+1 oy
124 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (745 puan) tarafından
Bazen hiç rüya görmezken bazen çok rüya görüyorum ister istemez hayatımı etkiliyor. Mesela dün akşam güya annemin evindeyiz oturuyoruz falan ben evden kaçıyorum sonra güya teyzem varmış orda gidi Poe'nun arabasına saklanıyorum bir daha buluyorlar falan sonra güya bir çocukla konuşuyoruz evlenicez başka siyah saçlı bir kızla evlendirceklermis falan bana ra rüyamda gözleme yaptırıyorlar bu birinci ruyaydi. Diğerinde ise eşim beni aldatiyordu nasıl olduğunu çok hatırlamıyorum ama. Yani demem o ki neden rüya görüyoruz yada rüyalar hayatınizi ne kadar etkiliyor? Rüyanın etkisinde kalmali miyim? Ve şöyle bişey de var bu rüyalarda devamlı başka erkekler oluyor ya evlendiğim ye sevgilim olan yada cinsel anlamda bana yaklaşan kişiler. 

5 Cevaplar

0 oy
(5,327 puan) tarafından
Normalde inanmazdim gecen ay pes pese post actim bak istersen bi gun yine deprem yasayip masal enkaz altinda kalip o olmus bizi kurtarmislar bi iki gun sonra post acip kan kokuyor her yer diye yazmisim bir hafta gelmeden babam capa makinasina ayagini kaptirip bacaginj kirdi kizimin solunumu yavaslayip entube edildi 
(745 puan) tarafından
Allah'ım sana yardım etsin gülüm
-Reklam-
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Rüyadaki başka erkeklerin açıklaması, eşiniz tarafından ilgisiz kaldığınız için bilinçaltımız bunu bu şekilde telafi ediyormuş. Bir zamanlar ben de çok görüyordum ve psikoloğum bu şekilde açıklamıştı o dönem gerçekten de kötüydük eşimle. Bana kalırsa bazı rüyalar gerçekten anlamlı ama onu ayırt edebilmek zor tabi
(745 puan) tarafından
Çok bunaldım ve rüyalarla hepten kötü oluyorum
0 oy
(7,803 puan) tarafından
Gece uyuyamadım gördüğüm rüya yüzünden öyle korktum uyursam bir daha görürüm diye en son saat 5 di baktığımda sonra sızmış kalmışım bazı rüyalar işarettir bazıları boş 
(745 puan) tarafından
İşte bunu nerden anlatacağım bilmiyorum kafam çok karışık
(7,803 puan) tarafından
Valla bende bilmiyorum ki
(745 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayr etsin vallaha ya
0 oy
(93 puan) tarafından

islamda iki tür rüya vardır. rahmani ve şeytani. rahmani olanların gerçekleşme, mesaj verme vs gibi durumları olabiliyor. şeytani olanlar ise adı üstünde şeytandan. kimseye anlatılmadan uyandığında üç kere soluna tükür diyor Rasulullah. 

yani etkilenme olayı ister istemez olur çünkü islamda yeri olan bir şey. yusuf aleyhisselamdan örnek verebiliriz en basitinden. kişinin gördüğü rüyayı yorumluyor ve çıkıyordu. 
(93 puan) tarafından
cinsel anlamda rüyalar görüyorsanız gece uyumadan önce ayetel kürsi amenerrasulüyü okuyun. okumadan uyumayın. gün içinde de zikirlerinizi yapın. ibaedetlerinize özen gösterin.
(745 puan) tarafından
Allah razı olsun kardeşim yapıcam dediğini
0 oy
tarafından
Ben hiç inanmıyorum o kadar saçma rüyalar görürümki anlatsam yok artık dersiniz eşime anlatıyorum bazen bırak bu işleri olamaz öyle şeyler diyip gülüyor mesela rüyamda eşim ilk eşiyle barışıyordu hepimiz aynı evde kalıyorduk ikimizden de çocuk yapıyordu sonra bize temizlikçi abla tutuyordu arada bana arada ona gidiyordu vs vs 
(745 puan) tarafından
Aldatıldığımi görüp günlerce kavga ettiğimi biliyorum rüyadan kalkıp kimdi o diye sorduğumu fjfjfj
tarafından
Kız rüya bu niye kavga ettin yazık adama ben anlattım eşime öyle birşey olamaz dedi güldük geçtik

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 119 göst.
13 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lazina54 (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
0 oy
2 cevap 88 göst.
11 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deniz. (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.
7 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Saida Nasirova (199 puan) tarafından soruldu