0 oy
1,101 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (337 puan) tarafından
Kızlar lincleyecek olan gelmesın ya da kınamasın baslıga aldanıp olay su abim yengemle nısanlandıgı zaman yengem kendı amcakızını o zaman 16 yasında olan kardesıme ayarlıyor ama aılemız istemiyor hem karsı tarafi bildikler için hem yeni oğlan evlendırıyoruz  maddıyatımız güç birde 16 yasında evlılık mı olur ıste bu kız bana kadar namusuma laf attı daha sevgilim bile olmamısken neyse kardesımle bu kız ayrıldı ama kardesım yıllardır bu acıyı cekıyor alkol kötü alıskanlıklar edındı kızlardan hıncını cıkardı sevıyormus gibi kullandı annemı bızı sucladı ayırdık sandı neyse bugun baktım kardesım ınstasını kapamıs neden kapadın dedım manıta yaptım falan neyse bu sana kım oldugunu soylemem diye durdu ordan eskı bu konular acıldı işte dertlendi bende en son dedim aa onsuz yapamam onunla evlencem deidğim kişyle evlenmedim mesela insan tekrar sevebiliyor sartlandırma kendını dedim bu da bu mesaja yanıt olarak ben bunu yapacam dedi yani o kızla evlencem dedi ben sok içindeyim babam annem kalpten gider kızın bir oglu var birde kızdım sacmalama diye 17 yasında değilim sktrolup gidecek yastayım dedi napcam babama mı desem napsam arkadas gibiyiz cocuga baskı yapar cocuk daha da kaçarsa 

28 Cevaplar

0 oy
(2,251 puan) tarafından
Sana birşey diyeyim mi okadar kızın ahı kalmış senin kardeşin istesede güzel bir evlilik yapamaz zaten. Oyüzden salcaksın, herkes gönül işlerinde çoğu zaman hüsrana uğruyor acı çekiyor aldatılıyor vs yada daha kötü şeyler yaşıyor. Ee bunu yaşıyoruz diye ozaman herkes şeytan olsun erkeklerden kadınlardan çıkarsın hıncını böyle birşey olabilir mi o kızlardan çoğunun ahı tutar. Kardeşinin gözlerinin körlüğüde belki bu yüzdendir. O onu ısrarla yaşamak istiyor belki yaşayacakta.
(337 puan) tarafından
İleriyi göremiyor bekar biryle evlense bile zorlanır kaldıkı cocuklu biryle hele bu kızla sorun kız siz onu anlamadınız
(2,251 puan) tarafından
Yoo ben gayet iyi anladım senide sen beni anlamadın yaşayacağı  şeyler varki diretiyo.
(337 puan) tarafından
Kız seytan gibi cok guzel kandırmıs sizde benı anlamıyorsunuz bu kızdan olmaz cok sevse kardesımı baskasına kacarak evlenır miydi
(2,251 puan) tarafından
Bilmiyorum ama bence inadına da evlenmiş olabilir yaşayacağı varsa önüne geçemezsiniz bende bunu anlatmaya çalışıyorum canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şahsen benim kardeşim evlense evlenmiş boşanmış biriyle asla, sorun etmem hatta daha çok sevinirim toplum olarak neden evlenip boşanmış insanlara olmaz etmez gözüyle bakıyoruz anlamıyorum hemde taşın en büyüğünü hemcinslerimiz atıyor yapmayın böyle namus iki bacak arası değil yarın sende o konumda olabilirsin kimse boşanmak için evlenmez yani çocuklu olması neden sorun olsun 
(337 puan) tarafından
Ya siz kafayı mı yediniz ben diyorum ki kardesım bekar biriyle bile zor yapar kldıkı cocukluyla hele bu kızla nasıl yapsın o olgunlukta bile değil çocukluk hevesıne devame dıyor
0 oy
(2,307 puan) tarafından
Sen bir kere sakin bir şekilde konuş. Neden olamayacağını mantıklı bir şekilde anlat. Ama hala istiyorum derse karışma. Bırak mutsuz olacaksa kendi verdiği karar yüzünden mutsuz olsun sizin verdiğiniz karar yüzünden değil. Yoksa ömür billah size düşman olur. 
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Bacım kimse seni anlamamış ama ben seni anladım senin derdin bu kız eğer evlenmiş boşanmış başka biri olsaydı iyi biri olsaydı belki sorun olmuyacaktı zamanında birşeyler yaşandığı için istemiyorsun. Herkes bi şeyler yazmış ama kimse tavsiye vermemiş. Bence asla kardeşinin üstüne gitme çok sakin ve olumlu yaklaşmaya çalış kızın hakkında elinden geldiğince kötü bişey söyleme söylersen de çaktrımadan ince ince işle 22 yaş bi erkek için çok küçük daha onun aklı bi karış hava da eğer aile tarafından huzur görürse kızdan kopar ama yok bu taraf da kavga dövüş kaos baskı olursa kıza daha çok yaklaşır
(337 puan) tarafından
Abime desem mi babamlar baskı yapar abime diym üstüne gidersek gider evlenir
(4,227 puan) tarafından
Bence abine de deme belki hiç öyle bişey yok kardeşin sadece konuşuyor sende üstüne gitme
(337 puan) tarafından
Ya ne bileyim sonra herkes bana neden soylemedın bize derse kardesım ınsta hesabını bıle kapamıs ciddi demekki
(4,227 puan) tarafından
Valla sende haklısın o zaman kardeşinle konuş ikna et
0 oy
(152 puan) tarafından
Canım kardeşin kafasına koymusşa yapar .Size düşen en azından nişanlılık süresiini biraz uzatırsanız birbirlerini dahada tanıma inkanı bulurlar baktın anlaşmıyorlar ayrılırlar .Kardeşin brlli ki cok sevmis o kızdan sonra kötü alıskanlıklar edinmis kızlara kötü davranmış yaşadığı acıyı baskasının üzerinden atmaya çalısmıs bu defada yine karısırsanız  size danısmadan kalkar evlenir daha kötü olur .Bana iftira attı diyorsun Allaha havale et ama onunla bir ömür yaşayacak olan kardeşin sen degilsin .Babana söylersen kardesin dahada onu gözünde imkansızlastırıp daha cok bağlanır .
0 oy
(4,562 puan) tarafından
Kötü de olsa insanlar hataları deneyimleyerek doğruyu buluyorlar. 16 yaş kabul edilir değil o zaman karışmanız bence mantıklı olmuş ama artık 22 yaşında ve istediğini yapabilir, siz de müdahale etmemelisiniz. Kardeşinizi korumaya çalışıyorsunuz kendinizce ama sizi dinlemek zorunda değil, onu geçtim kardeşin için alkol almaya başladı, başka kızları kullandı demişsin. Peki kardeşine yazık da o kızlara yazık değil mi? Bırakın hataysa da kendisi görsün hatasını. Ayrıca sizin hata olarak değerlendirdiğiniz bir durum kardeşiniz açısından belki de çok iyi olacak, kardeşin de matah değilmiş. Belki tencere kapak olacaklar ve mutlu olacaklar. 
0 oy
tarafından
Herkes aktıp tutmus ben sana hak verdim aile dengesizmis evlense yine mutlu olamaz hele helede bu kız senin namusuna laf atmıs evlense bile bu kızla yüzüne  bakma o kızın 
0 oy
tarafından
İçinde ukte kalmiş yara kalmiş sevdigi kizi unutamamiş,belkide kiz ona inat başkasiyla kaçmiş bi sans verin

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,516 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 2,270 göst.
8 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zeynep3516 (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 2,809 göst.
14 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
64 cevap 2,042 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde prensess_66 (8 puan) tarafından soruldu

412,983 soru

12,434,113 cevap

45,762 kullanıcı

Kategoriler

...