0 oy
503 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (234 puan) tarafından
Kimisi diyor bebekli kadın gibi değilsin çok rahatsın .Yazın ortasinda ortalık yaniyo bebegim bı de kışın doğdu sıcağı sevmiyo.Sürekli üstüne şunu ört şunu giydir ,yanında kıyafet taşı, sen nasıl anasın vs herşey diyolar .Ama bilmiyolarki annesi olan benim kızımı en çok ben düşüneceğim tabiki de .Kimisi de diyor sen çok pimpiriksin ,sakınan göze çöp batar ..hep bı eleştiri yagmuru .yemin ederim artık aglayasim geliyo.Kimseyi sırf bu yüzden görmek istemiyorum.Kendimden soğuttular.Artik babam da sağolsun anası babası var onlar daha iyi düşünürler  karışmayın dedi .Kendisi de üvey babam ama sağolsun anlayışlıdır

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende sinir oluyorum valla öyle yapanlara
(234 puan) tarafından
Sanki bizi el bebek gül bebek büyüttüler.Bana seni kucağa alıp sevmeye bile vaktimiz yoktu diyolar.Gelip analığımı sorguluyolar bir de
tarafından
Valla öyle canım
-Reklam-
0 oy
(4,365 puan) tarafından
Ayy ağzı olan konuşuyor ne bakıyorsun ki onlara, ağzına sağlık babanın cokda iyi demiş. Sende böyle cevap ver ki sussunlar yoksa konuşurlar. 
(234 puan) tarafından
Bnde gülüp geçiyodum ama gerçekten içim içimi yiyo kendimi ilgisiz anne gibi hissetmeye başladım halbuki bı tane daha çocuğum olsun istiyorum kızımın kardeşi olsun yalnız kalmasın diye  ama bu insanlar resmen bana anneliğimi sorgulatiyolar .Eşim imam olduğu için ikimiz büyüttük genelde evde  zaten başkası baksın diye yapmadım ki.Cok ağır söylemlerde bulunuyolar .Artik cevaplarını vermeyi düşünüyorum
(4,365 puan) tarafından
Aynen öyle bir çocuğa annesi babası bakar gerisi boş. O ağır söylemlere cevap ver sen bir annesin kimsenin haddine değil senin anneliğin eleştirmek. Sen evladının kötülüğünü istermisin, istemezsin. Kimse mükemmel anne değil seni o eleştirenler nasıl annelik yapmışlar acaba bir kendilerine baksalar ne iyi olur. Hiç canını sıkma, sen onların canını sık yapıştır cevabı.
(234 puan) tarafından
Herkes kendi anneliğiyle ilgilensin desem bn kırıcı olmuş olucam.Onlarda acemi olmuşlardır illaki .Eskiden hep beraber büyütüyolarmis yardımcı olmuşlar birbirlerine.Cevap vericem artık zaten anca kendimi yetersiz hissetmeme sebep oluyorlar ya da hiç görüşmüycem
(4,365 puan) tarafından
Bırak kırıcı ol, birde onlar kırılıyor diye üzülme canım daha çok eleştiri alırsın
0 oy
tarafından
Söylesınler duymazlıktan gel. Bellı süre sonra anlarlar. Yada direk tepkı ver ben bilirim
(234 puan) tarafından
Tepki vermeye basliycam artık ciddiye almıyordum.Bugun biraz daha aklım başıma geldi
(498 puan) tarafından
Hiçte anlamazlar devam ederler resti çekmediği sürece.
0 oy
(13,871 puan) tarafından
Anlayişsız çevre çok zor 

Allah yardımcın olsun canım 

Takma kale alma hiç biri kimsenin lafı senin psikolojinden önemli değil 
(234 puan) tarafından
Gerçekten öyle sırf bu yüzden dışarı çıkasim gelmiyo.
(13,871 puan) tarafından
Onu bendeçok sık yaşıyorum ama takmıyorum
Kızım 2 yaşında oğlum 6 aylık her gün ya çarşı ya AVM en kötü parka çikarım
Süslenip yurumeyi seviyor benim kız sürekli gözlemliyorum hemen arkasında
Bakamayacaksan niye doğurdun diyen mi dersin
Küçüçuk çocuk çantasını niye ona taşıtıyorsun diyen mi dersin
Çok yururuyorsun hasta olacak diyen mi dersin hemen hemen her gün illa birine denk geliyorum
Umrumda değil hayat benim çocuklar benim şükürler olsun nasip etti tadını çıkarıyorum bi daha bebek olmayacaklar el âlemin lafını dinleyip canımı sıkamam
(234 puan) tarafından
Bana da diyolar çocuk çok yoruluyo sen gezme düşünüyosun falan filan .Sanki hergun yanimizdalar gelip bı işin ucundan tutmazlar uzaktan laf ederler işte
0 oy
(20,618 puan) tarafından
Hepsinin lafını ver sustur 
0 oy
tarafından
İnsanlara karışma tavizinde bulunursanız size seçenekleri bol olur

Bana bayramda aaa bebegin agzi pamukcuk olmusss onu temizleee diyen akranima aaa evett temizliyoruz karbonatli su iyi geliyomus diye ayni heycanla cevap verdim o beni gomecekken ben onu gömdüm ☺
(234 puan) tarafından
Hicte bozuntuya vermiyorlar bilmiyorum:)
0 oy
(4,429 puan) tarafından
Ee babanin diyecegini sen diceksin anasi benim herkes kendi cocuguna baksin ben bilirim cocugum icin iyisini cikcaksin isin icinden. Oyle susiym dersen daha cok konusturursun arsiz insanlari. Ben bastan cevreme bu tavri koydum anam danam bile karisamaz. Benim ikinci cocugum, buyugu okuldan almaya gidiyorum. Hava hafif esiyo ama ben umursamam oyle, bi veli geldi cocugumu ortmeye calisiyo ben cart diye gozu onunde actim dedim ben oyle yapmiyorum bi bozuldu ama bi daha yorum dahi yapamadi. Kimse ne benden ne cocugumdan kiymetli degil.
(234 puan) tarafından
Ay ne güzel yapmissiniz keşke bnde sizin gibi böyle anında tavır koyabilsem .Ama artık bı yerden başlamalı .
0 oy
tarafından
Kusura bakma da canım tüm suçlu sensin. Sen susarsan herkes bi yorum yapar. Bi kere ver birinin cevabını bak bakalım bi daha yorum yapabiliyorlar mı. Anladığım kadarıyla pasif duruyosn onlarda iyice yüz buluo tepene çıkıyorlar. Ben olsam öyle bi cevaplarını verir susturum ki  bi daha kimse ağzını açamaz. İyi yada kötü sanane  benim anneliğimden. Sana ne yani? Sen kendi anneliğini gözden geçir adam ol derm önce sonra gel konuşalım derm
0 oy
(498 puan) tarafından
Yahu sana ne annesi benim de direkt bunları de gör bak nasıl iyi olacak  kafan herkesin sesi kesilecek
(234 puan) tarafından
Diyorum gerçekten kayınvalidemde işe yaradı ama kendi annemde hiç etkisi olmadı .Bı kada anneligimi eleştirirsen gelmem anne diyorum .Çünkü gerçekten kırıcı konuşuyo .birsuru insan bu şekilde .Bn kimsenin biseyine karismiyorum ya ne biliyim banane
(498 puan) tarafından
Canım ya kıyamam sen annene de sınırı koy birinin sınırlarına girmesine izin verme bu en doğal hakkın. Herkes çok
Akıllı çok usta ama bebeklere Annelik yapan kadınlara neden bu kadar vahşi gaddar oluyor herkes. Zaaf noktaları olmuş. Canım seni anlıyorum ben de savaş vermekteyim bu aralar çevredekilere. Allah yardımcımız olsun inşallah gönlümüzce olur herşey
0 oy
(3,085 puan) tarafından
Kendi aileme gidiyorum bu cocugun çok üstüne düşüyorsunuz bırakın yerse yesin yemezse acıkınca yer diyorlar. Eşimin ailesine gidiyoruz bu çocukla hiç ilgilenmiyorsunuz yemek yemesi için üstüne düşün siz zorlamazsaniz yemez diyorlar. Diyorlar da diyorlar. Onceden açıklamaya çalışıyordum artık he deyip geciyorum
(234 puan) tarafından
Bnmkilerde aynı şekilde hersyee bı yorum analigimiz onlara battı .bn bazen gitmek istemiyorum torunlarını görsünler ama çocuğumu da tek bırakmak istemiyorum .artı laflarına katlanmaya çalışıyorum yapacak bişey de yok
0 oy
tarafından
Rahatlığın onlara batmış kadının kurdu kadındır hadszler
(234 puan) tarafından
Gerçekten öyle . kaynatamda derdi çocuğa bakmıyonuz filan diye ama aynen çocuğu aç birakiyoz filan dedim .Artık herşeye bı kulp buluyolar
0 oy
(1,589 puan) tarafından
Kesinlikle kaitiliyorum size agzi olan konusuyor bence. Cunku herkes dogrusunu biliyor.  Benim de sık sık basima geliyor

Dün turistik bir yere gezmeye gitmistik. Orda taki satan kadin ogluma dedi ki aaa sen koskoca olmussun hala mi emzik emiyorsun. Dondu bana dedi ki bezi biraktiniz mi. Hayir tuvalet egitimindeyiz dedim. Yanlis yapmissin emzik birakma  ve tuvalet egitimi 6 ay da  baslar dedi. Ben oyle yaptim benim cocuklar 11 aylik iken tuvaletinj biluyordu dedi. Ee bende bundan bananae diyemedim tabi kadin yasli olunca. 
(234 puan) tarafından
Off geri zekalı ya şuan okurken bile benim de sinirim çıktı.11 aylıkken zaten oturup kendileri yapiyolar bezlerine ayakta nasıl kaka yapsinlar.
0 oy
(6,940 puan) tarafından
Herkes öyle canım kalkipta biri de seni anlamaya calismaz anca yorum boş laf o yüzden boşver takma he de geç rahatsam ben ve çocuğum rahat çöp batacaksa ben ve çocuğuma batacak 
(234 puan) tarafından
Yoruldum gerçekten .insan ister istemez kendini eksik hissediyor böyle durumlarda
(6,940 puan) tarafından
Hissetme canım zamanında bana da aynısını diyenler şimdi diyorki iyi ki sen böyle alıştırmışsın bizim çocuklar şundan hemen hasta oluyo diyolar
0 oy
(5,184 puan) tarafından
Benım huyymu bildiklerınden allahtan öyle bisi demezler. Ama suna gıcık oluyorum. Cocuga su ıcırıyolar halıyke yaz gunu kana kana ıcıyo. Sankı çocuk hıc su ıcmıyomus gıbı muamele ayy yazık nası ıcıyo.... Allhım delı oluyorum o an. Ben vermesem zaten gelıp gıder su ıcerler. 
(234 puan) tarafından
Ee yani normal değil mi cocuklarda insan bizim gibi bizde öyle içiyoruz suyu.Benimki de icince içi yanmış çocuğun su niye vermiyon diyolar .
(5,184 puan) tarafından
Aynen aynen nıye vermıyon demeye ywmıyo da işte. benımkıler de yazıık falan dıyerek vermıyormusum ıması yapıyolar.
0 oy
(2,058 puan) tarafından
Ayy bizim millet konuşur baksan nasıl bakıyor der bakmadan bakamiyor der herşeyi konuştukları için boşver takma
0 oy
tarafından
Sinir olmak yerine agizlarinin payini vermeyi denesen nasıl olur
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Bende akıl vermelerinden bıktım artık sonunda alın siz bakın diyecem 
0 oy
tarafından
Sen fırsat veriyorsun buna. Bana söylemeye kalkmadan ben onlara diyorum "Kışın zıbınla dolandırdığım çocuğu mu yazın donla dolandıramam"
0 oy
(3,621 puan) tarafından
Bence kendini üzmek yerine gereken cevabı ver bu sıcakta çocuğun üstümü örtülür bende çok evhamlıyım banada diyorlar bende size ne ben böyle mutluyum herkes kendi işine baksın diyorum asla kendime laf söz söyletmem ben üzüleceğime laf söyleyen üzülsün

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 364 göst.
17 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarento (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 257 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Kevokimmm (756 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,529 göst.
0 oy
8 cevap 367 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu