İlçenin köyünde yaşıyoruz minibüse binmek için 20 dk yol yürümek gerekiyor ama şuan bebek arabam annemde kaldı diye hemde burası tersane bölgesi çok erkek var diye tek gidemiyorum ancak eşimin izinli olduğu günler gidebiliyorum onda da minibüs durağı ile ev arası çok olduğu için taksiyle geri gelelim diyoruz 150 TL alıyor
Gittiğimiz yerde çok gezilecek bir yer değil tam şehir merkezi daha da uzak evde wifi daha bağlatmadım TV de yok bebeğim de 10 aylık ayrılık kaygısı döneminnde bir dakika bir iş yapmaya kalksam çığlık çığlığa ağlıyor en son bayramda bebeğim ile tek gittim eşim durağa kadar bıraktı onda da bebek arabası olmayınca kucakta ne rahat birşey yiyebildim ne icebilfim pazar ev ihtiyacını eşim görüyor hep acil olarak bebeğin birşeye ihtiyacı olsa gidip alamıyorum ancak stok yapmam lazım ki öyle işte çok sıkıldım kira ucuz diye buradayiz iyi para birikimi olur ama çok bunaldim evin içinde TV olsa nereye kadar izleyebilirsin wifi olsa nereye kadar bakabilirsin internete yaz ayım heba oluyor denize bile gidemedim bebek de sıkılıyor evin içinde bana sarıyor huysuzluk yapıyor kendimi duvarların arkasında sıkışmış hissediyorum yanda ev sahibi ve gelini var ama onlar yaşını almış köy hayatına alışık insanlar ben 20 yaşındayım henüz çok daraliyotum