0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (384 puan) tarafından
Merhaba anneler kızımın başı aşağıda 35+4 olduk acilmam yokmuş doğum yakın mı acilmam olmazı için ne yapmalıyım 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

29 haftadan itibaren kızımın başı aşağıdaydı 39+4de gelmek bilmeyince suni sancı ile doğum başlatıldı :D bebeğin pozisyonu nasıl durduğu önemli değil haftanda daha var acelen ne çıkınca geri girmesini isteyeceksin :D

(384 puan) tarafından
Yok cnm geri girsin istemem bazı sağlık sorunlardan doğsun istiyorum
-Reklam-
0 oy
(14,644 puan) tarafından
28 de başı aşağı dönmüştü 32 de hala aynıydı 34 haftalık olduk acele etme doğum kanalına girmemiş sonuçta doğum pozisyonunu almış. 3 hafta felan daha kalsa sonra doğum yapmak istesen daha iyi olur 
(384 puan) tarafından
Gebelik zehirlenme riski oldu için biraz korkuyorum o yüzden gelmesini isterim kızımın sağ Salim
(14,644 puan) tarafından
anladım ama bu risk varsa sezeryn yapmıyorlar mı
(384 puan) tarafından
Yok zehirlenme olcak ki alsınlar
0 oy
(3,829 puan) tarafından
Yani çok normal başi aşağıda olması artık son haftalar 36 dan sonra yalancı sancilardan minnoş minnoş gelmeye başlar korkma erken gelmez.Sen kendini zorlama, nasil rahat  hissediyorsan öyle otur ,çok sıcak su ile banyo yapma gerisini hayatın akışına birak, hersey tam vaktinde olması gerektiği zaman olur ,ne önce ne sonra..
(384 puan) tarafından
Aynn öyle rabbim büyük teşekkür ederim yorumun için:)
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Öncelikle sabırlı ol bebeğinin hala vakti var. Anne karnındaki bir gün bile bebeğin için çok değerli. Vaktinde sağlıkla gelsin inşallah. 
(384 puan) tarafından
Sağ Salim gelsin de başka bişey istemiyom
(2,387 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından
Canım ben de bugün kontrole gittim 35 haftalık başı aşağıda. Benim ufak ufak yalancı sancıların başladı yani bir iki hafta sonra gelebilir doktor dedi. Kilosu iyise korkma .
(384 puan) tarafından
Yalanci sancılar bende de başladı ilk gebelimde hiç böyle olmadım ben son doğmasına bir hafta kala başladı bunda erken başladı alta baskı oluyormu seninde karnının altında ve belinde adet sancısı gibi batma falan oluyor dimi sende de
tarafından
Evet benim hem âdet ağrısı gibi ağrılar çekiyorum hemde belime kalçama heryerime vuruyor.kasilmalarda çok . bakalım inşallah sağlıkla kucağımiza alırız.
(384 puan) tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 65 göst.
1 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebnem (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 155 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zeyneppp4646 (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 402 göst.
0 oy
5 cevap 99 göst.

404,096 soru

12,105,541 cevap

36,425 kullanıcı

...