0 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde (501 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar bebeğim bugün tam 11 gündür küvezdeydi bugün bilgi almak için aradım ağzındaki besleme hortumu çıkardık annesi biberonla besleniyor yarın sbah bebeğinizi gelip alabilirsiniz dediler içim içime sığmıyor çok mutluyum uyusam sbah olacak uyku tutmuyor heycandan benimle birlikte üzülen merak eden özelden yazan çok kişi var bu haberi almak onların da hakkı diye düşündüm dua eden herkese çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah hepinizden Rabb'im bekleyen isteyen herkese hayırlısı ile vaktinde nasip etsin inşallah sabah olacak ve kızıma kavuşacam duygularımın tarifi yok sanki 11 gün önce değil de yarın doğum edecekmişjm hissediyorum🥲🤲❤️

16 Cevaplar

0 oy
(3,696 puan) tarafından

Ayyy canım gözün aydın 🥰🥰 Rabbim ayırmasın bir daha 🥰🥰 doya doya baş yavrunu göğsüne 🥰

(501 puan) tarafından

Amin inşallah ablamm yarın ki göz yaşlarım mutluluktan olacak Allah razı olsun inşallah 🤲 🥰 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Gözün aydın cnm 

Bu gece bol bol uyu 😊😊😊😊

(501 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim sağol ablam heyecandan uyku tutmuyor ki Allah razı olsun inşallah 🤲 🥰 

0 oy
(9,256 puan) tarafından

gözün aydın, rabbim ayırmasın 

(501 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim sağol abla amin inşallah Allah razı olsun inşallah 🤲 🥰 

0 oy
(15 puan) tarafından

Gözünüz aydınn 🤍 ilk ve son ayrılığınız olsun 🌸

(501 puan) tarafından

Ayy çok amin kardeşim çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 🥰 ❤️ 

0 oy
(1,049 puan) tarafından

Ay ay çok mutlu oldum ya. Bende 12 haftalık oldum şeker tansiyon erken doğum riskim var bana dua eder misin aşkım zamanında sag saglim doğum yapayım

(1,049 puan) tarafından

Amin inşallah canım. Canım sen insülin yüzünden kilo çok aldın mı kac kilo aldın ben 1 haftada 1 kilo almışım doktor insülin yüzünden dedi 

(501 puan) tarafından

Aksine insülin kullanmasam balon gibi şişerdim şekerden dolayı karnım aşırı büyüktü ama doğumdan sonra aşırı zayıfladım eski halimden bile zayıfım şuan kaç kilo aldımi tam bilmiyorum ama doğuma 82 kilo ile girdim henüz dartilmadim ama baya verdim kiloyu takma verilir sen sağlığına bak insülinü düzenli yap bebeğin için 

(1,049 puan) tarafından

Maşallah canım ne güzel bebek sağ saglim doğsunda kilo verilir tabiki. Benim 2. Gebelik riskli erken doğum yüzünden plasenta tam yerlesmiyor gebelik zehirlenmesi yapıyormuş bu doğumdan sonra çok düzgün korunmam lazım 

(501 puan) tarafından

İnşallah vaktinde sağ salim alırsın kucağına doktorun söylediklerini kafana takma bana çok şey söyledikler hamileliğim zehir oldu ama bebeğim sağlıklı çok şükür sen dikkat et gerisini Rabb'im bilir doğumdan sonra da güzelce korunursun bişey olmaz Allah'ın izniyle inşallah bol bol dinlen ev işi bitmwz 

(1,049 puan) tarafından

Çok sağol canım gerçekten öyle 🥰 

0 oy
(6,369 puan) tarafından

Gözün aydın kuzum. Bizde 8 gün bekledik kızımı nasıl heyecan bilirim . 

(501 puan) tarafından

11 gün bize 11 yıl gibi geldi desem inanır mısın abla çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah çok heyecanlıyım çok ❤️🥰🥰

0 oy
(866 puan) tarafından

Sanki ben bebeğimi almaya gidecmisim gibi mutlu oldum canım 

Rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah 🤲 

(501 puan) tarafından

Yaaa agliycam şimdi çantayı kapıya kattım odadan almak çok zor gibi o kadar heyecanlıyım içim içime sığmıyor çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam 🥰❤️

(866 puan) tarafından

Senden de razı olsun inşallah 🤲 

(501 puan) tarafından

Amin inşallah cümlemizden ❤️

0 oy
(1,884 puan) tarafından

Gözün aydın canım kardeşim Şükür Rabbim ayırmasın İnşAllah 🤲🤲🤲🥰❤️

(501 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim güzel kardeşim amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 🥰 ❤️ 

0 oy
(4,026 puan) tarafından

Gözün aydın canım.♥️

(501 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam 🥰❤️

0 oy
(206 puan) tarafından

Gözün Aydınn artık doyasıya sarılıp koklayabılceksın inşallah bidaha hastaneyle işiniz kalmaz  🥰❤️

(501 puan) tarafından

Amin inşallah şükür tahlilleri temiz çıkmış beslenmesi de düzelmiş inşallah başka sorunlar çıkmaz Bin şükür çok mutluyum çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 ❤️ 

0 oy
(152 puan) tarafından

Gözün aydın canım Rabbim birdaha ayırmasın inşallah🤲🏻

(501 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim ablam amin inşallah Allah razı olsun inşallah 🤲 ❤️ 

0 oy
(646 puan) tarafından

Gözün aydın canım Allah bir daha ayırmasın kızın da hastaydı nasıl oldu

(501 puan) tarafından

Kızım iyi bin şükür kabızlık oluyor arada onada ilaç kullanıyoruz çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 ❤️ 

0 oy
(24,253 puan) tarafından

AA maşallah bebiş doğdu mi bile. Ara ara aklıma geliyordun. Gözünüz aydın. Allah'ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. 🌸

(501 puan) tarafından
+1

Biraz aceleci çıktı minik teyzesi 35 haftada doğdu 11 gündür küvezdeydi yarın çıkacak inşallah amin inşallah çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah kardeşim 🤲 🥰 ❤️ 

0 oy
(3,794 puan) tarafından

Aleyküm selam çok sevindimm. Sanki benim evime gelecek prensess ❤️❤️ Rabbim bir daha ayrılık göstermesin. Sütleri hazırla annesi 🥰🤗

0 oy
(2,282 puan) tarafından

Gözünüz aydın canım Rabbım size bağışlasın inşallah 🤲🤗

0 oy
(8,001 puan) tarafından

Ooo maşallah canım çok sevindim aklıma geldikçe hep sana duâ ettim sabah msj atacaktım sana haber varmı diye Rabbim birdaha ayırmasın inşallah

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 764 göst.
23 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (501 puan) tarafından soruldu
+2 oy
28 cevap 1,130 göst.
28 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (501 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 204 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Mdemr (599 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 75 göst.