0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde (1,231 puan) tarafından
Kizlar 3 gündür namaza başladım ama namaz kılarken çok korkuyorum sanki arkamda biri varmiş gibi özelikle yatisi namazindan ve sabah namazinda neden böyle oluyor aceba

15 Cevaplar

+1 oy
(869 puan) tarafından
Şeytan vesvesesi işte bende namaz kılarken yıllarca düşünsem aklıma gelmeyecek şeyler namaz anında geliyordu 
(1,231 puan) tarafından
Vaka cok korkuyorum sanki her an bir arkamda var diye jis ediyorum  benim aklimada türlu türlü şeyler geliyor
(869 puan) tarafından
Aynı canım
-Reklam-
0 oy
(1,767 puan) tarafından
Şeytan trollüyor 
(1,231 puan) tarafından
Peki ne yapmam lazim
(1,767 puan) tarafından
Euzu besmele çek, abdest alırken dualar oku, bol bol felak nas oku. Söyle düşün Allah bize namazı emretmiş bizden istediği hersey bizim iyiliğimiz için. Kötü düşüncelerin şeytandan geldiği ve gerçek olmadığı aşikar. Allaha sığın ben iyi bir işe niyet ettim sen beni bu yolda sabit kıl bana yardım et diye dua et
(1,231 puan) tarafından
Tamam çok sağol Allah razı olsun
0 oy
(2,256 puan) tarafından
O hissettiğin şeytandır insanlar negatif varlıkları hissedebilirler. Onu hissettiğinde enzü besmele çek. Ve yanında meleklerininde olduğunu unutma.
(1,231 puan) tarafından
Evet evet sanki etrafimda bir sürü cin varmiş gibi his ediyorum teşekkür ederim tavsiyen için
(2,256 puan) tarafından
Onlar ve onun gibiler heryerdeler zaten onlarla yaşadığımızı kabullenip evimizi herdaim koruma altına almamız gerek aslında evde bol bol bakara aç
(2,256 puan) tarafından
Mümkün mertebe bir sürahide su bulundur. İçin eşin çocukların sen
(1,231 puan) tarafından
Ay evde tek kalıyorum çok korkuyorum dün gece 7 yaşındaki oğlumu uyandırıp öyle namaz kıldım  bol bol dinleyecem çok teşekkür ederim
(2,256 puan) tarafından
Uyandırma canım çocuğada yazık yanında kıl ama uyandırma. Es selam zikride çekebilirsin. Uyumakta zorlanıyorsan.
0 oy
(105 puan) tarafından
Allah daim etsin yeni başladigin için bunlar hep vesvese başlamadan sol tarafınıza 3 defa tükürün   secadeye bakarak sanki kabedeymiş gibi secdeye gittiğiniz de de sanki kabeye dokunuyormuş gibi düşünün namaz kılın. ALLAH kabul etsin.
(1,231 puan) tarafından
Sağol Allah razı olsun kardeşim
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Şeytan vesvese veriyor canım o anda peygamber efendimiz sav ne salavat getir.
(1,231 puan) tarafından
Tamam canım Allah razı olsun
0 oy
(212 puan) tarafından
Rabbım kabul etsin cmm bende başlamak istiyorum ama şuan 8 aylık hamıleyım yerden kalkamıyorum destek almam lazım masa gıbı sandalye gıbı yoksa yerden asla kalkamıyorum oturarak kılsam dıyorum o şekilde olurmu acaba ;(
(343 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sandalyede oturup kalkarak önünüze masa koyup masada secde ederek kılabilirsiniz.
(1,231 puan) tarafından
Canım oturarak bile namaz kila bilirsin rabim sanada nasip etsin inşallah
(212 puan) tarafından
Amin cnm çok teşekkür ederim
0 oy
(2,832 puan) tarafından
Namazdasin rabbimin huzurunda bisey olmaz merak etme namaz kilmaya alistin mi geciyor orda
(1,231 puan) tarafından
Öyle inşallah zamanla geçer
0 oy
(9,704 puan) tarafından
Bu vesveseden olur canım rabbinin seni korudugunu bilir ona kalbini cevirirsen geçer. Sakın bırakma 
(1,231 puan) tarafından
Yok bırakmam Allah'ın izniyle
0 oy
tarafından
Şeytan ugrssiyo ilk zamanlar banada çok olurdu zamanla geçti 
(1,231 puan) tarafından
Öyle mi inşallah bende de geçer evde yanlızım ondan ala bilir
0 oy
(702 puan) tarafından
Banada çok olurdu, evde yalnızken dediğiniz gibi gece ya da sabah namazlarında. Sonra kendi kendimi telkin ettim. Şu an Allah'ın huzurundayım en güvende olabileceğim yerdeyim dünyada burdan güvenli yer yok . Her korktuğumda bunu hatırladım zamanla geçti birde ehemmiyet vermeyin içinize bu korku gelince düşünmemeye çalışın ehemmiyet verdikçe büyür. 
(1,231 puan) tarafından
Bende evde yanlızım inşallah benim de korkum geçer
0 oy
(430 puan) tarafından
Namaza vaslamadan once felak nas oku bide korkma evde kimse yok allah huzurundasin bemdede oluyo bazen tirsmiuorum desem yalan olur ama bi sekilde ustesinden geliyorum
(1,231 puan) tarafından
Bende diyorum Allah'ın hzuzurundayim korkmamam lazim ama işte sanki etrafımda bir sürü cin var başka yaratıklar var sanki biri arkamda
0 oy
(177 puan) tarafından
Canm ilk kıldıgım zamanlar bende oyledim hatta abdest almayabile korkar olmustum bi ara ama artık hic takmıyorum bile kendi kendime hicbisey yok sadece vesvese diyip geciyorum cnm
0 oy
tarafından
Namaz öyle bir şey ki sen onun için niyet bile alsan şeytan 7 düvelden adamlarını toplayıp sana savaş açıyor. Niyete böyle olan, sen kılarken seni rahat mı bırakır?

"Gevşemeyin, üzülmeyin, eğer hakikaten inanıyorsanız, muhakkak üstün olan sizsinizdir." (Ali İmran, 139)

O sebeple emin olun ki size HİÇBİR ŞEY YAPAMAZ. Ancak korkutur, vesvese verir, kulağınıza fısıldar. Size elleyemez, dokunamaz, size bir zarar veremez. Öyle bir anda aklınıza hemen ben kabenin karşısında namaz kılıyorum diye getirin. Allahü teala hayalde de olsa haremeyn'e (mekke medine) şeytanı sokmaz. Kesin çözümdür. Rabbim isteğinize de, çabanıza da, imanınıza da gürlük versin.
0 oy
(93 puan) tarafından
bu his geldiği zaman üç defa soluna tükür ve istiaze çek. ilk zamanlar normal olan bir durum. takmamaya çalış. üstüne gittikçe vesveselerin çoğaldığını göreceksin. 
0 oy
(993 puan) tarafından
Sahitli namaz kiliyorsun melekler oluyor yaninda onlar sahitlik yapacak sana

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 258 göst.
+3 oy
15 cevap 436 göst.
12 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 159 göst.

409,440 soru