0 oy
67 göst.
Diğer kategorisinde (2,257 puan) tarafından
Babannem seneler önce vefat etti. Ve taa bu güne kadar hiç rüyama girmemişti bugün babannemi gördüm sabah ezanından sonra. Babannemin özlemiyle babanne babanne diye ağlıyordum. Sadece bir de o rüyadan önce otobüsle uzun bir yolculuğa çıkmıştık eşim ben ve çocuğumla eşimle çocuğumu kaybettim. Onları arıyordum. Sonrada babannem için ağladığım rüyayı gördüm. Normalde yorgun olduğum için rüya görsem bile hatırlamazdım bu rüyayı hatırladım ama. Acaba ne anlama geliyor çok merak ettim. 

2 Cevaplar

+1 oy
(1,426 puan) tarafından
Dua bekliyor olabilir sizden. Ruhuna bir yasin okuyun. Mezarı yakınsa mezarına uğrayın
(2,257 puan) tarafından
Mezarı amasyada canım uzakta ama duâ edeceğim.
-Reklam-
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Anlamını bilmiyorum ama babaannen senden hayır dua bekliyor. Birine para olur yemek olur bisey evden çıkar babaannemin hayrına dıe ver birde yasin oku canım. Benim annem babam vefat etti her kuran okuduktan sonra görürüm rüyamda. Okumadığımdada görüyorum he perşembe ALLAH sağlık verdikçe okuyorum 
(2,257 puan) tarafından
Mekanları cennet olsun inşAllah..Tamam canım normalde okurdum ama şu aralar okumayınca hatırlatayım dedi herhal :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 46 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yoruldum bu hayatan (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
0 oy
2 cevap 119 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,353 soru

12,268,350 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler