0 oy
138 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar hem park beşiğim var hemde oda yaptiriyorum oğluma allah izin verirse .odasindaki yatağı 1 e 2 normal karyola olacak ileri dönük oraya normal nevresim seyim var bir pike alacağım ama park peşik icin nevresim setimi alayim yoksa normal uyku seti şeklıncemi. Çünkü neredeyse fiyatlari ayni geldi bana gerek var mi ?

7 Cevaplar

0 oy
(9,766 puan) tarafından
Uyku seti aldım ama daha yorganını bir kere bile örtmedim ne kızıma ne oğluma :D gereksiz yani bence. Zaten genel olarak battaniye örtüluyor veya bi pike fln.
(2,734 puan) tarafından
Ayy evet ya. Ben de uyku seti aldım 1 senedir kullanmadım. Çok gereksiz bence de. Vakumlu hurçta duruyor yatağın altında.
(9,766 puan) tarafından
Aynenn öyle valla bir kere bile örtmedim 5 sene içinde :)
-Reklam-
0 oy
(3,836 puan) tarafından
Park beşikte ben uyku seti almadım.Ici ve dışı pamuk %100 pamuk bir yorgan almistim ozdilekten (bebek yorgani )zaten 18 aya kadar yastıksız yatırdım.Sonrada bir yastık almistim.3 takım da nevresim takımı almistim dönüşümlü kullanmak için.
(3,836 puan) tarafından
Bu arada şuan 39 aylik hala kullaniyoruz park besik ve yastik yorganını bu kış yorganı küçük gelir.

Genelde evim 22-23 derece 1.5 tog uyku tulumu ile yatırdığım için çok soğuk yada mevsim geçişi (tulumsuz yatirdigim zamanlar haric )yorgan kullanmadım.
0 oy
(14,648 puan) tarafından
nevresimle yorgan aldım yorgan da pieercardin elyaftı sanırım yastıkla bir aldım ilk zamanlar örtünmez xaten bide yaz ayındayız müslin yeterli kışın örterim yorganla 
0 oy
(597 puan) tarafından
Bence gerek yok. Yorgan almıştım bir heves ama kullanmadık hiç hep uyku tulumu. 2 sene olcak park besikte. Düz renkli lastikli çarşaf kullanıyorum sadece. Birde yeni yastık kullanmaya başladık yastık kılıfı alıyorum o kadar yeterli geliyor. Nevresim takımı var ama inan hiç kullanmıyorum 
0 oy
(11,152 puan) tarafından
gerek yok üstlerini örtmüyorlar zaten. 2 yaşında bu önce yastığa da gerek yok. kışın da tog al giydir 
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Almadim. İyi ki de almamisim örtmuyolar zaten ustunu. Muslin battaniye falan onlari kullandim hep
0 oy
(1,066 puan) tarafından
Uyku seti park besige girince beşik küçülüyor birkac tane nevresim al yeterli bence odasına al uyku setini 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 261 göst.
24 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Funda97 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 158 göst.
18 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde CesurunAnnesi (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 210 göst.
6 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 304 göst.

404,255 soru

12,110,722 cevap

36,440 kullanıcı

...