+1 oy
1,361 göst.
Diğer kategorisinde (1,175 puan) tarafından
Babamın evindeyim demiştim yarın donucem eşim geldi 

Neyse geçenlerde abimin çocukları soda aldilar dolaptan benimkiler de gördü iştedi annemler onlara da ver demedi oralı olmadı bende vermedim ağladılar neyse yattılar bende eşime soda istiyorlar dedim oda gelince aldı onlara ama bakkalın önünde içirdi inat olsun onlar görmesin diye 

Neyse sona bizde hepsine birer supris yumurta aldık geldik verdim 

Ben bir yere kadar gittim geldim o ara babam.markete gitmiş kendi torununa abimin oğluna cips meyve suyu falan almış 

.bende çocuklarla.gelince benim.cocuk görünce bı an istedi abimin ogluda geldi elinden çekti benim.oglumda onun elinden çekti neyse bunlau ben tam ayircakken babam geldi babam tuttu benim oğlumun elinden çekti bizim geline verdi oglumdaki.meyve suyunu 

Bu arada yeğenimin elinde var içiyor dört bestane almış birini sadece benim oğlum aldı çekti aldı babam tutu çocuğun elinden çekti aldı demedi iç oğlum sen var daha demedi gene 

Eşimde bunh gördü çıldırdı gidiyoruz kalk dedi et var et vermislerdi onuda almicam.gidices birdaha asla gtirmicem dedi yol uzak 

Neyse eşime yalvar yakar ikna ettim o an birden gidemez dim.ama.birdaha gelmicem.one eminim.

Babasını. Gözü onunde ayrımcılığa uğruyor çocuklarım.

Oğlunun cocuguna çıldırıyor lar napim kızlar çok canım sıkkın 

34 Cevaplar

0 oy
(20,043 puan) tarafından
Bu çok kayrılan sevilen el üstünde tutulan çocuk daha hayırsız çıkıyor hiç şaşmaz sen mesafeni koy bunu da unutma 
(1,175 puan) tarafından
Ben zaten söndü gayet kavga ettim anneme dedim babama dedim ama işte
-Reklam-
0 oy
(378 puan) tarafından
O torunları hep yanında göz önünde ya  benimsiyorlar sizin çocuklara ısınamışlardır. Malesef bizdede o sorun var Birde benden memlekete gittiğimde 1 haftadan fazla kalamam sıgamam bir türlü ne eşimin ailesinin yanında nede kendi ailemin yanında .ramazan bayramında 1 aylıgına memlekete gittim baktım ailem bu çocuk nasıl yabanı  yaramaz şöyle böyle demeye başladılar ötekileştiriyorlar. Dayanamadım çocugum hakkında laf söyleyip yorum yapamazsınız dedim. Sonrada gidip kayın validemgilde kaldım. Onlarda laf söyledi çok yaramaz sürekli dağıtıyor sinir oldum ama mecbur 20 kaldım eşim geldi dedim bidaha memleket diye tutturmuyacagım tövbe dedim . Biz memleket hasretiyle tutuşup gidiyoruz ama aradıgımız sevgiyi ilgiyi bulamıyoruz. Çok zoruma gidiyor
(1,175 puan) tarafından
Benimde canım.geicem
0 oy
(3,105 puan) tarafından
Ayni seyi kaynana yapsa dunyayi yikarsiniz esinizjde pisman edersiniz kendi ailenize gelince niye sesiniz cikmiyor anlamiyorum
(1,175 puan) tarafından
Ben oturup.izlemedim.gayet kavga ettim ve pişman ettim ama dönüp gdiemedim

Ayrıca eşimin ailesi asla yapmaz yapsa zaten eşime karşı dilim uzun olurdu mahçup olmazdim
(3,105 puan) tarafından
Iste onu diyorum ya yapsalar dilimiz uzun mutlaka bi cevap veririz ve gideriz yani
(1,175 puan) tarafından
Mahcup olduumla kaldim
0 oy
(6,158 puan) tarafından
Benim eşim de olsaydı aynı şeyi yapardi aynı dakka yapardı babanin yaptığı hiç hoş degl oda torun oda çocuk yani 
(1,175 puan) tarafından
Evet ben kızdim hatta anneme babama dedim çocuk yemedi bişi diye aldım yanlış anladınız falan dedj
0 oy
(9,853 puan) tarafından
Ailen tam bir moron. Cok sınır bozucu eşinde çok haklı. O gibi durumlarda babanı anneni uyarmalısın. Baba benım oglumu niye seçtin demelisin. Anne bir soda da benimkilere acıyorum demelisin. Ben şu an baba evindeyim kız cocugumla birlikte. Karnımda da bir kız cocugum var Allahın izniyle. Geleceğiz diye günler öncesinden çıldırıyo bizimkiler. Geldiğimizde annem çekinmeyin ne isterseniz alın yiyin yapın diyo. Hiç çekinmeden herşeyi yapıyoruz. Sen böyle yapamıyosan gitmeyecen bacım. Eşini aile göreceksin bazı aileleri hiç anlamıyorum ülkemizde kız evden çıkınca bir de cocukla gelince sanki herşeyi göze batıyor. Çok üzüldüm böyle bişey yaşamana umarım ailen gerçeği görür
(1,175 puan) tarafından
Ya yaptım zaten dedim hatta babamın elinden çekip aldım dedim birsuru almışsın neden vermiyorsun oda içsin dedim soda da bilerek bişi demedim ne yapacak diye aynı tepkiler değişen yok
(9,853 puan) tarafından
Gitme o zaman canım bir daha.
0 oy
(14,873 puan) tarafından
Valla sende hata diyemedin mi baba ona aldın benim çocuğuma neden almıyorsun diye 
(1,175 puan) tarafından
Ya dedim ya zaten neden okumuyosunuz yorumları tam
0 oy
(891 puan) tarafından
Sen yanlış yapmışsın orda tepki verip kalkıp gidecektiniz
(1,175 puan) tarafından
Ben tepki verdim kalkıp gidemedim
0 oy
(52,690 puan) tarafından
esin gibi yapardim kendime olunca yutarim ama çocuk söz konusu olunca tahammulum yok hele ki böyle bir ayrim yapacaklar cocugu gostermem bir daha sevsinler kiymetli torunlarını tamam cocugun abinin cocugunun suçu yok ama.insani ondan da soğutuyorlar
(1,175 puan) tarafından
Oy le valla
0 oy
(4,763 puan) tarafından
Bnm cocuguma babam boyle yapsa rezil eder onu aninda esimle giderdim. Kimse cocugumdan kiymetli degil. Ayrica snnki babanin torunu degil mi? Oglunun seyinden uruyo diye onlar torunu seninki elden diye torunu olmuyo mu oluyo?
(1,175 puan) tarafından
Olmuyor misafir bidimki
(4,763 puan) tarafından
Oluyor da snn baban da anormallik var kusura bakma.
0 oy
tarafından
Valla ben olsam o anda kocamın peşine düşer giderdim 
0 oy
(10,991 puan) tarafından
Böyle insanlar gerçekten var mı ya ?
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Bizimkiler de benim çocuklarıma düşkün ablaminkileri yılda bir iki kere görüyorlar ablam da farkında ama babam elinden geldiğince belli etmez ne alırsa hepsine bir alır diğer türlü hoş değil sende ablam.gibi şakayla karışık yüzüne vuracaksın :D
0 oy
(248 puan) tarafından
Ben olsam o an çeker gider bir daha da konusmazdım. Daha neler ya bu nasıl bir ayrımcılık. İkisi de torunu onun. 
0 oy
(20,818 puan) tarafından
Eşin çok haklı. Seven ayrımcılık yapmaz. 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,140 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 266 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Miracefem34 (1,020 puan) tarafından soruldu
+10 oy
15 cevap 539 göst.
14 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+12 oy
24 cevap 966 göst.