Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Gebelik şekeri olabilir mi yaşayanlar var mı
0
oy
105
göst.
20 Haziran 2024
Diğer
kategorisinde
2801
(
796
puan)
tarafından
soruldu
Tabi ki bunu testle öğrenebilirim ama ayın 4 üne randevu aldım en azından o zamana kadar ne yapmam gerekiyorsa fikir alırım diye soruyorum. Öncelikle 25 haftalık hamileyim ama 3 aydır bebek hep ilerde gidiyor. Kilosu haftası boyu 2 hafta 5 gün falan ileri çıkıyor ve bu tek doktordan değil detaylıda da öyle çıktı. Gören herkes göbeğimin aşağıda ve büyük olduğunu söylüyor. Ki ben de öyle düşünüyorum aşağıda gibi kızımda daha yukardaydı. Asıl mesele yemek yiyemez oldum artık. Meyve bile dokunuyor. Bir haftadır mide bulantısı ishal karın ağrısı hep Bi uyku hali var. Hele de şu iki gündür uyku bile uyayamıyorum. Midem bağırsaklarım hep ağrıyor. Aşırı su içesim geliyor ama içtikçe de midemi bulandırıyor o yüzden onu da içemiyorum. Dün sabah zar zor Bi kahvaltı yaptım o da Bi iki parça ekmek Bir bardak çay. Saat 2 gibi bayrama bir yere gittik orda börek yedim o da 2 dilimdi. Akşam da 7 gibi bir tabak türlü yemeği yedim bir tabak bile doymama yetti. Yine yemek istiyorum ama yok midem almıyor sanki ağzıma kadar doluyum. O zaman yemedim çay falan içtik. Sonra az Bi şey kiraz yedim. Bütün gece ayaktaydım resmen. Mide bulantısı ishal karın ağrısı gibi şeyler yine oldu yürüyemedim ağrıdan. Hastaneye de gitmedim buradaki aciller bir şey yapmıyor. Hele de bayram zamanı hiç umursamazlar. Şu an iyiyim kahvaltı hazırladım ama biliyorum yine aynı olacak. Yine midem bulanıyor. Sürekli de ilaç almak istemiyorum aldıkça vücut alışıyor daha fayda da etmiyor. Velhasıl kelam bu şekerden midir acaba. Yaşayan var mı? Ne yapmam gerekiyor. Çok uzun oldu ama cidden zor durumdayım
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
20 Haziran 2024
Amerikanbebesi
(
3,791
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım benim bebeğim 10 gün önde. Ben de gebelik sekeri var ama birkaç kez dışında şükür hiç yükselmedi bu yüzden doktorum kullanmadı insülin. İnşallah sen de sorun olmaz. Benim şeker yuklemesinden sonra ortaya çıktı, çıkmasına da şaşırdım öyle acıkma baş dönmesi vs olmuyordu sadece bebis biraz iriydi o kadar
20 Haziran 2024
2801
(
796
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla bilmiyorum ya benimki de ilerde ve daha çok şey var. İnşallah çıkmaz. Size de geçmiş olsun
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
20 Haziran 2024
kartopu88
(
3,993
puan)
tarafından
cevaplandı
sekerden olabilir evet . aslinda saglik ocagina gidip aclik tokluk sekerinize baktirabilirsiniz , bende de gebelik sekeri cikti , karbonhidrati nerdeyse sıfırladim diyebilirim , kilo aliminiz nasil ?
20 Haziran 2024
2801
(
796
puan)
tarafından
yorumlandı
Sağlık ocağına nasıl gidicem peki.? Aç karna mı
Kilo alımım da 65 le hamile kaldım 62 ye düştüm ama şu an 67 yim.
20 Haziran 2024
kartopu88
(
3,993
puan)
tarafından
yorumlandı
evet ac karna, hemsirenize bi yazin isterseniz , parmaktan da bakilabiliyor , az cok fikriniz olur . ben gunde 6 defa falan olcuyorum parmaktan
20 Haziran 2024
2801
(
796
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamamdır çok teşekkür ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Haziran 2024
2801
(
796
puan)
tarafından
cevaplandı
Başka var mı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Haziran 2024
Ayseayse
(
3,565
puan)
tarafından
cevaplandı
Anlattıklarınıza göre gebelik şekeri yok. Yorgunluk stres uykusuzluktan olabilir. Tabi aç ve tok tahlil vererek anlaşılır.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Haziran 2024
-FEUER-
(
4,479
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende gebelik şekeri çıkmıştı. Detaylı ultrason da bebeğin suyu fazla çıkmıştı ve önden gidiyordu sizin detaylı ultrason da bir şey demedi mi doktorunuz? Benden hemen şeker yüklemesi istemişti ve yüksek çıkmıştı. Ama bende sizin anlattığınız şeyler olmamıştı tam tersi çok yiyordum çok su içiyordum doymuyordum sonra diyet yaptım çok şükür bir sorun olmadı
20 Haziran 2024
2801
(
796
puan)
tarafından
yorumlandı
Bir şey demedi sağlıklı sadece iki hafta önde dediler. İnşallah çıkmaz ama bakalım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
119
göst.
Gebelik şekeri yaşayanlar
25 Mart 2021
Diğer
kategorisinde
Mrv12
(
1
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
13
cevap
329
göst.
Nişasta mı yoksa pudra şekeri mi? Bu ürün ne olabilir?
7 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Ulkemdeyabancistmyrm
(
84
puan)
tarafından
soruldu
+1
oy
7
cevap
215
göst.
Gebelik Şekeri Olanlar Normal Doğum Yapabilir mi? Deneyimlerinizi Paylaşın!
30 Eylül 2024
Diğer
kategorisinde
Nuraydnn
(
185
puan)
tarafından
soruldu
gebelik
şekeri
diyettttt
-hamilelik
+1
oy
0
cevap
113
göst.
Gebelik Şekeri Olanlar İçin Diyet Önerileri Nelerdir?
18 Eylül 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Nuraydnn
(
185
puan)
tarafından
soruldu
gebelik
şekeri
-hamilelik