Ayy Allah'ım deliricem dünden beri postlarını okuyup duruyorum ama yazmadan duramadım. Sen nasıl bir insansın çocuklarını evde tek bırakıp nasıl gidebilirsin hiç mi vicdanın sızlamadı. Nasıl elin o kapıya gitti ben anlayamıyorum. Dünden beri o çocuklar benim aklımda acaba nasıllar açlar mı? Bakımları nasıl, en önemlisi sağlıkları, ruh halleri nasıl. Kim bilir acaba baba nasıl ilgileniyordur. Hangi Baba Anne gibi bakabilir ki; Biz herşeylerini eksiksiz yerine getirirken bile kendimizi bazen yetersiz bile hissediyoruz. Vuruyorum da demişsin neden kocana olan hıncını, öfkeni, kinini çocuklarından çıkarıyorsun kim bilir nasıl da sert vuruyorsun yazmaya bile dayanamıyorum. Senin gerçekten psikolojin bozuk Allahım çocukları sizden korusun bir ömür Allah'a emanet olsunlar Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah. Senin derdin kesinlikle nafaka, ev, rahat gezip tozmak o çocukları kullanıyorsun sen, elinizde oyuncak etmişsiniz kukla gibi kullanıyorsunuz. Bu dünyada olan sadece çocuklara oluyor, küçükler diye herşeye boyun eğmek, herşeye ayak uydurmak zorunda kalıyorlar zavallılar. Allah'ım nasıl da böyle vicdansız, merhametsiz, sevgiden yoksul, kalbi taş olan insanları nede kolay Anne-Baba yapıyor, aklım bir türlü aklım almıyor. Bir bebek-çocuk kendini ne kadar koruyabilir, ne kadar muhafaza edebilir, hakkından çıkabilir, kötülüklerle baş edebilir, Anne-Baba da olsa haklı ve haksızı ayırabilir. İnşallah Allah'ın izniyle o çocukların sesisini, çaresizliğini biri duyarda o çocukları sizden alıp yurda verirler hak etmiyorsunuz hele sen hiç hak etmiyorsun..!