0 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde (2,930 puan) tarafından
Evli bir adam çocuklu bir adam

boğa burçlu bir adam hala ailesini dinliyor

bacılarını dinliyor ve ailesinden çok korkuyor her şeyi onlara danışıyor anlatıyor

böyle bir adama bir insan 

Yani karısı olarak Bununla nasıl baş edebilir ne yapabilir yani artık evli olduğunu büyüdüğünü

artık çocuk olmadığını kocasına nasıl anlatabilir 

bu çok konuşmuş anlatmış ama olmamış yani Bu nasıl anlar

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Off aynı eşim herşeyi annesine babasına danışıyor ben soeduğumda hiçbirşekilde cevap vermiyor ana kuzusu dedikleri bunlar galiba 
(2,930 puan) tarafından
Kız yani karısı olarak en son ogreniyor
tarafından
Aynen öyle
-Reklam-
0 oy
(14,407 puan) tarafından
4 çocuk babası olmuş Bh saatten değişir mi bilemedim 
(2,930 puan) tarafından
Yani tamam bana beli etmiyor ama anlıyorum ben bısey yapsak desek anlıyorum
0 oy
(11,609 puan) tarafından
s. alak oldukları için. çok açık ve net. anlatamazsın. annemle babam 45 senelik evli annem hala bundan şikayetçi. hala ablasını dinler çünkü babam
(2,930 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun benimkinde iki ablası var pek meraklılar
(11,609 puan) tarafından
erkekler çok çabuk manipüle ediliyorlar. üstelik bir de minnet duyuyorsa fena. iki büyük halam okutmuş babamı, o yüzden onların sözünden çıkmıyor, annem ne borçmuş öde öde diye bitmedi diye dert yanar. bak  maddi borç değil, manevi borç. evimize yapılacak şey için bile babam izin alırdı onlardan.
(2,930 puan) tarafından
Okutmusa nasıl çözüldu
0 oy
(285 puan) tarafından
Evli olduklarını idrak edemeyen zavallı varlıklar yüzünden yuvalar yıkılıyo işte 
(2,930 puan) tarafından
Böyle yapıp ellerine ne geçiyor
(285 puan) tarafından
Onu bende bilmiyorum erkekleri anlamak çok zor
0 oy
tarafından
Evlenipte cocuk çoluğa karısıpta kendi aklını kullanamayan ailesinden ayrilamayan biri kendi iradesini dusunmek icin kullanmayip kardeslerine annesine soruyosa uzaklasmasi zor biraz o sekilde alismis ta olabilir bunu kendi tecrubelerle idrak etmezi lazim siz ne kadar anlatsanizda bos ya kabullenmez ya inkar eder yada sanane onlar ailem der cekilir kenara
(2,930 puan) tarafından
Aynen öyle ya
0 oy
(2,808 puan) tarafından
Canım hayatın kanunu bu bekarken ailesini adam yerine insan yerine koymazlar evlenince kıymete bindirirler
(2,930 puan) tarafından
Neden neden böyle ya vala çıldıracam inanki
(2,808 puan) tarafından
Bende cildiracam emin ol ama laftan anlamıyorlar
(2,930 puan) tarafından
Bunun bir çözümü olmalı ya
(2,808 puan) tarafından
Toplu cinayet taramaliyi alacan takır takır vurduracan valla bazen o kadar nefret ediyorum
(2,930 puan) tarafından
Bende ediyorum inanki yani kendimden bile nefret ediyorum evlenirken bunların gerçek yüzünü görmedim diye
0 oy
(2,930 puan) tarafından
Böyle olan yokmu başına ya
0 oy
(2,930 puan) tarafından
Yani benim kalbim nişanlı böyle değil neden okadar kadınlarımız icinde kocam
0 oy
tarafından
Aaa bu benim babam oda boğa burcu...
(2,930 puan) tarafından
BOĞA burcu ailesine düşkün olurlar
0 oy
(773 puan) tarafından
Erkek annesi olup evlendirince anlarsin :)
(2,930 puan) tarafından
Umarım olmam yani
0 oy
(935 puan) tarafından
Ya bu erkekler aileden gözle görülür derecede bir kazık yemeyene kadar evli olduklarının farkına varamiyorlar. Kazık yedikten sonra benim tek destekcim karımmış diyebiliyorlar ancak. Bir de biraz vurdumduymaz davranınca anlıyorlar. 
(2,930 puan) tarafından
Benmi vurdumduymaz olucam
(935 puan) tarafından
Evet , hakediyorlar
(2,930 puan) tarafından
Ne tür vurdum duymaz olucam canim
(935 puan) tarafından
Ya ev için bir şey mi alacak , veya aldı mı memnun olmayan bir yüz ifadesi ile iyiii de geç. Niye böylesin diyecektir bir süre sonra sende karın olarak bana bir şey danismadigin için olabilir mi de. Sana iş olsun diye danistiginda da bilmiyorum de geç. Ailesini asla ortaya koyma. Çünkü bu ana kuzuları hemen seni düşman görür aileye yine toz kondurmaz.
(2,930 puan) tarafından
Bayramda kendi ailesine gitmedi küstü bende dedim gidim bana diyemiyor git diye ama anliyordum neyse giderken de gönülsüz gidiyorsun hiç gitme dedi artık sinir krizi geçirecek gönülsüz olsam hiç gitmem mesela hiç gitmediğim dede zorla götürür kavgayla götürür sonra eve gelince kendin gitin ben seni götürme dim der
0 oy
(356 puan) tarafından
Esimde olk evlendiginde soruyodu sonra ben biraz tavrimi belli ettim evimizle ilgili kararlari kaynanam soylesede ben kendi fikrimi soyledim sonradan esimde sormama basladi bana sormaya basladi bide kaynanamda saygi duydu bu duruma karina sor dedi kaynanada biraz bize sorma artik evlendin kendi ayleninkurdun esine sor demesi gerek
(2,930 puan) tarafından
Yok yabenimkler sevinirler onlara sorması anladın mı bana sorsa dahi rezil ederler
(356 puan) tarafından
Oylede insanin gururunu kiriyolar artik evlendin ve aylesi sensin otur ciddi binsekilde konus bence

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 569 göst.
13 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,009 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 236 göst.
9 Mart 2024 Aile kategorisinde heygirls (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 564 göst.