0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (9,064 puan) tarafından
Daha yanıma hiç gelmedi 35 haftalık dogdu bugün yanımızdakinler taburcu bebegim olmadan beni cıkarmazlar demi 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Seni çıkarırlar bebek kalır 
(9,064 puan) tarafından
Sorduk bugün doktor yokmuş cikarmazlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senin sağlık durumunda bişey yoksa bebekde zaten biberonla besleniyosa çıkarırlar canım 
(9,064 puan) tarafından
Sorduk canım da doktor yok olmucem
0 oy
(14,388 puan) tarafından
sen taburcu olursun bebek kalır. 

ben de 35 haftalık doğum yaptım üstelik doğum yaptığım hastanede yer yok diye bebeğimi başka hastaneye sevk ettiler. ben gün yattım hastanede 1 kere bile göremedim. taburcu oldum sonra bebeğimin gittiği hastaneye gittim geldim 14 gün 
(9,064 puan) tarafından
Doktor yokmuş olmucem ben canım
(14,388 puan) tarafından
Bayram diyedir doğru genelde tatillerde haftasonu falan bekletirler. duruma göre öok yoğun olursa yatak boşaltmak için çıkartabilirler
0 oy
(6,565 puan) tarafından
yok canim senle bebk ne alaka bebek kuvezdeyse o kalir sen cikarain evine gelirsin
(9,064 puan) tarafından
Tm canim sağol sordum doktor yokmuş olmadım taburcu
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Çıkarıyorlar taburcu olursun sen
(2,462 puan) tarafından
Doktor ne zaman gelirse çıkarır mutlaka. Bebeğin çıkmasını bekletmezler çünkü bende oldum aynısı. Ve hastanemiz aynı yani sen muhtemelen şuan şehir hastanesindesindir ben geçen yıl doğum yapmıştım diğer hastanede. aynı uygulama yani. Belki bebeğine bile kızıma bakan hemsireler bakiyordur :)
Doktorun kimdi.
(9,064 puan) tarafından
Ayşe çelikten canım doktor az önce haber geldi 2 yada 3 gibi bebeği görmeye gitcem bilgi verceklermis bakam
(2,462 puan) tarafından
Benim de Ayşe hanımdı. İyi bebeğini görebileceğine çok sevindim. Çok iyi gelecek sanada
(9,064 puan) tarafından
Eşimle girdik biraz rahatladım durumu daha iyimiş antibiyatik başlamışlar bugün 3 gunuydum 6 gün veriyolarmış
(2,462 puan) tarafından
Sağlıkla kavuşun inşallah i

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 467 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Asli_aydmr (149 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 99 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Mdemr (596 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 132 göst.
+1 oy