0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (304 puan) tarafından
Sadece su içiyor 17 aylık 10 kilo asla su dışında birşey ne yedirebiliyoruz nede içirebiliyoruz bu böyle nereye kadar devam edecek bilmiyorum gittikçe zayıflıyor doktora iştah şurubu sordum öyle bir şurup yok gerek de yok dedi ama asla ağzına bişe almıyor ağlayıp geziyor çocuk doktoru hariç kimse götürmem gerek bilemiyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
(2,186 puan) tarafından
Doktorunu değiştir bence 
(304 puan) tarafından
Sütü bırakırdık doktor dedi yine yemiyor su içiyor çok içtiği için kusuyor çok sıkıldım farklı doktora gittiğimiz oldu
(326 puan) tarafından
Aynen bence de doktorunu değiş bu nasıl doktor benim bildiğim tahlil yapar eder gerçekten bir şeye gerek yoksa gerek yoktur der veya tavsiye verir okumuş cahiller bunlara denir şahsen benim arkadaşımın bebeği vardı çok iştahsız zayıf bir bebekti yediği tek şey toplamı bir kase bile etmiyordu o derece doktora götürdü tahlil ettiler sonra herşey normal şurup verdi ve çocuğun iştahı açıldı şuan baya baya kilo almış gözle görülür derecede
(304 puan) tarafından
Hangi şurup acaba
(326 puan) tarafından
Etrafımda kullanan kim varsa çok memnun gerçekten çok işe yarıyor nurtigine üzüm çekirdekli olanı alın doktora danışıp kullanin şahsen bende aldım
-Reklam-
0 oy
(5,701 puan) tarafından
emiyorsa meme bagimliligi varsa oyle. kizimda 22 aylik sadece gunde tek ogun memeden firsat buldugumuz an hemen bir kase corba dayiyordum agzina.  gunde tek ogun yiyordu cogu zaman yemiyordu bile sadece beni emerek yaşiyordu 
(5,701 puan) tarafından
memeyi braktirdigim an ilk gun cikolata  ceviz badem madem idare etti . ertesi sabah insan gibi insana donustu yumurta  peynir zeytin meyve kahvalti araogun ogle yemegi corba morba ben şoklara girdim. tek suc meme bagimliligiis demekki. o yuzden akillandim ikinci cckta 17. aya girer girmez braktirdim emzirmeyi hatta 16 bucuk falandi. insan gibi yiyor heraeyi sukur
(304 puan) tarafından
Sütü bıraktırdı doktor yemediği için
0 oy
(15,296 puan) tarafından
Benimkide yemiyor. Yine seninkinin kilosu biraz olsun iyi. Benim kızım 19 aylık olacak ve daha 9 kilo bile değil. İştahi açilsin diye Multi vitamin yazıyor doktor ama bu ir fayda etmedi benimkine. B 12  ve D vitamini düşüktü onları yazdı. Yemiyor yediremiyorum. Boyu uzuyor diye gelişimi geri değil diyorlar. 
(304 puan) tarafından
Evet boyu iyi demişti en son
0 oy
(5,099 puan) tarafından
Balık yagı ver demirine baktirdin mi dusukse o da istahsizlik yapar
(304 puan) tarafından
Kanı düşük ama ilaç verecek kadar değil dedi doktor balık yağı önermedi
0 oy
(135 puan) tarafından
22 aylık oğlum 10 kilo o da birşey yemiyi psikolojikmen bunaldim et yemez yumurta yemez yoğurt yemez çorba içmez normal yemek yemez tek yediği ekmek arası ketçap  ben artık ne yapacağımı şaşırdım aynı durumdayız aslinda
(304 puan) tarafından
Bizimki ekmek de yemiyor
0 oy
(93 puan) tarafından
görümcemin oğlu da yemek tarzı şeyler yemez nasıl yaşıyor bilmiyorum ama doktora götürdüklerinde psikolojik olabileceğini söylemişti. doktorlar da bir çözüm bulamıyor. siz zorlamayın illa ye diye. bi süre kendi hâline bırakın o gelip kendisi ister belki zamanla.
(304 puan) tarafından
Evet gittim bugün doktora oda öyle dedi kan filan baktı herşeyi normal dedi
(93 puan) tarafından
kendisinden küçük kardeşi var mı?
(304 puan) tarafından
Yok tek çocuk
0 oy
(406 puan) tarafından
Eline versen de mi yemiyor makarna krep patates hasla havuç yaz donemi kayısı karpuz vs önüne koy oyuna çevir eliyle yesin genelde sever çocuklar öyle yemeği 
(304 puan) tarafından
Yapıyorum ağzına alıp tükürüyo
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Bence vitamin eksikliği olabilir saglık ocagında test yaptır 
(304 puan) tarafından
Dün bakıldı temiz dedi doktor
0 oy
(3,870 puan) tarafından
Kan degerlerine baktirdiniz mi? Normalse bazi cocuk yemegi sevmiyo. Benim buyuk oglan 6 yasinda hala belirli seyler yer.
(304 puan) tarafından
Dün baktı doktor evet herşeu normal dedi
(3,870 puan) tarafından
O zamam secici sevdigi seyleri yer. Benim oglum 1,5 yasina kadar herseyi yerdi ondan sonra sadece sevdiklerini yedi suan 6 yasinda hala oyle. Arada yeni seyler dener.
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Baska dr goster mutlaka o doktor normal degil
(304 puan) tarafından
Dün gittik normal de devlete gidiyoduk özele götürdüm aynı şeyleri dedi oda

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
21 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Yyyyyyyyyyyyyyyy (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 382 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (490 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 91 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (844 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 91 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde GSmsl (828 puan) tarafından soruldu

403,974 soru

12,102,090 cevap

36,418 kullanıcı