0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (881 puan) tarafından
Kızlar ilk gün kurbanla etle uğraş mahfoldum eşim de bayramda bile izjn yapmadı. Neyse dün bir iki yere çıktık bayramlaşmaya bir de düğün var 2 3 tane eşim tarafına. Gece 10 da eve geldik oğlumu uyuturken eşim geldi odaya. Kayseirden amcası gil gelmiş karısının aile evi kalabalık olduğu için bizde kalacaklarmış 4 gün. Normalde bayramdan bayrama görüşürüz zaten çocuklarını da pek tanımam. Eşim de tamam demiş halbuki dunden kaynanam gilde plan yaptık düğüne gidecektik uzak bir köyde eşimin teyzesi var ona gidecektik VS. Bir geldiler oğlunun sevgilisi de bunlarla meğersem herkesin içinde durmasın diye burda inmişler. Yemin ederim banyo bile yapmadım daha 2 gündür. Koca oğlan amca da var eşim sabah geldi işten hala uyumadı yemek kahve meyve çay faslı ayrı. Şimdi de amcayla yenge gittiler düğün evine biz bize kaldık ama konuşacak birsey bile yok eşim uyudu oğlumu da uyuttum. Ya insan önceden bir aramaz mı bayramda size gelecez sizde kalacaz müsait misiniz burda mısınız bizim de gidecek yerlerimiz var sonuçta. Gecenin bir saati geliyorlar 4 gün burdayız diyorlar. Belli etmiyorum güler yüzlü olmaya çalışıyorum da canım sıkıldı ister istemez. 2 yaşında bebeğin peşinde mi kosucam hizmet mi edecem 

4 Cevaplar

0 oy
(3,931 puan) tarafından
Valla helal olsun ben olsam suratımı asardım. Haklısın gelmeden önce sizi araması gerekiyor böyle pat diye gelmeleri olmamış. 
(881 puan) tarafından
Yok canım zaten normalde de asık suratlı biri değilim de canımı sıkmamaya çalışıyorum  düşünürsem hiç içten beisey yapamam eşimin hatırına iyi olmaya çalışıyorum. Yani bir de 2 kişi değil 5 kişi gelmişler samimiyet yok birsey yok gelen de kabahat
(3,931 puan) tarafından
Yok düşünüp canını sıkma gelmişler artık, düşünce olsa gelmezlerdi. Çocukla zor oluyor yardım etsinler sana.
(881 puan) tarafından
Etmiyorlar yenge yardım edeyim diyor o da hasta o yüzden vicdanım kaldırmıyor
-Reklam-
0 oy
(271 puan) tarafından
İşte biz ama ayıp olmasin gelsinler deriz elde gelir hiç bişey olmamış gibi yer içer gider. Ama aynı şeyi biz yapmaya kalksak kabul etmezler. İnsan oğlu ne garip 
(881 puan) tarafından
Evet ya geçen ay eşimin abisi gile gitmek zorunda kaldık 1 ay önceden haber verdik yeri geldi çocuğumu da alıp dışarı çıktık yedik içtik. Yük olmamak rahatsız etmemek için ama koca koca insanlar hiç düşünceleri yoj
0 oy
(1,426 puan) tarafından
Milletçe hayır demeyi öğrenmemiz gerekiyor aslında. Hep başkalarını düşünmekten kendimizi geri plana atıyoruz. Eşiniz de keşke müsait değiliz diyebilseydi. Dediğiniz gibi bayram günü olmamış. 1 günlük gelseler yine amenna ama 4 gün fazla cidden
(881 puan) tarafından
Evet bayram olmasa gelsinler ya da ***** verselerdi yine bu kadar sinirlenmezdim. Ama hem bayram hem gecenin bir yarısı varınca arayıp geliyoruz diyorlar neye uğradığımı şaşırdım. Bütün planlarımız iptal oldu
0 oy
(4,251 puan) tarafından
Esinde kabahat esime sorym diyip daveti kabul edicekti veya etmeyecekti. Onlar aramis sonucta cat kapi gelmediler. He son dk ama kabul etmeyebilirdiniz planimiz var diye. Sana sormadan kabul etmemesi gerekirdi.
(881 puan) tarafından
Eşim hayatta kimseye yok diyemez. O an düşünememiş açıkçası o da huzursuz hissetti kendini bana karşı ama olan oldu. Kayın validemgil kocaman ama gelin burda kalın demiyor sonuçta kyin babanın ailesi. Eşimin abisi olsa başım üstüne yerleri var. Bunların da var ama emrivaki hiç sevmem
(4,251 puan) tarafından
Iste esin onlar kirilmasin diye seni kriyo bu daha mi iyi? Nyse olan olmus suan yapacak biseyin yok.bi daha kabul etmeyin ama bi de sevgilisi diyosn ailesi bliyo mu? Bi de is acmasnlar basiniza
(881 puan) tarafından
Yok herkes biliyor zaten aileler flan. Kıza da şaşırdım bayram günü ailenin değil de bunların yanında olduğu için. 11de geldiler bebeği yeni uyutuyordum eşim işe gitti aç gelmişler sofra koydum herkes yedi çekildi bak yatağına. Eşimin erkek kuzeni sabah kahvaltı kaçta yapıyorsunuz diyor şimdiden ben de belli olmuyor dedim. Eşim de sabah yat çocuk uyanana kadar kalkma onlar seni beklesin dedi.
(4,251 puan) tarafından
Aynen esinin dedigini yap otel mi canim burasi kacta yapiyosun ne kadar ayip.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 255 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Haletiruhiye (685 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 211 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde FundArm!n (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 369 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Npp (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 86 göst.
7 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeakarsu (1,046 puan) tarafından soruldu

408,353 soru

12,268,395 cevap

37,531 kullanıcı

Kategoriler

...