0 oy
200 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,908 puan) tarafından
Bayram nedeniyle 9 gün tatil eşim. Bayramın ilk günü zaten köyde akşama kadar kurban kaldırdık. 3'üncü günde ikindin annesigile gittik yemek yedik, maç izlediler. Eşimde yarın maçı babamgilde beraber izleyebiliriz dedi. İyi tamam bir şey demedim. Şimdide hadi annemgile gidelim dedi. Bende kendin git zaten yarın gıdıcez dedim, buna bozuldu. Ama annesi asla bizim eve kendisi bir kere bile olsa çıkıp gelmez. Mesela 4'üncü gün eltimgille sabah kahvaltı yaptık öğlen sonu evlere geçtik, kaynanan hemen onları arayıp oraya gitmiş. Hep böyledir, eşim çağırsa bile gelmezler siz gelin derler. Şimdide aşağıda arkadaşı ile dükkan önünde oturuyor. Mesaj atmış hâlâ kız uyuyor mu diye. Sanki ona gitme diyen var anasına

3 Cevaplar

0 oy
(3,561 puan) tarafından
Senin evine niye gelmiyorlar mesafe falan mı koydun onu anlamadım 
(2,908 puan) tarafından
1 sene önce evimizi ayırdık, o günden beri aynı. Bir sorun yok ama kaynanamın her zaman eltim ile arası daha iyi
-Reklam-
0 oy
(2,934 puan) tarafından
Neden bu kadar sık gidiliyor ben anlamıyorum ya o yüzden uzaklar da yaşamak en iyisi herşeyin yeri ve zamanı var bu ne baskıcı bir eş böyle hadi dışarı çıkıp gezelim demiyor da devamlı anasına gitmeyi istiyor yazık gerçekten 
0 oy
(3,014 puan) tarafından
Senin eve neden gelmiyorlar bisey mi oldu gitmek istemiyosan gitme esin neden zorluyor ki

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 186 göst.
9 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 555 göst.
25 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 281 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 554 göst.