0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kayinvalidemlere gittik bayramda onlarda sonradan geldi büyük eltim çok samimi ve ben konuşmuyorum çünkü herkesle samimi görünüp arkadan konuşuyor annesi ile arkadaşları vardı onlarla da arası bozuldu bu sebepten oraya geldi havalı havalı yeni gelinle cok samimi arkadaş gibi oturup sohbet ettiler ben pek muhattap olmadım siz böyle insanlara ne yaparsınız egolu ve asla samimi değil ben netim yuzumu pek güldürmedim uzak durdum 

7 Cevaplar

+1 oy
(11,075 puan) tarafından
Kız senin etrafında şifa niyetine aranın iyi olduğu kimse varmı Allah aşkına merakımdan soruyorum 
(9,072 puan) tarafından
allah cezanii:)) sifa niyetine diyir bide:))) aman elyi cikta lazim bir mahluk degil lastigi gevsemis don misali at gitsin seni dislayani sende disla
(11,075 puan) tarafından
Canım evet elti çok lazım değil ama arkadaş herkesten şikayetçi ☺
tarafından
Ahajhahaj ahahah çok güldüm bildiğin gibi değil ama eltim farklı canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yapacağın şey mesafe sadece başka bir şey gelmedi aklıma 
0 oy
(16,382 puan) tarafından
Çok var böyle tipler diğerine nispet yapmak için dost oluyorlar 
0 oy
tarafından
Hiç umursamayin bile dislanmıs olarakda gormeyin kendinizi karakteri normal degilmis zaten bi kere ne gerek var muhattap olmaya yeni eltiyide gozlemleyin ona gore muhabbet kurun ama hicbir zaman asiri samimiyet fln kurmak isterse kurmayin
0 oy
(1,316 puan) tarafından
Ya güler yüzlü olmak neden böyle kötü algılanıyor illa yeni gelinle kötü mü olması gerek. Ne saçma düşünce siz de kıskançlık yapacak yer aramissiniz
0 oy
(26,482 puan) tarafından
Başlıkta elti seni dışlamış içerikte sen muhatap olmuyorsun mevzudan ne yorum çıkarmamızı bekliyorsun veya konuşmuyorum dediğin kişinin diğeri ile samimi olması seni neden rahatsız ediyor 
0 oy
(6,133 puan) tarafından
Adam yerine bile koyman valla

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 262 göst.
2 Ekim 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 696 göst.
0 oy
6 cevap 419 göst.
0 oy