0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından

Günaydın kilzarr  nasılsınız bayram nasıl geçti benimki yoğun geçti azıcık sabah öyle bakayım dedim sesiz takip ediyorum genelde burayı 5 yıldır kullanmama rağmen öyle okuyunca bazı şeyler dikkatimi çekti anneler sohbette birileri soruş yorum yapan linç etmiş annelerden çıktım gebelik soruya girdim orda da aynı kişi başka birinin linç etmiş gerçekten burda klavye üstünden ne kadar yargı dağıtanlar var yaa :D

4 Cevaplar

0 oy
(74 puan) tarafından
Burası hep böyle yemek için adam arıyorlar klavye delikanlılari:)
-Reklam-
0 oy
(5,312 puan) tarafından
Zevkli buraya surekli kaos.d gunaydin valla bana bayram bugun geldi 1gunluk bungolovlara gitcez bugun gurbetteyiz memlekete gitmedik dinlenelim dedik.d
0 oy
tarafından
Bayram çok yorucuydu ya bugün dinlenicem ev savaş alani ama sadece yemek yapmayı düşünüyorum. Böyle diyip yine heryeri kaldırıp silip süpürüp topluyorum ama kızım da uyumuşken dinleniyorummmm
0 oy
(647 puan) tarafından
Bayram yasamadigim için kavga gürültü hala sinir krizleri geçiriyorum adam gibi bayram gecirmedim o yüzden sinirlerdeyim uzakta yaşıyorum 1 ay oldu aileme geleli duymadığım laf kalmadı birndaha gelmeyi düşünmüyorum 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 420 göst.
7 Aralık 2025 Diğer kategorisinde honkiponkitoninok (8,810 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
27 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,462 puan) tarafından soruldu
+3 oy
38 cevap 1,299 göst.
+3 oy
23 cevap 865 göst.
30 Eylül 2025 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (34,641 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,332 soru

24,384,246 cevap

348,932 kullanıcı