0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (453 puan) tarafından
Kızlar regl dönemim düzensiz maalesef tatile denk geldi yarın yola çıkacağız. senede bir gidiyoruz tatilim mafolsun istemiyorum açıkçası yüzmek denize vs istiyorum tampon diye bir şey varmış kullanan var mı denizde havuzda işe yarıyor mu sadece kullananlar yazarsa sevinirim çünkü gerçekten bilgi almak amacım 

7 Cevaplar

0 oy
(5,749 puan) tarafından
var kucuk bise bas parmak kadar. sokuyorsun iceri ileri ittirebildigin kadar. uc dort saat idare eder yzuerken. ip kalio disarda azcik incecik. mayodan gozukmez. kan cikmaz.  sonra tuvalete oturup sifon ceker gibi ipten cekince lop diye cikiyor tampon. rahat tatillerde kurtarici
(5,749 puan) tarafından
pedin sıkıstirilmis hali gbi dusun. kani tampon kendi icine cekio dusari dizdirmiyor. ped med koymana gerek yok mayona. fiyil gibi atacaksin iceriye sadece disarida kinicik incecik ipi kalacak. ipten cekince de cikacak. braz vajina bolgeni islatir yada krem vazenin falan surup oyle iceri ittirebilirsin. daha kolay girer
-Reklam-
0 oy
(5,300 puan) tarafından
Kotex aplikatörlü var. Çok kullanışlı çok rahat ☺️ 
(12,149 puan) tarafından
Aplikatorlu ne kiz
(5,300 puan) tarafından
Aplikatörlü tampon çok rahat
(12,149 puan) tarafından
Kiz ne oluyo onu sordum :D aplikator ne demek
(5,300 puan) tarafından
Yaz Google bak videosu var :p
(12,149 puan) tarafından
Hee kiz Allah seni parmaginla sokmuyonda onunla sokuyosun
0 oy
(12,149 puan) tarafından
Ben kullandim valla sikinti yasamadim hic. Gayet guzel ve rahat
0 oy
(149 puan) tarafından
Bi igne var haca gidenler kullaniyor vurduğun gibi kanı kesiyor komşum umrrde yapmis onu sor eczaneden hemen kesiyirmus tampon ise yaramaz acır zaten ben namaz için denemiştim akinti olmasın diye aşırı rahatsız olmuştum bide suda islanacsk ya
0 oy
(11,276 puan) tarafından
denizde işe yarıyor baya
0 oy
(3,935 puan) tarafından
Havuzda kullanmayin ama denizde kullanin. Cunku havuz aksamdan aksama temizlenir yani hem suyu siz pisletirsiniz hem de size de mikrop bulasabilir. Ben kullanmistim. Max 3 saatte 1 degisin.
0 oy
(1,001 puan) tarafından
İnanılmaz rahat birşey..bende.gecen sene tam tatile gittiğiniz gün oldum tampon aldım iyic eiitirince ipi dışarıda kalacak hiç farkında olmuyorsunuz bile...3 4 saatte bir değiştirebilirsiniz..ben daha erken değiştiriyorsun genelde

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 1,273 göst.
0 oy
3 cevap 89 göst.
13 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bsradgn (678 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 124 göst.
0 oy
2 cevap 141 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Osmanin annesi (1,921 puan) tarafından soruldu

404,870 soru

12,128,506 cevap

36,492 kullanıcı

...