0 oy
177 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Eşimle ortak Instagram kullanıyoruz. Fakat kendisinin bireysel olarak tiktok, Twitter gibi uygulamalarda hesaplari var. Evli olduğuna dairde hiçbir şey yok. Akşam Instagram hakkında konuşurken ben kullanmıyorum ki dedi. Bende kullanmıyorsan adını sileyim benim olsun dedim. Tuttu ailemin yanında onunda yasaklarım dedi. Ters ters baktım ve küstüm. Abarttığımı düşünüyor. Sizce ne yapayım 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Niye onun bireyselde senin olamazmi?

Evlendiniz seni köle almadiki 
tarafından
Haklısınız teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(128 puan) tarafından
Bence sen de kendine özel hesaplar aç ne demek abartmak ya hepsi ortak ya da herkesin kendine özel olcak yok öyle artık o ne dusunuyosa kendi de onu yapıyordur ondan kişi kendinden bilir işi hemen de yukselirler böyle yasaklarmis sen onun çocuğu musun anlamadım ben sen de bı bireysin o da özel alan diye bişey var ona varsa sana da var sende yasakla o zaman öyle oluyosa
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,726 puan) tarafından
Esimle bizimde ortak face instagram vs ama ikimizinde tiktok ayri kendi adina izlemek icin kullaniyoruz zaten tek senin olsa ne degiscek ki ortak arkadaslariniz ekli degil mi
tarafından
Ortak arkadaşlar hep. Teşekkür ederim
0 oy
(304 puan) tarafından
Evlendikten sonrada herkes ayrı bir birey olduğunu anlasa keşke özelliklede kadınlar ortak hesap neden ki herkesin kendine göre arkadaşları var neden eşim görsün yada onun arkadaşlarının yazdıklarını ben göreyim evlendikten sonra kocam izin verirse varım gibi bişe bu 
tarafından
Haklısınız teşekkür ederim
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Öyleyse diğer hesaplarda senin adın olacak ben eşimle istegram tek kullanırız tik tok face hiç yok ben tik tok indirecem dedim izin vermedi bende indirim dedi sildim geri istegram var sifreslerde var ortak anlaşmalodi şekilde yaptık sende öyle yap
tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(283 puan) tarafından
Ben kendi isteğimle kullanmiyodum ogun esime artik acmak istedigimi soyledim eaimde kendi hesabimi veriyim gönlün gecene kadar kullan dedi kiskaniyorum dedi bende kiskaniyorum sen kullanıyorsun dedim telefonu bana verdi direk al sil hesabimi ozaman dedi sildim simdi ikimizde kullanmiyoduk daha bi kacgun pldu esim geri acti ama isinden dolayi paylasim yapmasi gerekiyo tanitim olsun diye bize baya faydasi var o yuzden bisi demedim esimde ortak hesap olsun oyle ac diyo ben kendi adima acmak istiyorum
tarafından
Anladım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 144 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Es25 (3,813 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 826 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ciceklerinsesi (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 374 göst.
4 Ekim 2024 Aile kategorisinde Kralice55 (6,097 puan) tarafından soruldu