0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
2 yaşında oğlum asla yabancılarla oynamaz iletişime geçmez kendini sevmelerine izin vermez gurbette yaşıyoruz, bi ben Bi babasını görüyor genelde. Park a götürdüğüm dede çocuklarla oynamayı bilmiyor ha kendinden büyük olursa oyun kurarsa oynar başka türlü oda yok, normal mi bu huyu. Asla otizim gibi bireyden sormuyorum. Oğlum şükür gelişimi yerinde cümle kuruyor şarkılara eşlik eder bizleri tanıyor komut alma göz teması oyun kurma devam ettirne hersey var, sadece bu huyu bu yüzden asla kimseye bırakamıyorum durmuyor ağlıyor sadece, tup bebekle oldu oğlum 2 ciyi düşünürüm tadeve suresi 1 yıl diyelim 9 ayda hamilelik 2 yıl ALLAH nasip ederse aralarında 4 yil olur ama nasıl gidecem tedaviye bilmiyorum. Oğlumu kimseye emanet edemiyorum kimsede durmuyor çünkü 

4 Cevaplar

0 oy
(3,156 puan) tarafından
Ilk oglumda oyleydi okula gidince duzeldi 3 yasindayken abi oldu 4 yas okula gittimeye basladi cok daha iyi oldu simdi zamanla duzenir merak etme
(1,264 puan) tarafından
inşallah düzelir bu haline üzülüyorum misafir eve gelince görünce ilk önce ağlıyor alisincaya kadar alisincaya kendine geliyor
-Reklam-
0 oy
(532 puan) tarafından
Benimde tedaviyle oldu şuan bana ihtiyacı var. Kimseye bırakamam tüp Bebek kolay değil. . şimdinin çocukları oyun kurmayı bilmiyor . Çok yaşıtları olmadığı icin
(1,264 puan) tarafından
Kimse yokki etrafımızda oynasın hiç kimse yok
(532 puan) tarafından
Bizimde yok valla
(1,264 puan) tarafından
çok korumacı davrandım ben aslında tup bebekle olunca gözümden sakindim
(532 puan) tarafından
Bende öyle tüp bebek . Erken doğum . Pandemi .
0 oy
(2,681 puan) tarafından

Allah bağışlasın canım çoğu tüp bebekten sonra ikinci kendiliğinden oluyor benim çevremde örneği çok. İnşallah senin de öyle olur tedaviye gerek kalmadan istediğin zamanda tekrar hamile kalır ve doğurursun <3 Allah gönlüne göre versin:)

(1,264 puan) tarafından
Ay amin RABBIM sesini duysun inşallah
0 oy
(4,437 puan) tarafından
Benim kizim oyleydi. Cok vardi yabancilamasi. Bizimki fazla insan gormemekten. 3.5 yasindan sonra azalmaya basladi. 1 ay sonra 4 olacak. Hic kalmadi nerdeyse bisey. Ilk defa gordugu biriyle de muhabbet edebiliyor eskiden beri taniyormus gibi. Cok sukur yarabbim:)) Bana yine bagli ama sensiz ne yapicam der gibi aglamiyor en azindan. 
(1,264 puan) tarafından
Benim oğlumda böyle işte kimseyi görmüyor

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 512 göst.
16 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Mavi-beyaz (2,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.
1 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Havvaaaa. (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 577 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde Obir_annee044 (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 392 göst.
24 Temmuz 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,099 soru

23,728,818 cevap

313,406 kullanıcı

...