0 oy
752 göst.
Diğer kategorisinde (350 puan) tarafından

Cocuklar babada velayetleri bende devlet ben vermicem devlet benden alabilir mi ki hakkımda kötü şeyler söylese buda eses

image

24 Cevaplar

0 oy
(7,082 puan) tarafından
Yine olan sana olmayacak o yavrulara olacak vicdanını nerde bırakmışsın kardeşim sen sırf tembellikten bakmak zor geldiğinden o çocukları oyuncak etmişsin evden alırsın ne demek ya 
-Reklam-
0 oy
(153 puan) tarafından
Benim ablam iki aydri cocuklarinin sesine hasret hergun aglyor cocuklarini almak icin ama baba vermyir kacryor vala bide boyle anneler var
(456 puan) tarafından
Ayyy yazık ya bende boşanma aşamasindaym babasi cocugumu alır vermez die korkuyorm , aa sizin ablaniz peki şikayet edemiyor mu cocuklarn yerinimi bulamiyorlar polisler
(153 puan) tarafından
Sikayet etse polis gidip alirmi ikisi farkli sehirler de bide cocuklar gelmek istemese getirirlermi acaba biri 9 biri 11 yasinda baba aylenin baskisi var cocuklar istese bile istemyoruz derler
(456 puan) tarafından
Siz bir polisi arayın danışın bu durumu bana yazdığını polise anlatın bakalım size ne diycek , sis o şehire gidip polisle alirsnz ozaman babasının baskısının yüzünden çocuklar gelse bile gelmek istemezler bı polisi arayan danişin durumu ona göre o şehire gidip icra yolu ile o cocuklari alirsnz
0 oy
(674 puan) tarafından
Ayy Allah'ım deliricem dünden beri postlarını okuyup duruyorum ama yazmadan duramadım. Sen nasıl bir insansın çocuklarını evde tek bırakıp nasıl gidebilirsin hiç mi vicdanın sızlamadı. Nasıl elin o kapıya gitti ben anlayamıyorum. Dünden beri o çocuklar benim aklımda acaba nasıllar açlar mı? Bakımları nasıl, en önemlisi sağlıkları, ruh halleri nasıl. Kim bilir acaba baba nasıl ilgileniyordur. Hangi Baba Anne gibi bakabilir ki; Biz herşeylerini eksiksiz yerine getirirken bile kendimizi bazen yetersiz  bile hissediyoruz. Vuruyorum da demişsin neden kocana olan hıncını, öfkeni, kinini çocuklarından çıkarıyorsun kim bilir nasıl da sert vuruyorsun yazmaya bile dayanamıyorum. Senin gerçekten psikolojin bozuk Allahım çocukları sizden korusun bir ömür Allah'a emanet olsunlar Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah. Senin derdin kesinlikle nafaka, ev, rahat gezip tozmak o çocukları kullanıyorsun sen, elinizde oyuncak etmişsiniz kukla gibi kullanıyorsunuz. Bu dünyada olan sadece çocuklara oluyor, küçükler diye herşeye boyun eğmek, herşeye ayak uydurmak zorunda kalıyorlar zavallılar. Allah'ım nasıl da böyle vicdansız, merhametsiz, sevgiden yoksul, kalbi taş olan insanları nede kolay Anne-Baba yapıyor, aklım bir türlü aklım almıyor. Bir bebek-çocuk kendini ne kadar koruyabilir, ne kadar muhafaza edebilir, hakkından çıkabilir, kötülüklerle baş edebilir, Anne-Baba da olsa haklı ve haksızı ayırabilir. İnşallah Allah'ın izniyle o çocukların sesisini, çaresizliğini biri duyarda o çocukları sizden alıp yurda verirler hak etmiyorsunuz hele sen hiç hak etmiyorsun..!
0 oy
(792 puan) tarafından
Bazı kadınlar anne olmamalı sözüne bı örneksin 

Babada senin gibiyse devlet sizden daha iyi bakar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 159 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 170 göst.
0 oy
2 cevap 176 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
15 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,323 soru

12,339,377 cevap

39,533 kullanıcı

Kategoriler