Kızlar ilk gün kurbanla etle uğraş mahfoldum eşim de bayramda bile izjn yapmadı. Neyse dün bir iki yere çıktık bayramlaşmaya bir de düğün var 2 3 tane eşim tarafına. Gece 10 da eve geldik oğlumu uyuturken eşim geldi odaya. Kayseirden amcası gil gelmiş karısının aile evi kalabalık olduğu için bizde kalacaklarmış 4 gün. Normalde bayramdan bayrama görüşürüz zaten çocuklarını da pek tanımam. Eşim de tamam demiş halbuki dunden kaynanam gilde plan yaptık düğüne gidecektik uzak bir köyde eşimin teyzesi var ona gidecektik VS. Bir geldiler oğlunun sevgilisi de bunlarla meğersem herkesin içinde durmasın diye burda inmişler. Yemin ederim banyo bile yapmadım daha 2 gündür. Koca oğlan amca da var eşim sabah geldi işten hala uyumadı yemek kahve meyve çay faslı ayrı. Şimdi de amcayla yenge gittiler düğün evine biz bize kaldık ama konuşacak birsey bile yok eşim uyudu oğlumu da uyuttum. Ya insan önceden bir aramaz mı bayramda size gelecez sizde kalacaz müsait misiniz burda mısınız bizim de gidecek yerlerimiz var sonuçta. Gecenin bir saati geliyorlar 4 gün burdayız diyorlar. Belli etmiyorum güler yüzlü olmaya çalışıyorum da canım sıkıldı ister istemez. 2 yaşında bebeğin peşinde mi kosucam hizmet mi edecem