0 oy
1,072 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından
Yarışma izliyorduk genç Bi kız elendi yaşlı kadın kazandı. Eşim üzüldüm dedi. Ben de niye sana ne dedim. Diğeri yaşlıydı genç kalsaydı dedi. E napıcan gitsin dedim. Sonra kızı gösterip g*te baksana dedi. Bir daha tek kelime daha etme bana dedim gittim yanından. Peşimden geldi dur şaka yaptım falan dedi. Ben de konuşma sen git kızları izle dedim. Tekrar şaka yaptığını söyledi kale almadım havlumu alıp duşa girdim o sinire. Çıktığımda maç açmıştı, noldu ben yokken daha detaylı bakardın niye kapattın dedim. Neymiş de bundan sonra böyle şeyler açmayacakmışız evde dizi izlenmicekmiş yarışmayı ben açmışım suçlusu benmişim. Ha he heee dedim uzatma kes dedim işime baktım. Sen git kıza yanımda laf At suçlusu ben olayım. Trip attı aklı sıra şimdi yatmaya gitti. 3 yıllık evliyiz haklı olduğum konuda dahi asla burnu yere düşmüyor. İki tane çarpıp eline vericem o burnunu o olacak pis herif 

15 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Ya ben anlamıyorum bazı arkadaşlara bu normal gelmiş pes benim kocam yanımda başka kadının kalçasından bahsedecek bende onu koca diye yanımda gezdireceğim öyleyse gitsin onu bulsun çok sinirim bozuldu kadın haklı 
(68 puan) tarafından
Bence de. Öyle diyenlere geri dönüş yapmadım uzatmaya gerek yok evet ama yapamaz diyemez ne hakla yanımda öyle şey diyecek. Ben desem kıyamet kopar
(2,831 puan) tarafından
Benimkide söyleyemez öyle birşey yaparsa kendi topuğuna sıkmış olur..
tarafından
Yani edep yahu...
(8,273 puan) tarafından
+++++ verdim çok haklısın
tarafından
Normalleştiriyorlar çok garibime gidiyor
-Reklam-
+3 oy
tarafından

Valla bazen kavga etmek için kavga ettiğinizi düşünüyorum :D yani yanlış anlama dalga geçmiyorum ama bana çok saçma geldi 

tarafından
Boş boş yazma Allah aşkına  önce okuduğunu anla sonra konuş burada kelime dağarcığın bile zayıf anca hakaretle kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun ama bu zayıf insanların taktığı haberin olsun  kimin hasta olduğu belli birdaha oku ya da sus
(128 puan) tarafından
Hakaret? Nerde hakaret etmişim ? sen kendini anlatıyorsun sanırım. Şu konuşma tavrına bak asıl yok boş yazma yok dağarcığın zayıf falan çok şükür iyim sen kendin yazmışsın hastayım diye birde kalkmış kimin hasta olduğu belli yazmışsın. Daha sen kendi yazdığını idrak edemiyosun hakaret etmediğim halde hakaret ediyosun diyosun. Sen ne yapmaya calisiyosun tam olarak hmm bı dusuneyim sen de kendini haklı çıkarmaya calisiyosun bana cevap verdiğine göre o zaman bu durumda sen kendini zayıf olarak görüyorsun. Yani bu senin görüşün tabiki çünkü benim böyle bı dusuncem yok ben zayıflığı güçlülügü burda yazdıklarımiza göre belirleyemem aksine o kadar güçlüyüm ki sana alkış tutmak yerine senin karşında durabiliyorum madem bu kadar medenisiniz özguvenlisin  eşinle beraber güzele güzel diyebiliyosunuz ne mutlu size diyorum konusun bol bol diyorum niye bu kadar gocundun buna :) yanlisşsan yanlışsin diyebiliyorum bu bence beni baya güçlü kılar ama tabi sen nasıl istersen öyle düşünebilirsin senin düşüncelerin beni zerre ilgilendirmiyo
tarafından
He he hadi
(128 puan) tarafından
Hahahah özgüvenli kız seni :D
tarafından
He he
+1 oy
(4,441 puan) tarafından
Olayı sen başlatmışsın, yani yarışmada elenen kişi için üzüldüm demiş altı üstü sana ne vs demişsin. O da seni gıcık etmek için saçmalamış. Bence çok boş bir tartışma ve ikiniz de hatalısınız.
0 oy
(128 puan) tarafından
Ayy hem suçlu hem güçlü terbiyesiz ya biz yapsak ne olurdu acaba akılları hep orda 
(3,230 puan) tarafından
Ben bı dedimde şu adama bayılıyorum diye anaa neler oldu neler :D
(128 puan) tarafından
Onlar lafı ağzımıza tikarlar bırak söylemeyi ben kabul edemem şahsen kim ne derse desin o benim nikahlı kocam ya ne demek kalçası güzeldi şaka bile olsa kaldiramam hoş değil
0 oy
(1,066 puan) tarafından
Ee bizde dilberi kocamla beraber izliyoruz nolcak yani 
0 oy
(3,879 puan) tarafından
Oha oyle saka mi olur oyle kelime edilir mi?

Bundan sonra boyle seyler izlenmeyecek diye trip atmasi gulumsetti yine de:D Azarlayarak mi dedi bilmiyorum ama. Patavatsiz ve cins biri galiba.
0 oy
(3,296 puan) tarafından
Böyle bir şey oldu mu ya dur bende şunu izleyecem su çocuk çok yakışıklı derim iyice **** olur somrada nasıl oluyormuş derim susar çünkü nasıl bir duruma düşürdüğünü görür 
0 oy
(16,657 puan) tarafından
Yani sen maç açınca ben futbolcuların götüne başına bakmıyorum deseydin 
(16,657 puan) tarafından
Veya iyi birazda futbolcuların götüne bakalım deseydin
0 oy
(18,546 puan) tarafından
Pesss . Kadının totosuna laf eden adam mı olur. Cingarlık tam. 
0 oy
(723 puan) tarafından
brnce tum erkekler boyle sadece bazilari saklmayi iyi biliyor
0 oy
(2,248 puan) tarafından
Eşim öyle diyecek izleyecek bakacak zevk alacak ohoooo anasından emdiği sütü burnundan getiririm. Hiç de normal değil başkasının orasına burasına bakıp konuşması. Normal diyenler oturup kendini eşini sorgulasın. Kıskanmak güzel huy , bazılarında nedense yok 
0 oy
tarafından
Vall vende çok sinirlenirim haklısın seni gazlamak asla istemem kıyamet kopar orda biliyorum kendimden 
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Ben burdakiler kadr geniş değilim öyle diyenler bir gitsin kocalarına bu adamın götü nasıl güzel desin bakalimnasil cvp alıyor 

Konuya gelince sen sakın kalmişşin ben büyük kavga çıkarırım 
0 oy
(28,783 puan) tarafından

Bunu normal görenin yarınki aynı durumda görmek isterdim

0 oy
(283 puan) tarafından
Benim ahlak degerlerime gore hic bi erkek sevgiliside olsa karisida olsa yaninda baska bi kiza laf diyemez tv de olsa laf atamaz ayip ya insan esinden utanmali aynisini sen yapsan tam tersi olsa kasli adam kalsaydi demis olsan bak kiyamete sen benim yanimda nasil konusursun diye etmedi kalmaz ben karsiyim karsi olmayana saygim var ama benim esim bana oyle yapamaz kuserim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 364 göst.
15 Ocak 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 578 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 546 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 2,153 göst.