0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün herzamn kinden daha fazla kasılmalar oluyor.adet olacakmışim gibi ağrılarım da vardi .bu akşam idrar torbası olduğu yer de çok ağrıyor.bide beyaz akıntım da gelmeye başladı.sizce bunlar doğum belirtisi mi bilemedim ki .iki kız çocuğu getirdim hiç öyle şikayetlerim yoktu.bu sefer erkek bebek bekliyoruz. Acile giderdim de bizim burda salgın hastalık var çoluk çocuk herkes hasta acilde son ayındayım bulaşır diye korkuyorum.sizce yukarda belirttiğim şeyler doğum belirtisi mi yoksa daha erken mi ? 35 haftalık hamileyim bu arada .

3 Cevaplar

0 oy
(2,847 puan) tarafından
Bende 34+4gunlugum benim çok ağrım var adet sancısı gibi ağrılarım var geçen doktora gittim alttan baktı açılma var mı diye yoktu Allah'tan yoksa acil alırdı sezeryana ilk doğum Sezeryan bu 2. Gebelik 
-Reklam-
0 oy
(3,365 puan) tarafından

Benim belirtim çok sıkışıyordum hep idrar kaçıracak gibi oluyordum tuvalete gidince damla damla geliyordu hani enfeksiyon kapmış gibi ertesi gğn doğuma alındım. Ama senin son zamanların olduğu için aşağıya baskı yapıyor olabilir

0 oy
(3,296 puan) tarafından
Benim doğuma yakın ağrım oluyordu ama 10 dakika bile surmezdi, doğum zamanı adet ağrısı gibi ağrım olmadı yerinizde olsam giderdim. Kendiniz çok mu yordunuz. 
tarafından
Yok. Cnm valla aksine bugün sürekli dinlendim .
(3,296 puan) tarafından
Devam ediyorsa git canim.
tarafından
Gitim cnm şimdi eve geldim .ebe dediki eskiden kalma 1 cm açıklığın var nst de sancı çıkmadı.ama ağrılar devam ederse tekrar gelmemi söyledi.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 203 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 232 göst.
9 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Whiteangell (2,610 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 123 göst.
26 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 508 göst.
28 Aralık 2019 Aile kategorisinde ❤️3❤️cocuk❤️annesi❤️ (7 puan) tarafından soruldu

404,547 soru

12,118,892 cevap

36,468 kullanıcı

...