0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (615 puan) tarafından
Dün eşime dedim ki bana bir şey olursa kızımıza sen bak kimseye verme. Annane dede dahil. Senin bakıp büyütmeni istiyorum dedim. Eşim memur gündüz kreşe gider kameradan izlersin akşam, haftasonu seninle kalır bırakma sakın dedim. Nerden cikti saçma saçma konuşma diyor. Bilmiyorum hep aklıma böyle şeyler geliyor. Ne olacağımız belli değil. Vasiyetim say sakın kimseye bırakma sakın da üvey anne falan getirme kötü davranır dedim. Çıkmıyor aklımdan. Eşimde saçmalama diyip duruyor. Siz kim baksın isterdiniz Allah korusun bir şey olsa. Annemle babamı severim ama o kadar kotu çocukluk geçirdim ki asla kiziminda onlarla büyümesini istemem :( Babam çok sinirli birisi hemen bağırır küfür eder anneme. Çocukken bizede öyleydi tabi şimdi evlendim gittiğimizde iyi davranıyor artık kızımıda çok seviyor sürekli dedem dedem. Sürekli bir şeyler alır ama genede Allah korusun bana bir şey olsa eşim büyütsün isterim. 

5 Cevaplar

0 oy
(2,489 puan) tarafından
Ay tekim saniyordm valla.akiljma ole seyler geliyorki bana bisi olursa cocuklrm nolur kim bakar nasil bakar ne halde olurlar diye.cok dua ediyorm rabbm sen cocuklarimi benden esirgeme benide covuklrmdan esirge diye.neden bole bilmiyorm ama piskoljm bozuldu iycene panik atak midir nedir ben anlanlandiramiyorm artik
-Reklam-
0 oy
(11,446 puan) tarafından

Anne olduktan sonar bende böyleyim neden acaba hep böyle olumsuz şeyler düşünüyorum 

0 oy
(9,676 puan) tarafından
Geçenlerde eşimle bi sebebten tartıstık. Piknik ortamıydı. Oradan uzaklastım kızımı babası orada diye bıraktım annemlerle. Bi baktım eşim denen arabayla benden önce yaşadığımız şehrin yolunu tutmuş gidiyor. Gidiş o gidiş ne aradı ne sordu. O an anladım ki anası olmayanın babası olmaz. 
0 oy
tarafından
Valla ben de kaynanamın eline kalacak diye çok korkuyorum bana bişey olsa babası sağ olduğu sürece benim aileme vermezler babası da ailesine düşkün benden korkusuna çocuğa yaklastirmiyo ailesini bana bişey olsa kaynanamın eline bırakır çocuğum mahfolur 
0 oy
(4,178 puan) tarafından
Yani herkesin aklına dönem dönem böyle şeyler gelebilir ama geldiği gibi unutmaya bak ,ve böyle olursa nasıl olur diye detaylandirarak düşünmeyi bıraksan iyi olur.Hayata nasıl sorusunu sorarsan sana nasıl olduğunu gostermek icin ,benzerini yaşatma ihtimali artar.Bazi olumsuz duygu ve düşünceleri özellikle kimseyi yargılamadan zihnimizde uzaklaştırmak en iyisi sanada tavsiye ederim.

Birde ne ailen ne sen artık eski sen değilsiniz sen küçükken ailen de daha gençti deneyimler yıllar yaşananlar herkesi değiştirir. Geçmiş geçmişte kaldı ,takılma önüne bak.Saglikla mutlulukla evladinizi büyütmeyi nasip etsin Allah,inşallah.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 644 göst.
26 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifgrknn (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 401 göst.
16 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 388 göst.
0 oy
3 cevap 201 göst.
26 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (642 puan) tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,636 cevap

37,612 kullanıcı

Kategoriler

...