0 oy
309 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (894 puan) tarafından
Babam kanseri tekrarladığı için acil ameliyat a alacaklardı ama vücuduna yayılmış masadan kalkmaz diye doktorlar dokunmadi eve gönderdi artık yapacak bir şey yok diye gözümüzün önünde eriyor yemek yemiyor yataktan çıkmıyor konuşmakta zorlanıyor kendisi de öleceğini biliyor içim acıyor annem bana kızıyor babana hissettirme onun yanında mutlu ol iyi gördüm de diyor ama ben ağlamak istiyorum kendimi tutamıyorum eşim bana kızıyor ölüm normal herkes bir gün gidecek Allah sıralı ölüm versin kazada yanarak kötü sekile  ölmek var baban yine yatağında diyor bilmiyorum kalbimde çok derinden bir sızı var bu sızı beni gerçekten çok zorluyor bugün iki kere kalbim sıkıştı nefes almakta zorlandım o acıyla yüzlesemiyorum hayat duruyor gibi 

3 Cevaplar

0 oy
(225 puan) tarafından
Eşinde ne saçmalamiz ya tamam amennada sonuçta oda senin baban yani ister istemez üzülüyorsun aa babam yatağında ölecek diye mi sevineceksn tövbe tövbe ya boş konuşmuş 
(225 puan) tarafından
Kendi babasınin başına gelse senden daha beter hayatı zindan eder eminim ya ne saçma bir davranış Allah aşkına benimbabam birakta ne yapacağıma ne hissedeceğime ben karar veriryim sinirden yazamadım rabbim size bağışlasın inşaallah çok üzüldüm gerçekten buradan hissettim
(894 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah Rabbim yüzümüze baksın amin
tarafından
Burada bir şey söylemek isterim, öncelikle çok geçmiş olsun. Benim babam aniden öldü, babanız gibi mevcut bir hastalığa sahip değildi aniden kalp kriziyle gitti. Ben hazırlanamadım. Kimse hazırlanamaz, bu imkansız. Ancak eşiniz çok güzel bir şekilde dayanağınız olmuş. Emin olabilirsiniz.
Dün sabah annem hafif bir kalp krizi geçirmiş ama hastaneye gitmeye gerek kalmadan geçmiş. Bana da bunu sonradan söylüyor.
Aklım başımdan gitti resmen. Adeta kendimi babamın öldüğü günde buldum. Eşim gelip ölüm hak değil mi diyerek sizin eşinizin söylediği şeyleri söyleyince o transtan çıkıp ana geri döndüm.
Hani derler ya, ilk doğumda ne olacağını bilmediğimiz için korkarız. İkinci doğumda ise ne olacağını bildiğimiz için korkarız diye. Ölüm de aynı şekilde.
İlk babam ölünce tepemden aşağı kaynar sular döküldü, yer ayağımdan kaydı. Kendime gelmem çok ama çok uzun sürdü.
Şimdiyse az kalsın annemi de kaybedeceğimi öğrenmek beni ilkinden daha beter sarstı. Kilitlendim kaldım. Eşim beni öyle bir şekilde kaldırdı ki hani sen Allahın takdirine karşı gelemezsin ama isyan edesin gelir ya, o yerdeyken beni çekip aldı, tabiri caizse Rabbime karşı haddimi hatırlattı.
O sebeple ona kızmayın. Yakını ölen kişi olmak çok zor evet ama eşiniz de yakını ölen birinin kocası olup güçlü ve dirayetli durmak zorunda. O da ağlarsa şayet sizi kim ayağa dikecek? Sizinle düşse bir daha nasıl kalkacaksınız? İnanın bana bu o kadar zor ki ölümün gerçek manasını yakinen öğrenmeden kimse anlayamıyor.
Babanızla en değerli anlar birlikte eğlendiğiniz anlar olacak. Keşke benim de öyle bir anım olsaydı da en azından hem kendimi hazırlardım, hem de onunla biriktirebildiğim kadar anı biriktirirdim. Hatırlamak bile burnumu sızlattı :(
(894 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin Alaska hanım. Eşim aslında en yakınını kaybettiği için ona normal geliyor artık zamanında acı çektim ama geri gelmedi hayat devam ediyor mezarına gidiyorsun bir süre sonra normal oluyor senin için diyor ama işte her insan bir değil her şeyi kaldiramiyor Allah annemizin babamizin acısını yaşatmasın inşallah
tarafından
Amin güzelim sağolasın. Eşiniz doğru demiş. Geçmiyor, geçmeyecek ama insanoğlu alışmaya mahkumdur. Böyle yaşamayı öğreniyoruz. Ben öğrendiysem herkes öğrenir, emin olun...
-Reklam-
0 oy
(4,804 puan) tarafından
Allah sabır versin.ssizlere de bu hastalığı çekene de. Cok zor bir durum ama rabbimden gelene amenna. Babanın günahlarına kefaret olsun inşAllah çektiği sıkıntılar. Sana gelince de yaşadığın hisler cok normal baban neticede ve bilinen bir son var ortada. Gördükçe içinin parçalanması insani bir duygu evet ölümün bile hayırlısı güzelini versin Allahım esin o açıdan demek istemiş sanirim ama üslubu yanlış olmuş.
(894 puan) tarafından
Yani evet eşim daha önce bu yoldan geçtiği için artık ona normal geliyor her ölüm
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah yapışkan andız otunu duydunuz mu bilmiyorum ama bu hastalıkta şifa bulan çok bu otla. Bi araştırın belki iyi gelir babanıza da Allah'tan umut kesilmez 
(894 puan) tarafından
Bakayım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 500 göst.
8 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aglayananne (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 951 göst.
9 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,335 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 1,325 göst.
0 oy
14 cevap 895 göst.
25 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Melike - Aras (7,930 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,584 soru

24,479,093 cevap

356,271 kullanıcı

...