sok içindeyim normalde çok doguskuen bi insanm ama çok sakin kaldım sonra eşim şok oldu telefonu sakladı vermedi bende annesini aradım oda geldi suratına tükürdü ve bir sürü laf söyledi en son birdahs olursa sütum burnundan fitil fitil gelsin dedi oda bana çok pişman olduğunu sadece ,1 hafta normal bi konusma olduğunu karsidaki pisliğin aynı şehirde olmadimizi ve evliliğinde sorunlar olduğu için eşimle dertleşmek iyi gelmiş sevgili olmadığı için bir sürü yeminler felan etti ve ksrdidaki pisliginde ,4 tane çocuğu varmış sonra eşim bana numqrayi vermediği için çok pişman olduğunu söyledi başın belaya girsin istemedm keşke verseydim dedi kadının istediğinde buydu felan diye bir sürü küfür etti sonra eşim ona beni sevdiğini ve hiç bir sorunumuz olmadığını ve beni bırakmayacağını ve onunla tekrar konuşmak istemediğini söylemiş kadında bunun için yalvarıyor Muş neyse eşim hattini değiştirdi sosyal medyasını kapattı watsap fotoğrafina bizi koydu ve çok pişman olduğunu söylüyor ama benim aklımda sürekli sorunlar var kafsyi bozucam psikiyatri desteği almayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz lütfen bu akıl verin bana herkez benim arkamda kayınvalidem gorumcelerim ama bidaha olmaz eğer olursa o zaman boşan diyorlar 

33 Cevaplar

+17 oy
(8,120 puan) tarafından
Karşıdaki “pislik” de eşin temiz mi?? Anlattığı da martaval bence palavra. Onun haricinde psikiyatri tedavisi değil ikinizin beraber evlilik terapistine gitmesi mantıklı olan. Çünkü sorun sende değil, seni bu düşüncelere boğan eşinde, birlikteliğinizde. 
(2,380 puan) tarafından
++++ artı ❤️
(8,036 puan) tarafından
Aynen ya sanki esi sütten çıkmış ak kaşık. Hemen de inanmış post sahibi
(22 puan) tarafından
Evet canm haklısın evlilik terapisi en mantıklısı
(22 puan) tarafından
İnandm diye bi kelime kullanmadım canm
-Reklam-
+2 oy
(3,110 puan) tarafından
Yapan bir daha yapar o yeminleride boşa etmiş aynısını sen yapsaydın seni direk boşardı,her boku yiyorlar yakalanıncada ,affet ,özür dilerim, bir daha yapmıyacam diyorlar 
(22 puan) tarafından
Aynen canm cik çok dogru
+1 oy
(771 puan) tarafından
Bilemiyorum yaşamayan seni anlayamaz. Bekara karı boşamak kolay lafı tam sana göre. Şimdi siz ufak bir kavga etseniz sen acaba yine yapacak mı diye kendi kendini yiyip bitireceksin. İnşallah yapmaz ama alıştı mı devamı gelmez inşallah. Aile terapistine gidin bence sende bir sıkıntı yok, seni bu hale getiren eşinde var 
(22 puan) tarafından
Aynen öyle güvenim ve inancım sifir
(771 puan) tarafından
Allah içine ferahlık versin canım benim gerçekten çok zor
(22 puan) tarafından
Amin canm inşallah çok sağol
+1 oy
tarafından
Aslında pislik olan kendi eşiniz sırf kendini kurtarmak için hep kadına suçu atmış yazık sizde kendinizi buna inandırmışsnz acaba siz aldatmış olsaydınız ve bi kere oldu bi daha olmaz deyip karşıdakine suç atsaydınz eşiniz sizi affeder mi lütfen şu midesiz liğe bahaneler bulmayın kişi kendisi istemediği sürece karşıdaki gelip te arkadaş ya da sevgili olmaz
(22 puan) tarafından
Ben eşim haklı demiyorum ama haklisiniz
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Hep yapmaz dediklerimiz yapar bunları okudukça adama sarıyorum bende
(22 puan) tarafından
Aynen valla
0 oy
(937 puan) tarafından
ay hepsi yalan.gibi.geldi soylediklerinin keske versydim.falan masum.ayagina yatiyor cok daha fazlasi var bence
(22 puan) tarafından
İnşallah yoktur yaa
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Kimin ne dediği önemli değil şu an sen ne istiyorsun bu önemli evlilik senin evliliğin sonuçta 
(22 puan) tarafından
Bende hiç bişey düşünemiyorum sadece rüya olsun istiyorum malesef
0 oy
(20,665 puan) tarafından
Nedense eşin daha fena gbi geldi güzel senaryo yazmış bravo
(22 puan) tarafından
Yani okadar güveniyor dumki hala rüyada olmak istiyorum
0 oy
(224 puan) tarafından
Kocanın ettiği yeminler burada bize bile palavra geldi inanma sakın eşin seni ikna etmek için bütün tuşlara basmış o kadar saçma bir yemin ve yalanlar gerisini sen düşün yazdıklarına bakılırsa sende inanmissin ama çok korkutmak yada pişman etmek istiyorsan git dava aç go.tu tutuşsun yoksa sittin sene bu adam adam olmaz 
(22 puan) tarafından
Off gercekten çok zor yani inanmak istemiyorum ama malesef gercek
(388 puan) tarafından
İnanma ama inaniyormus gibi yap gözün hep açık olsun canm
(388 puan) tarafından
İkinci hatayı yapınca bu sefer sen zaten bana inanmiyordun ki diye su üstüne cikiyolsr
0 oy
tarafından
Kayınvalidenin sana hak veriyor olması, sorunu ortadan kaldırmaz ki. İstediği kadar annesi hakkını helal etmesin, yapacağı varsa yapar. Hatta şimdi hakkını helal etmeyen anne, boşanmış olsan birkaç ay sonra oğluna öfkesini geçirir. Evladı çünkü. Silip atmaz yani.

Sebep ne olursa olsun, eşin başka bir kadınla konuşma ihtiyacı hissetmiş. Telefonu senden kaçırması vs de yanlış yaptığı bir şeyler yüzünden. Fiziksel bir şey yaşamamış olsa da, bir arayışa girmiş yani. Bence bu da aldatmak. Çünkü bir kere böyle niyete giren, fırsat bulursa yine yapar.

Üç çocuğun var, biri de çok ufak. Boşanmak eminim zor. Okuyunca tabii ki boşan diyesi geliyor insanın ama içinde bulunduğun şartları en iyi sen bilirsin. O yüzden hakkında hayırlısını diliyorum.
(22 puan) tarafından
Amin canm çok haklısın bende bı çıkış bulamıyorum maalesef
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Babam da aynı boku yedi yalvarmalar yakarmalar sonra yine aynı yine aynı yine aynı en az 4 kadın tabi bizim bildiğimiz annemin başka çaresi yok gibiydi ama o daha çok düzeninin bozulmasını istemedi dayım mesela karısına deli divane aşıııkkk valla aşık ama aldatmadan da geri kalmadı pavyon gazino karıları neler neler yani bacım bi kere oldu mu devamı gelir bu arada babam da o zamanaşar facebook da oyun var dı farm ville diye çiftlik oyunu ordan buldu çoğu kadını birini yapan devamını getirir seni de bitirir böyle böyle 
(22 puan) tarafından
Yani ben evimdeyim yine çünkü ailem bilmiyor eğer bilse direk beni bosatirlar ama şuan eskisine göre daha farklı bi insan oldu daha çok değişti
(1,294 puan) tarafından
Söylemene gerek yok ki git iki gün kal gel
(22 puan) tarafından
Aynı binadayiz malesef
(1,294 puan) tarafından
Vay anam vay ne desem elimde kaldı
(22 puan) tarafından
Aynen canm malesef bende o durumdaym
0 oy
(3,638 puan) tarafından
Kadın kadar esin de suçlu. Ne bu aldatma merakı anlamadım gitti. Aldatan insan tabii ki ağzına bal çalacak. Yeminler edecek. Ne diyim eğer affedeceksen de inşallah son olur.
(22 puan) tarafından
İnşallah canm
0 oy
(992 puan) tarafından
Bir kere yapan yine yapar bosama bence ama bir diyeti olmali mesela artik kendinden taviz verme ye ic ekonomiyi elinde tut bakim kiyafet vb seylere para harca  

Uc cocugun da cok kucuk gercekci olmak gerekirse kendine ait evin araban ve guzel bir isin varsa bosanmak mantikli ama yoksa cocuklarla calisamazsin bir degil iki degil yqzik olur  maddi olarak kendi adina birikim yap bu adam bir gun birini bulur malini mulkunu ona yedirir karsi kadina laf soyluyor yalvarttigina gore cpk acik net kocan onu kendine asik etmis ben kadinin evli dort covuklu olduguna asla inanmiyorum bence bekar biri
(22 puan) tarafından
Of bilemiyorum ki ya doğru söylüyorsun evlide olmayabilir
0 oy
(47 puan) tarafından
Bazı insanlar arlanmazlar ama bazılarında gerçekten pişman olurlar ikinizde gidin bence terapiye sen niye psikiyatrist gidiyorsun sakın gitme ilerde başına kalkar deli muamelesi gösterir birşey olsa şizofren der psikiyatrist gidiyordu beyninde sorunu var falan der eline durduk yere koz verme derim
(22 puan) tarafından
Evet bencede terapi daha mantıklı
0 oy
(13,136 puan) tarafından

1kere affeden yine affeder mantığıyla yola çıkan erkek bunu defalarca yine yapacaktır sende affedeceksin ;)

(22 puan) tarafından
Bende o kadar gurursuz değilim
0 oy
(600 puan) tarafından
Hep bi şüphe ile yaşayacaksın. Çok iğrenç bi durum . Allah yardımcın olsun . Ben bi daha asla guvenemezdim. Niye sen görene kadar profiline sizi koymadı? Sosyal medyasını kapatmadı? Madem gordunn sonra niye telefonunu vermedi ? Dediği gibiyse olaylar okuyup mesajları vs inanabilirdin ama değilse seni kandırmış olabilir . Ya görmeseydin ne olacaktı? 
0 oy
(600 puan) tarafından
Eşin senin yanında özelden kadini arasın. Ama yanında sen yokmuş gibi konuşsun . Bunu yapmasını iste. Bakalım kadın nasıl konuşacak? Yani tuzak cümlelerde kurdurabilirain eşine. Aklında kalanların aydinlanacagi cumleler
0 oy
(4,553 puan) tarafından
Bu konu sınır çizgisidir ve şöyle düşünmek lazım. Aynı şeyi sen yapmış olsan, eşine yalvarsan seni affeder miydi? Kesinlikle affetmezdi. Demek ki bu telafisi olmayan bir hata. Ben kabul edemem asla böyle bir durumu. 
0 oy
tarafından
Kadını çağırttır yüzyüze otursun konuşsun sizinle. Anlatsın ne biliyorsa. İftira atacağından şüphe edersen de başta ses kaydı aç ve " Söylenen her söz aleyhine delil olacak, birinizden birisi diğerine iftira attığını söyleyecek olsa bu kayıtlarla polise gidip zina davası açacağım. O yüzden tamamen dürüst ol, kaybedecek bir şeyin kalmadı." De.

Neymiş ne değilmiş 2 taraftan da dinle. Mesajları kadının telefonundan oku. Adam silmiş olabilir. Gerçekten evliyse kadının kocasını da o oturuma davet et, ikiniz de aldatılan taraftasınız diye çok da haşır neşir olma neticede haram ama daha da kötüsü eğer taraflı yanaşırsanız (aldatılan 2li ve aldatan 2li olarak) aldatan ikilinin birbirini koruma içgüdüsünü uyandırırsınız. Her şeyi öğrendikten sonra da affedecekseniz hemen o akşama veya o haftaya terapistten randevu alın. Herkes bu konuda çok haklı.

Yarın bir gün Allah korusun 2. Aldatma vakası vuku bulursa da elinizde ses kaydınız var, her şekilde eşinize dava açabilirsiniz.

Çok geçmiş olsun şimdiden.
0 oy
tarafından
Merak ettiğim bir şey var. Esin bu kadınla nerden ve nasıl tanışmış?

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,087 göst.
30 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seymasy (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 206 göst.
24 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde cancemre (17 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 986 göst.
24 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde cancemre (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 495 göst.