0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından

İlçenin köyünde yaşıyoruz minibüse binmek için 20 dk yol yürümek gerekiyor  ama şuan bebek arabam annemde kaldı diye hemde burası tersane bölgesi çok erkek var diye tek gidemiyorum ancak eşimin izinli olduğu günler gidebiliyorum onda da minibüs durağı ile ev arası çok olduğu için taksiyle geri gelelim  diyoruz 150 TL alıyor 

Gittiğimiz yerde çok gezilecek bir yer değil tam şehir merkezi daha da uzak evde wifi daha bağlatmadım TV de yok bebeğim de 10 aylık ayrılık kaygısı döneminnde bir dakika bir iş yapmaya kalksam çığlık çığlığa ağlıyor en son bayramda bebeğim ile tek gittim eşim durağa kadar bıraktı onda da bebek arabası olmayınca kucakta ne rahat birşey yiyebildim ne icebilfim pazar ev ihtiyacını eşim görüyor hep acil olarak bebeğin birşeye ihtiyacı olsa gidip alamıyorum ancak stok yapmam lazım ki öyle işte çok sıkıldım kira ucuz diye buradayiz iyi para birikimi olur ama çok bunaldim evin içinde TV olsa nereye kadar izleyebilirsin wifi olsa nereye kadar bakabilirsin internete yaz ayım heba oluyor denize bile gidemedim bebek de sıkılıyor evin içinde bana sarıyor huysuzluk yapıyor kendimi duvarların arkasında sıkışmış hissediyorum yanda ev sahibi ve gelini var ama onlar yaşını almış köy hayatına alışık insanlar ben 20 yaşındayım henüz çok daraliyotum 

5 Cevaplar

0 oy
(698 puan) tarafından
Canım seni anlıyorum ben de evde oğlumla tekim ve gerçekten çok bunalıyorum sıkılıyorum ailem ilçede ben ildeyim aramızda uzak bir mesafe var istediğim zaman gidip gelemiyorum evimin yanında AVM var ama sürekli gidemiyorum çok çok bir BİM'e a101'e gidebiliyorum biraz dışarıya çıkarıyorum çocuğu başka yapacak hiçbir şey yok ben de çok sıkılıyorum ben de çok bunalıyorum daralıyorum yapacak bir şey de kalmıyor hep ev işi yapıyorum hep temizlik yapıyorum hep oğlumla ilgileniyorum nereye kadar ben yine idare ederim de benim bebeğim var o da çok sıkılıyor onun için ben de çok strese giriyorum
(1,121 puan) tarafından
Gerçekten zor bir durum hiç Zincir market yok yakında minibüs durağında büfe var oda uzak zaten dediğim gibi ekmek taze yiyemiyorum eşim işte iken saat 10 da çıkıyor gece stok yapıyoruz ekmeği bebeğimin maması bitmesin diye idareli vermeye çalışıyorum zincir market yakın olsa en azından ihtiyaçlarımı tek başına görürdüm
(1,121 puan) tarafından
Ev işi de yapamıyorum tam eksiklerim var elektrik süpürgem yok çamaşır makinesi bozuldu Ocak yok küçük tüple yemek yapmaya çalışıyorum teker teker uğraş oluyor moralim kötü iken ev işi bile yapasım gelmiyor mutlu olsam elimde de yıkarım eşyalarımı seve seve yaparım herşeyi ama
(698 puan) tarafından
Neden yok canım. Esin memur mu tayin öyle ıssız biyere mi çıktı anlamadım
tarafından
Kitap alın okuyun test çözün en güzeli dini bilgiler okuyun fikir verdim yanlış anlmyn bende gurbette tekim hep temizlik olmuyor ya en iyisi kendini gelistirmek oturduğun yerde
(1,121 puan) tarafından
Yok tersane de çalışıyor ev ise baya yakın kirası da uygun biraz para birikimi yapalım öyle merkezde otururuz dedi bu ev için de patron vs aracı oldu o şekilde
-Reklam-
0 oy
(988 puan) tarafından
Orada yaşayanlar ne yapıyor nereye gidiyor bir bak. Koy yeri yeşillikler çocuğunla piknik yapabilirsin
(1,121 puan) tarafından
Yok o şekilde değil tarla var etrafta birde dediğim gibi tersane bölgesi olunca çok erkek var tekin olmuyor bazen
0 oy
tarafından
Ay okuyunca benim içim karardı.

Ne kadar daha oradasınız ? İş için oradasınız sanırım. Bilemedim. Bebeklerimizin yaşları yakın. Neredeyse her gün çıkartıyorum ben, temiz havaya ihtiyaçları var....
(1,121 puan) tarafından
1-2 yıl buradayız az önce kurmaya geldiler wifi şebeke yok burda ancak çatıya uydu alıcısı lazım dedi gittiler kaldım öyle nedir o aparat kaç paradır bilemm ki
0 oy
(8,085 puan) tarafından
Taksiyle minibüs durağına kadar git daha mantıklı. Oradan da minibüse 
(1,121 puan) tarafından
Buraya gelmek için exstra para alıyorlar taksi metre açıp 300 TL ye durağa gitmiş oluyorum bu ayda sıkışık durumdayız patrondan ötürü bayramda bile evin içinde idim
(8,085 puan) tarafından
Hee çok fazlaymış
0 oy
(5,434 puan) tarafından
Canım bahceniz varsa çık bahceye temiz bir ortü yaz cocuk oynasin orda cay demle al bir tane kitap vakit gecer hergun gezsen gene sıkılirsın ben evcimen oldugum icin bana koymuyor kitap okurum sürekli yada burda takilirim yemek bulasik temizlii derken vakit geciyor zaten 
(1,121 puan) tarafından
Yok maalesef bahçe çok toz torak tavuk ördek vs var komşunun onların dışkısı vs var böcek vs

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 301 göst.
1 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 256 göst.
0 oy
2 cevap 119 göst.
0 oy
4 cevap 70 göst.

409,934 soru

12,325,507 cevap