0 oy
355 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,113 puan) tarafından
Herkes aynı herkes uyarıyorum güzellikle söylüyorum elim Ayağım titriyor ne zorluklarla büyüttüm yavrumu dokunmaya kıyamıyorum 1 yaşına geldi öpmeye kiyamiyorum kayinavaldemle annemden daha çok anlaşıyoruz bu aralar ama kaç kere uyardım anne sıkma çocuk sana gelmek istemiyor demin yine bir saplatti sıkti kip kırmızı oldu kolu elide çok ağır yapma anne ya dedim elin ağır bebek o kendi canida çok azdır sen bebeğe niye öyle davranıyorsun ya vura vura sevgimi olur ya biraz toplu beni. Kızım herkes öyle seviyor vurmayın kızıma diyorum kafayı yicem artık ya vura vura seven bir bizim insanimiz var heralde 

10 Cevaplar

+1 oy
(1,294 puan) tarafından
Ben de kızımı vura vura severim ama öyle can yakarak vurmak değil yaaa kızartıp şaplatmak nedire 
(1,113 puan) tarafından
Abartiyolar bide benim kızımın canı az değil sesini cikarmiyo diye hepten sinir basiyo yavrum kendini savunamiyo diye istedikleri gibi yapiyolar
-Reklam-
+1 oy
(4,589 puan) tarafından
Yani bende öyle severim de sizinkiler abartmış kizartmak nedir bide ben kendi çocuklarını severim sadece kimsenin çocuğunu sevmem oye
(1,113 puan) tarafından
Aynen öyle ben öyle sevmiyorum ama seversen de kendi çocuğunu seversin ya
(4,589 puan) tarafından
Yani tabiki de öyle ama bizim akrabalar da vardimyani küçükken köşe köşe kactigimi bilirim hele bı.yengem vardı sağ olsun bi sarılırdi kemiklerim iç içe geçti sanırdım
0 oy
tarafından
Vurduğunu gördüğüm an tepki vererek aldım akrabalardan öyle yapanlara arkamdan ne kıymetli çocukları var fanusa koysun demişler. Ma.l ya bu insanlar niye vuracaksın evladıma. Kim olursa olsun haddini bildir
(1,113 puan) tarafından
Valla kirmiyim etmiyim diyorum düzgün söylemek ten anlamıyorlar artık ağır tepki verecem
0 oy
tarafından
Oğlum ilgi manyağıymış kimse onu alıştırmadı ama ne kadar sert seversen sev daha çok istiyor. Kızartmak morartmak canını yakmak elbette ki asla yok ama şöyle bir sarsılmayı, ne bileyim popoya şaplak yemeyi, durmadan sağa sola çevrilmeyi falan fena şekilde seviyor ve normalde gülmeyen bebek gülmeye başlıyor.

Sizinkiler abartmış tabi ki ama siz de gönlünüzü ferah tutun. Canı acımadığı, morartıp kızartmadıkları müddetçe ve çocuk da seviyorsa çok da kötü bir şey değil. Ben kendimi bildim bileli kedi bakarım, yememek için zor tutarım kendimi. Evladımda da aynı şekil. Kaç defa sevginin dozajından yüzümü yastığa gömüp yatağa vurmuşluğum var. Öyle tatlı bir sevgi vermiş ki Allah, insan bunu dışa vuramıyor. Vuranlar da sert vuruyor.

Eğer kötü bir şekilde can yakarlarsa o an kıyameti koparın ve kızın. Herkes kendi çocuğunu öyle sevsin deyin.
(1,113 puan) tarafından
Tabi bu sizin dudunceniz ama ben bunun sevgi göstergesi olduğunu savunmuyorum sevgiden olabilir ama bir vurma eylemi var ha sevgiden ha nefretten benim için fark etmiyor bakış açısı tabi abarttiklari için artık hiç kimseye izin vermicem
tarafından
Ben eşimi, eşim beni de böyle seviyoruz. Dnadan çocuğuma da geçmiş olabilir. Sevgiyle yapılan her sert eylemi insanoğlu bilincinde yumuşatmaya meyillidir ama sevgi olmadan yapılan en ufak bir hareket bile batar bize. Eşimle 40 yıllık ufc güreşçisi gibi güreşiriz kahkahadan geçilmez ama bana ufak bir sevgisizlikle seslense bile canımın acıyacağını düşünüyorum.
Yenidoğan hali dışındaki bebekler için eğer bunda bir beis yoksa morartma can yakma gibi ben hala bir sıkıntı olmadığı taraftarıyım. Sizinkiler abartmış ama ben de kızardım
tarafından
Bizim kızı babasi bildiğiniz yanak kol seklinde hep ısırır diş izleri kalir üstünde kaynanam bile çocuğu ısırma git karını ısır diye kizar tabi yüzüne degil bana diyoda ☺kizim bir alıştı baba isircanmi diye kolunu yanagini uzatıyo babannesi kizarken babam beni çok sevdigi icin ısırıyomus canimi acitmiyo babanne diyo❤
tarafından
Oyyyy kuzum benim yaa. Benim dayım da bizi tokatlayarak severdi bir hoşumuza giderdi var yaa üfüffüffff istiyorduk ki bir daha yapsın. Çünkü tokatı hafif öyle sert değil ve bizimle ilgilenerek yapıyor. En sonunda kaldırıp sarılır öperdi başımızdan. O tokat kadar tatlı bir öpücük görmedim ben mesela.
tarafından
Benim kizimda dayisi ve amcasıyla öyle baskada kimsemiz yok zaten heryerden seviliyor mübarek çünku ikiside bekar bütün ilgi şuan kızımdan yana babanne anane dede pervaneler resmen küçük bebegimde var 20 günlük herkes tirim tirim kaciyo kimse kucagina alamiyo babasi diyo azcık etlen senide isircam ❤☺
0 oy
tarafından
Abartmıyorm bakın inanın abartmıyorm oğlumun kırk mevlütünde kaynanamın halası çocuğumu bacaklarından tutup ters çevirerek poposuna vurarak sevdi ve kayananm orda tesadüf eseri girince ayyy Napıyorsnz dedim elinden aldım ve kadın öyle yaptm diye evimi terketti velhasıl gel zaman git zmaan kendi kızının çocuğunun mevlütünde gitmiş bulunduk çocuğu öpen birini azarladı bende orda benimkini ters ceviririp poposna vuruyordnz dedim sesini cıkarmadı cahil insanla ugrasılmaz özellikle de benim kaynana tarafı 
(1,113 puan) tarafından
Aynen canım ya genel anlamda herkese sinirliyim gerçekten
0 oy
(2,670 puan) tarafından
Öyle yumuşak dokunuşlar yapıyorsa kızmam da. Ama  sen kolu kızardı diyorsun. Canı aciyordur onun küçücük bebek . Daha sert tepki ver.
(1,113 puan) tarafından
3 4 kere normal utarmistim bu seferki bir tık sert oldu ama istemiyorum ben kızımın öyle sevilmesini
0 oy
(353 puan) tarafından
Bende öyle severim cnm ağzına vururum gotune vururum öyle severim
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Ya bazıları öyle seviyor. Bu sevmediği, canini yakmak istediği için değil. Sen anne olarak abartıyor olabilir musun? Bende yeğenimi ısınmadan bırakamıyorum. Tabi minicik bir ısırık benim ki. 

Teyzeminde komşusu, çocukları ağlatmadan bırakamıyorum, hırsım geçmiyor diyor. Nasıl bir duygu bilmiyorum ama öyle çok insan var canını acitarak seven.
(1,113 puan) tarafından
Canım bakış açısı fikir farklılığı bende biraz dolmuslukta var çünkü kızım tombik olduğu için önüne gelen vurarak sıkarak seviyor ben yine hep güzellik le uyardım veya sessiz kaldım ama ben bu şekilde sevmeyi doğru bulmuyorum bak kızımda şimdi herkese vuruyor yani yanlış bir davranışı sevgiden oluyor diye doğruya cevireneyiz benim için fark yok ben eyleme bakıyorum vuruyormu vuruyor benim için bitti konu ama senin öyle sevmene düşüncebe saygı duyarım ama kizimida baskalarinin sevgi hırslarına kurban edemem
(1,113 puan) tarafından
Ben çok sıkıntilarla tek başıma büyüttüm onu canım hala hastanelerden eve gelemiyoruz çok zor hamile kalıp hep yatarak erken doğum riskinden 36 haftada dünyaya geldi benim kızım ondan evet üstüne çok düşüyorum
(1,471 puan) tarafından
Doğrudur canim. Aslında çocukları uzaktan sevmek en doğrusu bulaşıcı hastaliklara karşı. Ama dediğin gibi bir bizim millette var bu sanırım. Yani benim demek istediğim sevmediği için değildir. Sende çok duygusal davranma çok şükür bebeğine bir şey olmadan doğurmuş ve büyütüyorsun.
(1,113 puan) tarafından
Evet canım haklısın
0 oy
tarafından
Bizde sıkarak severizde acitmayiz ya o kadar da değil 
(1,113 puan) tarafından
Evet canım ama benim kızımin canı az değil evdede düşer hiç ağlamaz yavrum o sesini çıkarmıyor kendini savunamiyo diye hepten üzülüyorum
0 oy
tarafından
Ben çocuk konusunda hassasım malesef herkes der abartıyorsun sen çok duskunsun bana ver onu ben onu öperken bile çok nazik öperim korkmasın diye benim kızım coo bazli çok naif annem bağırarak aniden konuşuyor seviyor ha sevsin anannesi yebimoldu ne oldu çocuk annemi görünce çığlık çığlığa ağlıyor korkutmuş ama nazikçe seviose korkmazla r sıkmadan vurmadan ne gerek varki çocuğa eziyet 
(1,113 puan) tarafından
Aynen canım vurmanın sevgiye yorulması bana saçma geliyor eski üyeyim bu arada ben ipek tanirmisin bilmiyorum ama bu vurmak sevmekten veya nefretten benim için fark yok

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 508 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.
15 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 200 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 783 göst.

Kategoriler

1,440,426 soru

23,679,395 cevap

310,157 kullanıcı

...