0 oy
59 göst.
Diğer kategorisinde (5,499 puan) tarafından
Bebegim 32 aylik. Tuvalet egitimine baslayacagim yarin sabah. 2-3 aydir bu konuyla ilgili konusuyoruz, kitap okuyoruz. Merdivenli klozet adaptoru aldik. 1 aydir her aksam banyo yapmadan once oturuyo. Ben banyo suyunu hazirlayana kadar 5-10 dk falan. Bu surecte daha hic cis ve kaka yapmadi. Hadi cisini yap dedigimde de ikiniyo kaka yapmaya calisiyo. Sanirim cis yaptiginin farkinda degil. Bunu nasil ogretebilirim. İlk nasil baslamaliyim. Dunde beraber alisveris yaptik kulot aldik renkli,desenli falan. Heveslendi kulot giymek istiyorum bez istemiyorum diyo. Bende yikayalim yarin giyersin dedim.

1 cevap

0 oy
(2,944 puan) tarafından
Ben ilk başta klozete başlmayaı uygun bulmuyorum. Bu ilk başta hevesli gibi dursa da korkutucu oluyor ve cocuk yapamiyor. Lazımlık ile başladım. İlk 2 hafta anlattim lazımlık sürekli meydanda kaldi. 2. Hafta sonunda ödül belirledik lego ve oyun parkı. O sabah cıkardım bezi. İlk gün öğlene kadar sürekli altına yaptı oda tutma refleksi gelişmdiği icin. Öğlen uykusundan uyandı ve kendi yapmaya başladı. Her yaptığında çikolata şeker dondurma verdim. Kaka yaptığında markete götürdüm. Ödül onu çok şevklendirdi. Bu süreklii böyle olmadı tabiki ilk 1 hafta ödül sistemi vardı. Şuan 1 ay oldu cok sükür gece beni kendi uyandırıyor çiş var diye. 
(5,499 puan) tarafından
Bana da merdivenli klozet mantikli geldi. Lazimliktan sonra klozete alismakta da zorlaniyolarmis o sebeple bu sekil baslayayim dedim. Bende odul sistemi dusunuyorum. Ama sanirim çiş olayini algilamasi icin bi kac kez islanmasi lazim.
(2,944 puan) tarafından
Benim kız ilk hafta gece hep ıslattı ama asla rahatsız olmadı o cocuktan cocuğa değişiyor sanırım. 2 hafta sonunda gece beni kaldirmaya başladı. Kızım klozetten çok korkuyordu. Yeğenimin kreşe gittik almaya o an kızın çişi geldi oranın tuvaletini kullandık. Kücük ya onlar çok hosuna gitti. Evde bazen anne buna yapayım diyor. Ben e bebekten portatif lazımlık aldım bir de ayakları açılıp kapanıyor kücücük birşey oluyor icine poşet takıyorsun çok pratik hani dişari için diye. O aynı zamanda klozet adaptörü oluyor onu takıyorum hemen klozete yapiyor.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 109 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Periiii89 (865 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 323 göst.
0 oy
4 cevap 145 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Anneve kiz23 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 333 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,770 puan) tarafından soruldu

408,417 soru

12,270,645 cevap

37,579 kullanıcı

Kategoriler

...