0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (225 puan) tarafından
Ben bir yere taşındım asla memnun değilim ama çok şükür diyorum neyse evimden istemeye istemeye gittim eşimin tarafından bir anası gelmemişti bugün eve uğradık evim gerçekten mutfak ve haşere olarak kötü kimse yok çocuklarım tek bende bunalıma girdim bugün eve geldik evimin her yerini tek tek kontrol ede ede gezdi birde video çekip durum atmış teyzesine gittik işte evimi anlatıyor bende konuşuyorum lafımı bölüp al bak burası çektim bugün diyor herşeyi çekmiş ya dedim ben evimi bırakıp bu eve gelmişim sen mi çekiyorsun çok beğendin madem git otur bende geri buraya dönerim oda maaşida lair oğluyla otururmus bişey değince hemen eşimin maaşını orayah atıyor bende dedim ki senin ne derdin var ki maasla evi kiraya verdin yakıt parasından kurtuldun ya benim gözümde para yok dedim ben istemiyorm sevmiyorum gözüme görünmüyor diyorum yok yok buna bakmayın diyor şaka gibi uzak diye evine geldik 2 gece Allah'ım cinnet geçiricm 

3 Cevaplar

0 oy
(4,193 puan) tarafından
O ne ay oyle bir de video cekmiş . Töbeeeeeee. Tam sinir olmalık valla. Allah sabır versin
-Reklam-
0 oy
(17,278 puan) tarafından
Konuyu çok karışık yazıyorsunuz sanki bilen birine anlatır gibi anlatıyorsunuz karışık oluyor. Anladığım kısmına yorum yapayım kimseye benim evimin resmini çekip durumuna koyacak rahatlığı vermem. Ola ki birine atmak için çekmek ister onun içinde bana sorar müsade alır 
0 oy
(46 puan) tarafından
Senin evinimi videoya cekmis

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 797 göst.
27 Eylül 2020 Aile kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 599 göst.
17 Ekim 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 644 göst.