+1 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (3,329 puan) tarafından

Memleketim ve yakın iller de dahil yangınlar sürüyor lütfen dua edin kızlar inşallah başka yerlere sicramadan dursun yangınlar.

Allâhü ekber, Allâhü ekber. Lâ ilâhe illa'l-lâhü vallâhü ekber. Allâhü ekber ve lillâhi'l-hamd."

5 Cevaplar

0 oy
(1,543 puan) tarafından
Rabbim afetinden korusun nerede başladı hangi şehir
(3,329 puan) tarafından
Mardin'den Diyarbakıra kadar canım ölü ve yaralılar var. Rabbim tez zamanda yardım etsin inşallah
(1,543 puan) tarafından
Rabbim kolay etsin tez zamanda söndürülür inşallah Rabbim afetlerden korusun çok dua etmemiz lazım
-Reklam-
0 oy
(489 puan) tarafından
Bende Diyarbakır cinarda oturuyorum yangın çıkmış çok kötü :(((
(3,329 puan) tarafından
Rabbim herkesin yardımcısı olsun canım benim bizde Mardin tarafindaniz eşimin ailesi hep Mazidagina yakın bir an önce durur inşallah
0 oy
(442 puan) tarafından

Rabb'im yâr ve yardımcısınolsun herkesin inşAllah:(

(3,329 puan) tarafından
İnşallah canım benim Amin
0 oy
(13,105 puan) tarafından
Hava 40 derece üzeri buralarda ve anız yakan çok var. Kontrolden çıkıyor haliyle. Bugün camdan bakıyorum çöp alanını tutuşturmuşlar rüzgar desen adeta sıcak havayı yaymak için fön makinesi. Her an sıçrayabilir yani. Allah yardım etsin ama ilk kez Haziran ayında 41 gördüm ben siverekte genelde temmuz ortası olurdu bu hava ağustosta pik yapardı 
(3,329 puan) tarafından
Gerçekten sıcak çok zor. Yanginlar. Kalp krizleri, baygınlık hep sıcaklardan. Şu an Hacda bile yüzlerce vefat eden var. Baby boy babam Almanyaya gitti 4 gün önce ablamı ziyarete. Hava atıyordu annemlere AA sıcak mı oralar işte biz hırkalarla geziyoruz falan diye. En sıcak 19 u görüyoruz diyor ablam
(129,566 puan) tarafından
sogukdan tum hucrelerimiz buz tuttu cocuklar bile isyanda biktim diyo kuzey sort giymek istiyorum diyo bu sabah
(13,105 puan) tarafından
Arkadaşımızın babası hacda vefat etti üç gün önce,sevdoş tatile gelirseniz inşallah giyer buralarda kuzey şort. Bizim çile ekim sonuna sürer
(3,329 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm mekanı cennet olsun inşallah. Sevda cocukta hakli ama inşallah az kaldı giymesine ❤️
(129,566 puan) tarafından
basiniz sagolsun hocam allahim o mubarek topraklarda bamada ölmeyi nasip etse keske
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Basbas koylerde bagiriyorlar anız yakmayın diye anız yakmanın çok büyük cezası var o yanan yerlerde hep mahsuller var bu mevsimde anız yakilmaz o ateş sönmez tedbir için hemen sürülmeli tarlalar 
(3,329 puan) tarafından
Cok üzüldüm gerçekten gördükçe içim yandı hele gündüz gözüyle o telef olan hayvanlar :( o kadar can. Rabbim yardim etsin inşallah bir daha yasanmasin

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 338 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,965 göst.
27 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 502 göst.
26 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Şalk (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 345 göst.
10 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Ebuşannesi (58 puan) tarafından soruldu

408,399 soru

12,269,952 cevap

37,571 kullanıcı