0 oy
542 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,417 puan) tarafından
Çok sevgisiz büyüdüm sadece sevgisiz olsa belki bu kadar etkisinde kalmazdim nefretle büyüdüm sanki hem anne hem baba şiddet hakaret cirlayip korkutmalar arkadaşlarımın içinde hakaret şiddet arkadaşlarımın içinde annemin sen kendini erkeklere mi begendiriyosun diye dövdüğünü hatırlıyorum ya 9 10 yaşındayım okulda bahçede dövdüğünü ve hep akran zorbaligi yaşadım annem buna da güldü zaten okul bahçesinde dayak yiyen bir çocuğu hiç kimse sevmez ailesi sevmiyor orta sona kadar zorbalık yaşadım hemde alasını ağlıyorum yazarken de büyüdüm çocuğum oldu hastayım anne dedim iyilesirsiniz dedi evine gidiyorum çok nadir surat asıyor ya olsun kayinvaldem belki anne gibi olur dedim ondanda sansim yok 33 yaşındayım gerçekten şöyle sarılıp kızım yanındayim hep arkandayım diyecek bir anneye ihtiyacım var ruhum hiç anne sevgisine doymadı hiç hala kabullenemiyorum annemin sevgisiz bir kadın olduğunu kızım var üstüne aşırı titriyorum şuan psikolojik destek almam lazım aslında ama şuan maddi imkanlar izin vermiyor düzelince ilk isim o olacak 

8 Cevaplar

0 oy
(1,417 puan) tarafından
Annenizi 1 günlük ödünç alabilirmiyim :)))
(729 puan) tarafından
Oyyy ilerde cocugun buyuyucek ve sana sıkı sıkı sarilicak seni sevicek biraz sabretmen gerek aksam git esinin dizlerine yat saclarini sevsin bence biraz olsun belki teselli eder
-Reklam-
0 oy
(4,314 puan) tarafından
Bu hayattaki sınavın sevilme ihtiyacın, bu ihtiyaçtan dolayı hep daha fazlasını yaparsam daha iyi olursam ben susarsam sevilirim ihtiyacından dolayı kendini onceliklendirmeyi unutmuşsun.Kendini sevmelisin önce, önce sen kendine değer vermeli sahip olduklarına şükretmelisin. Inan bana sen kendini sevip değer vermeye başladığında açıkçası birseyleri yaranmak için yapmaktan vazgeçtiğinde önce kendini merkeze almaya başladıkça (bencillikten bahsetmiyorum) hersey değişecek.

Ben ağaçlara çok inanırım insanı sakinlestirdigine huzur verdiğine git bir ağaca sarıl ve onunla konuş inan sana çok iyi geçilecek.Agaclar hep göğe doğru yukseliyor ya içlerindeki yaş halkaları done done yaşlarını gösteriyor ya bana hem hep semavi dinlerde ibadet ediyor şükrediyor gibi hissettiriyor.Yazdiklarim sana mantıklı gelmeyebilir ben öyle düşünüyorum.Bir süre dene ama bence ne zararı olabilir ki sana.

Extra psikolojik destek tabiki al ,kendin içinde birseyler yap sen bir karar verip yeni yola çıkmadığın sürece psikologda sana yardımcı olamayabilir unutma..
(4,314 puan) tarafından
Bubarada hayalindeki aileden vazgeçme ama kimseden bekleme o anne sen ol çünkü sana bu fırsat verilmiş bunu görmen lazım.Kizinin üzerine titrere ama anlamaya çalışarak yapma etme ile değil.
(1,417 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bu yazıdan bu kadar çok şeyi nasıl anladıniz saçma değil çok mantıklı geldi yazınız denicem bende kuşları ağaçları çiçekleri çok seviyorum
(4,314 puan) tarafından
Bu yazdığın tam olarak yazdıklarımı anlatıyor zaten.Hayatta kul hakkı dediğimiz şey sadece bir karşı taraf olması ile gerekli şartları taşımaz.Bir insan olarak terazimizin doğru tartmasi ve kendi hakkımız olanı da korumamız gerekir.Kendi bedenimizin ruhumuzun kalbimizin beynimizin de emeğimizin de malimizinda hakkına girmemeliyiz.Bencil olmak değil terazimiz doğru tartarsa bencil olmadan kendi hakkımızi koruyarak ilişkilerimizide doğru rollerde yer alabiliriz.
Hersey hayatta bir ölçü ile vardır duygularda beklentilerde hayallerde parada iyilikte kotulukte umutta bile .Bu dengeyi bozarsak (bu denge sadece maddi kavramlardan oluşmadığı için) bedelinide ödüyoruz zaten herkes gibi.Eger birsey hep sizi buluyorsa bir yeri farkında olmadan bozuyorsunuz demektir.Önce Allah'a sonra kendinize güvenin ve evladinizla,eşinizle o istediğiniz aileye sahip olma ihtimalinin size tepsi ile sunulduğunu unutmayın.
(1,417 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun uzun uzun yazdınız ☺️❤️
0 oy
(3,670 puan) tarafından
Bu yüzden çocuklarını ve eşini sevicen o hissi bir an bastirabilmek için 
(1,417 puan) tarafından
Evet öyle yapıyorum teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Eşinle.severek mi evlendin peki
(1,417 puan) tarafından
Evet eşimle mutluyum ufak tefek sorunlar oluyor her ailede olduğu gibi 8 yıl sonra evlendik eşimle
tarafından
En azından seni seven birisi var canim.
(1,417 puan) tarafından
Haklısın canım inşallah kızımda severde hayalimde ki anneyi onda gerçekleştiririm
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Seni seven bi kizin var unutma sende kendini sevmelisin kimsenin sevgisine ihtiyacin yok 
(1,417 puan) tarafından
Haklısın teşekkür ederim ☺️❤️
0 oy
(725 puan) tarafından
Şu hayatta kendin için yapabileceğin en büyük iyilik;içindeki küçüğü gör,sev,sarıp sarmala,kimsenin ona zarar vermesine izin verme.Nasıl ki kendi kızını yapıyorsun ona da yapabilirsin bunu başarabilirsin.Sen onu gördükçe daha güçlü olacaksın
(1,417 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Yaslarimiz yakın ama annen olmak isterdim gelinimin saçını bile taramisligim vardır 
tarafından
Ayyy valla hiç karışmam çünkü bnde gencim benim de özel hayatım var onun bnden daha fazla var neden müdahale edeyim ki empati yaparım yani
(3,349 puan) tarafından
Bravo size sizden bence nadirdir boyle dusunen genelde anneler ogullarini kiskanir gelinlerden
tarafından
Hahahahah bazen diyorum aman yeter artık 20 sene ben baktım şimdi sana devrettim eğit bunu kendine göre diyorum oğlan kızıyor hemen de satış zaten diye
(3,349 puan) tarafından
Hahahhahaha gelin kaynana birligi en sevdigim allah mutlulugunuzu daim etsin insallah
tarafından
Amin bitanem amin
0 oy
(891 puan) tarafından
Kızınızın olduguna sevindim onunla anne kız ilişkisi yaşarsınız azdaha büyüsün:) .Bende anne sevgisi görmedim benim oğlum var inşAllah kızım olur bana dua edin 
(1,417 puan) tarafından
Rabbim size hayırlısıyla bir kız evlat nasip etsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 338 göst.
0 oy
16 cevap 1,460 göst.
11 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 194 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (10,219 puan) tarafından soruldu
0 oy