0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (1,856 puan) tarafından
Başlık bulamadım kusura bakmayın.  

Dün akşam iç camasirimda k.n lekesi fark ettim adetime 1 hafta var . Hamile olamam değil mi hiç bir belirti yok peçete ile sildim hiç birsey gelmedi şuan da bir şey yok . Allah'm büyüksün acayip tırstım 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hahahahaahaa kız Allah iyiliğini versin son cümlene güldüm Rabbım gönlüne göre versin ☺
(1,856 puan) tarafından
Duygularım karmakarışık korkudan napiyim :)) gülüyorum ama içim icimi yiyor valla
tarafından
Her an her şey olabilüüü bacim korunmuyorsaniz sen bir kaç gün sonra test yap en iyisi
(1,856 puan) tarafından
Korunmazmiyim kız prezervatif + geri çekilme ile korunuyoruz eşimde çok dikkat eder 4 yıldır nasıl olur anlamadım ilk defa başıma geldi . Kasiklarim ağrıyor gibi şuan inşallah psikolojik ağrı hissediyorumdur
tarafından
Rabbım gönlüne göre versin inşallah canim yani benim bildiğim burdan öğrendiğim kadarıyla yerleşme kanaması yaşayan da oluyor
(1,856 puan) tarafından
Bende öyle biliyorum başıma gelmedi ama erken gebelik testi alsam çıkar mı acaba 1 hafta var daha teşekkür ederim canım
tarafından
Bence al yap bakalım canım en azından için rahat olsun
-Reklam-
0 oy
(243 puan) tarafından
Hahahha :) yumurtlama gününüz geç olmuş olabilir. 
(1,856 puan) tarafından
Nasıl yani ilk defa başıma geliyor bacım inşallah yanlış görmüşümdur sjsjsjs
0 oy
(768 puan) tarafından
Yumurtanız çatlıyor olabilir. Benim son 3-4 aydır böyle adetime 1 hafta kala ara kanama gibi oluyor, doktora gittim yumurtan çatlıyor dedi. Ama bence sen bir test yap
(1,856 puan) tarafından
İnşallah catliyordur başka bir şey değildir.  Bir adet gününe kadar test yapmiycam belki çıkmaz yanıltır
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Benimde hiç belirtim yoktu. O yüzden 2 aylıkken hamile olduğumu öğrendim hamileliğim boyunca hiç hamilelik belirtisi yaşamadım. Test alıp test yap canım. 
(1,856 puan) tarafından
Benim gün olarak her ay 6 sin da oluyordum geçen ay 27 sinde olmuşum.   Şuan da kaşık ağrım var ve iç camasirim da kan lekesi gördüm sildim bir şey gelmedi . Kız 4 yaşında ikizlerim var hamileysem eğer yandım valla . Çok korkuyorum

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 58 göst.
0 oy
0 cevap 45 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Bernaaa (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
26 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Nur89 (402 puan) tarafından soruldu