0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (796 puan) tarafından
Tabi ki bunu testle öğrenebilirim ama ayın 4 üne randevu aldım en azından o zamana kadar ne yapmam gerekiyorsa fikir alırım diye soruyorum. Öncelikle 25 haftalık hamileyim ama 3 aydır bebek hep ilerde gidiyor. Kilosu haftası boyu 2 hafta 5 gün falan ileri çıkıyor ve bu tek doktordan değil detaylıda da öyle çıktı. Gören herkes göbeğimin aşağıda ve büyük olduğunu söylüyor. Ki ben de öyle düşünüyorum aşağıda gibi kızımda daha yukardaydı. Asıl mesele yemek yiyemez oldum artık. Meyve bile dokunuyor. Bir haftadır mide bulantısı ishal karın ağrısı hep Bi uyku hali var. Hele de şu iki gündür uyku bile uyayamıyorum. Midem bağırsaklarım hep ağrıyor. Aşırı su içesim geliyor ama içtikçe de midemi bulandırıyor o yüzden onu da içemiyorum. Dün sabah zar zor Bi kahvaltı yaptım o da Bi iki parça ekmek Bir bardak çay. Saat 2 gibi bayrama bir yere gittik orda börek yedim o da 2 dilimdi. Akşam da 7 gibi bir tabak türlü yemeği yedim bir tabak bile doymama yetti. Yine yemek istiyorum ama yok midem almıyor sanki ağzıma kadar doluyum. O zaman yemedim çay falan içtik. Sonra az Bi şey kiraz yedim. Bütün gece ayaktaydım resmen. Mide bulantısı ishal karın ağrısı gibi şeyler yine oldu yürüyemedim ağrıdan. Hastaneye de gitmedim buradaki aciller bir şey yapmıyor. Hele de bayram zamanı hiç umursamazlar. Şu an iyiyim kahvaltı hazırladım ama biliyorum yine aynı olacak. Yine midem bulanıyor. Sürekli de ilaç almak istemiyorum aldıkça vücut alışıyor daha fayda da etmiyor. Velhasıl kelam bu şekerden midir acaba. Yaşayan var mı? Ne yapmam gerekiyor. Çok uzun oldu ama cidden zor durumdayım 

5 Cevaplar

0 oy
(3,791 puan) tarafından
Canım benim bebeğim 10 gün önde. Ben de gebelik sekeri var ama birkaç kez dışında şükür hiç yükselmedi bu yüzden doktorum kullanmadı insülin. İnşallah sen de sorun olmaz. Benim şeker yuklemesinden sonra ortaya çıktı, çıkmasına da şaşırdım öyle acıkma baş dönmesi vs olmuyordu sadece bebis biraz iriydi o kadar
(796 puan) tarafından
Valla bilmiyorum ya benimki de ilerde ve daha çok şey var. İnşallah çıkmaz. Size de geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(3,993 puan) tarafından
sekerden olabilir evet . aslinda saglik ocagina gidip aclik tokluk sekerinize baktirabilirsiniz , bende de gebelik sekeri cikti   , karbonhidrati  nerdeyse sıfırladim diyebilirim , kilo aliminiz nasil ? 
(796 puan) tarafından
Sağlık ocağına nasıl gidicem peki.? Aç karna mı
Kilo alımım da 65 le hamile kaldım 62 ye düştüm ama şu an 67 yim.
(3,993 puan) tarafından
evet ac karna,  hemsirenize bi yazin isterseniz , parmaktan da bakilabiliyor  , az cok fikriniz olur . ben gunde 6 defa falan olcuyorum parmaktan
(796 puan) tarafından
Tamamdır çok teşekkür ederim
0 oy
(796 puan) tarafından
Başka var mı 
0 oy
(3,565 puan) tarafından
Anlattıklarınıza göre gebelik şekeri yok. Yorgunluk stres uykusuzluktan olabilir. Tabi aç ve tok tahlil vererek anlaşılır. 
0 oy
(4,479 puan) tarafından
Bende gebelik şekeri çıkmıştı. Detaylı ultrason da bebeğin suyu fazla çıkmıştı ve önden gidiyordu sizin detaylı ultrason da bir şey demedi mi doktorunuz? Benden hemen şeker yüklemesi istemişti ve yüksek çıkmıştı.  Ama bende sizin anlattığınız şeyler olmamıştı tam tersi çok yiyordum çok su içiyordum doymuyordum sonra diyet yaptım çok şükür bir sorun olmadı 
(796 puan) tarafından
Bir şey demedi sağlıklı sadece iki hafta önde dediler. İnşallah çıkmaz ama bakalım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 119 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde Mrv12 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 329 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ulkemdeyabancistmyrm (84 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 215 göst.
+1 oy
0 cevap 113 göst.

Kategoriler

1,434,824 soru

23,597,726 cevap

305,850 kullanıcı

...