Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_ac9c4f9276bee0758ab40ca80932a1c2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Burada üslup sorunu olan çok insan var-Aile & Aşk
0 oy
425 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (87 puan) tarafından
Gerçekten insanları anlamakta zorlanıyorum bazen yorumlara bakyom ya insanlar tanımadıkları kişiler hakkında nasıl bu kadar kesin ve suçlayıcı bir dille konusabilyo gerçekten ayıp 

5 Cevaplar

+7 oy
(13,517 puan) tarafından
Ya tersine fikir beyan edince hemen ekstra post açma modası keşke bitse. Sen de yeni evlenecek insanlara ahlaksız damgası yapıştırmışsın mesela. Üslup sorunundan daha ciddi bir sorun bence bu. Kayınpederime söyleyeyim evi vermesin diyorsun kendilerince zor olan bir zamanda insanların işlerini daha da zora koşacak işler peşindesin bu da üsluptan daha ciddi bir sorun. Hep en haklı olmaya çalışmayın bence.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen de aynısını yapmıyor musun? İğneyi evvel kendine batır, sonra çuvaldızı başkasına. 
(87 puan) tarafından
Tmm böyle samimi bir şekilde yapılan eleştiriyi tabiki dikkate alırım
0 oy
(2,131 puan) tarafından
Her kafadan insan var burada gayet normal. Hayatında hic boyle insanlar cıkmadı mı karsına
(2,131 puan) tarafından
Kız sen hangi dünyada yaşıyorsun takma boyle seyleri
(87 puan) tarafından
Neden ya dünya daha iyi bir yer olabilur
(2,131 puan) tarafından
Kendinden basla o zaman
(87 puan) tarafından
İnsanları nasıl bu kadar kolay emrivaki konusabilyosunz ben bunu basaramiyorum birisinden bir şey isterken bile sana zahmet diyorum
(2,131 puan) tarafından
Senden su mu istiyorum ekmek mi ?
0 oy
(5,456 puan) tarafından
İnan burada beyin eksikliği sorunu daha büyük bir problem biliyor musun? Ergenlik büyük problem, milletin namus bekçiliğini yapmak büyük problem. Ay özellikle DEDİKODUCULUK en büyük problem. Allah sizin gibi komşulardan esirgesin milleti
0 oy
(4,731 puan) tarafından
Burada en büyük sorun senin  vazifen olmadan ahlak bekciliği ve sınırlarını bilmemesi.
(87 puan) tarafından
Ne dediğini anlasaydım cevap verecektim

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 481 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Keriman (21 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 287 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 232 göst.
15 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,761 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 222 göst.

413,908 soru

12,458,306 cevap

46,586 kullanıcı

Kategoriler

...