0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (557 puan) tarafından
Kizlar ben normal şurup olarak icirdim iki buçuk yaşındaki kızıma birşey olurmu 

13 Cevaplar

+1 oy
(19,483 puan) tarafından
Doktora sorun bence bunu 
-Reklam-
+1 oy
(13,095 puan) tarafından
Ventolin şişede şurup formunda da var nebul olarak da. Buhar yoluyla küçük plastik kapsülü verilir. Şurup dediğine göre şişede. Eşin tam bir sa.lak buradan bakınca 
(557 puan) tarafından
Bana bağırdı sabah ailesinin yanında artık boşanmayı düşünüyorum dayanacak gücüm kalmadı
(13,095 puan) tarafından
Cidden sıkıntılı yani eşin her şeyi kendi biliyor sanıyor sanırım kör cahil
(557 puan) tarafından
Evet canım beni hor görüyor hep birşey bilmiyorsun diyor sen bizi terbiye edemezsin diyor
0 oy
tarafından
Hangisini canım sürüp gibi olanida var buhar olanı farkli 
(557 puan) tarafından
Buhar makinasında veriliyormuş ben bir kaç gündür ağız yoluyla verdim eşim bana bağırdı
tarafından
114 zehirlenme hattini ara sor bunu
(557 puan) tarafından
İlacın resmini attım canım
0 oy
(3,456 puan) tarafından
Flokan içinde olanları mı içirdin? Eğer öyleyse doktora götür bence çocuğu. 
(557 puan) tarafından
İlacın resmini ekledim canim
tarafından
Hayır aşağı atmış şurup
0 oy
tarafından
Abooo bende içirmiştim şok oldum suan
0 oy
(557 puan) tarafından

image

ilac bu kızlar
(13,095 puan) tarafından
Esma sabah sabah sinir oldum her konuda karısına azar çekmeye yer arayan tipler her şeyi bunlar biliyor. Kadın çocuğun hastalığı ile mi uğraşsın bunla mı
tarafından
Öyle erkeklere kıl oluyorum.nagis abla geçen eşim bu ilaç içme mevzusunda suratını dökmüştu bir kızdım hayırdır ya dedim sanki ben annesi değilimde dusmanimiyim byle surat asiyorsun çeki düzen ver karışma diye çıkistim tamam onada hak verebilirim bizimki büyük ama gelipte bana bir ilaç buharla veriliyor derse neredeydin kaç gündür o zaman verseydin derler adana
(4,915 puan) tarafından
Şurup canım bu bunun nebul olani buhar gibi verilir ben oğluma yıllarca kullandım
(13,095 puan) tarafından
Kız kaza ile neler oluyor ya bilerek mi verdin ilacı Hüseyin e sanki sen ki tek başına bakıyorsun maşallah sana
(3,084 puan) tarafından
Eşin ne çok biliyormuş. Bu bildiğin şurup ağızdan verilir. Hava yoluyla olanlar farklı fisfis şeklinde de var minik kapsül şeklinde de. Bu normal şurup
0 oy
(3,123 puan) tarafından
Şurup buhar yoluyla verilmez Flakon olanlar buhar yolu ile verilir 
(557 puan) tarafından
Eşim benimle kavga ediyor niye icirdin diye ben bıktım artık
(3,123 puan) tarafından
Size kim dedi buhar yapılacak diye eczane ve doktor tarif etmiştir bende eczacı teknisyenim daha bir hastaya buhar yap bu şurubu demedim içinde prospektüsü var onu oku orda yazar yine içine sinmiyorsa hastaneyi ara sor yada nöbetçi eczaneleri eczacı ile görüş
0 oy
(3,123 puan) tarafından
Sprey ve Flakon olanları buhar yaparak Aerochember yoluyla kullanım şurup ve hap formunu da direk oral yoldan alım yapılır doğru kullanım yapmışınız
(557 puan) tarafından
Eşim benimle yanlış verdin diye kavga etti sabah sabah ailesinin yanında bıktım artık
0 oy
(3,082 puan) tarafından
Ventolin hava için olanlar farklı minik minik kapsül şeklinde olur. Bu şurup içilir. 
0 oy
(3,620 puan) tarafından

Alta attığınız şurup zaten şişe de olan. Diğeri böyle küçük küçük kutuda attım görseli. Eşin çok biliyor ama yanlış biliyor 

image

0 oy
(529 puan) tarafından
Hayır senin verdiğin şurup içiliyor doğru

Buhar olarak verilen zaten belli minnacık bişey serçe parmak kadar zaten doktor da derdi günde 4kere buhar olarak ver falan filan diye 
(557 puan) tarafından
Eşim bana bağırdı ayrılmayı düşünüyorum iki tane bebek var iki buçuk yaşında ve 7 aylık kızlarım hiç yardım etmez ikisini de tek başıma bakıyorum büyütüyorum bir Allah razı olsun yoruluyorsun dediğini duymadım hep eleştiriyor beni bebeklere birşey olunca bana bağırıyor
(529 puan) tarafından
Önce eşim de öyleydi 2 lere boşanma eşiğine geldik ama  şükür şimdi öyle değil olabilir diyor sakın sakin anlattım hep. Eğer sdece hasta olduğu zamanlar böyleyse sabırla bekle konuş derim ama hep böyleyse düşünmekte haklısın
(557 puan) tarafından
Yok canım bu duzelmez bana karşı soğuk zaten ayrılmak en doğru karar ben istiyorum kendisi birşey demiyor
0 oy
(1,802 puan) tarafından

Ben eczane çalıştım kaç yıl cnm. Ventolin şurubun buhar yoluyla verildiğini ne gördüm ne duydum. Benim kızımda sürekli hasta oluyo ventolin in nebul olanı var küçük flakonlarda makine koyup veriyosun

image

Bak bu cnm
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Ventolin surup 20 aylıkken 1 hafta kullandık şurup formundaydi 1 çay kaşığı kadar.bir sorun olmadı.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 284 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 271 göst.
15 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sultaney (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
20 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 201 göst.