0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (528 puan) tarafından
Kızlar biz 3 eltıyız büyük eltim kaynanam ben aynı mahalledeyiz rn ufagımız annesının alt katında 45 dakka uzakta falan yeni evli 2 aylık eşimin borç vardı bitti şükür köye gidcektık kaynanm bizi kabul etmedı düzelin gelin seneye falan herkesin odası var kurulu en küçük kaynımın yok döşek falan götürcek serecekti kaynanam eşimde küstü en küçük kaynım hep bir siz gelmeyın seneye falan eşimde dedı onları bizim odada yatıracak hep hıkaye günah çekme dedim kaynnamda konustuk demın anne eltım döşekte uyuyabıldımı dedım yenı evlı oda yok sizin odaya kurduk dedı eşimde haklıyım ondan istemediler dedı ne olsa ztn gerı plandayız aılecek pıknık oldu eltım falan biz fotografta göruyoruz ama bn yenı eviykrn kaynanam asla resım bile cekmezdı buyuk eltım yoksa gelmezdı eşim diyor sana böyle degıldı salaksın her işine kosuyorsun ondan bana deseydı onlar yenı evlı yerde uyurdum asla problem degıl ama eşim bırakmazdı sizce bizimi istemedıler bu arada ufak rltım göbek açık crop falan giyer aılede asla yok bızım pantalonlara laf eden kaynanm degıstı buyuk eltımle bana vaaz verıyordu bızle durum bıle atmaz sevmıyorum der ama kızla boy boy resım atıyor o bıraz ters eltım kaynımda ezdırmez nısan attılar falan hatta acaba ondanmı bunları eşim bana diyor bu arada kızıyor senı ayırıyor diye inan aklımla oynuyor zoruma gıttı dedıklerı cok haksızlık oldu bana herzaman biz yok gibiyiz gücümüze gidiyor kaynanmın kardes eşi bilr namusuma uzandıda ustunu örttü ama buyuk yada kuçuk eltim olsa neler ederdı bunu bızzat eşimn diger dayıları dahıl diyor siz diştasınız diye neden böyle yapılıyor

1 cevap

0 oy
(442 puan) tarafından
Çok üzgünüm ama öyle oluyor be kuzum her işlerine koşan başları agriyinca arayıp gel bana ilaç ver dediklerinde kostugumuz için artık o bizim görevimiz gibi görülüyor otekilsrde bir taş kaldirsin ooo eline sağlık o onu yaptı böyle yaptı gundikledigimin dünyası böyle iyiler kaybediyor.
(528 puan) tarafından
Ayrı bişey yemeyız işini yaparım her işine koşarım grıp olsalar corbamı yapar götürürm bak kendı anneme almadm hediyr anneler gününde onlara aldm inan eşim sayılmıyor başta sanki üvey nekadar kırıcı çokk haklısınkı ben evlendm köye gittm o mutfak dolapları bir parlattm sımsıyah olmustu buyuk eltım koyup annesıgılr gidiyormus kayınbabam dedı kızım dolapları ılk yaptırdıgım güne getırmıssn eşimin teyzesı ablama seneler sonra bir yardımcı geldı allah razı olsun dedı geçen sene gidemedım köyden demişler o tatlı dilli gelinin neden gelmiyor kötülük yapacak biri degılım ınan ama eltim ikiside aynı laf cakar dedıklerı yaptırır ama su verse dünyayı kurtardı biz yokuz
(442 puan) tarafından
Ee ne yapmayı düşünüyorsun , ben mesafe koydum mesela çok ayrımcı oldukları icin
(528 puan) tarafından
Umursamazkı öyle bir insan canım
(442 puan) tarafından
Kendin için koy zaten onlar için değil
(528 puan) tarafından
Öyle canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 226 göst.
9 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Queen (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 1,505 göst.
9 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,170 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 171 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,816 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,317 göst.
27 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,890 puan) tarafından soruldu

414,006 soru

12,460,547 cevap

46,694 kullanıcı

Kategoriler

...