0 oy
1,299 göst.
Diğer kategorisinde (1,185 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar ben bilen bilir tüp mide ameliyatı oldum oldukca kolay gibi görünen fakat cok zor olan bir ameliyatmis tabi olunca anliyor insan ama şu görüntü ye değdi diyorum iyi ki iyi ki diyorum sizede mutluluğumu paylaşmak istedim sizce daha vermem gerekiyor mu kizlar. Birde soylemeden edemiycem canli olarak daha zayif olduğumu söylüyorlar kizlar kemiklerim batiyor artik ama bundan hic rahatsiz olmuyorum delimiyim neyim 

Kaldirdim kizlar:)

30 Cevaplar

+1 oy
(4,173 puan) tarafından
Çok yakışmış canım güzelmişsin daha da güzel olmuşsun sne böyle mutluysan kimseye bişey demek düşmez ama bence daha da zayıflmaa :)
(1,185 puan) tarafından
Demi bence de artık böyle iyi ama bazilari 4 kilo daha ver diyo ama bana bu yeterli geliyor aslinda ama bilmiyorum hani kiloluydum uzun zaman bu cok iyi gbi geliyo ama bazilari 4 daha ver diyince acaba biraz daha varmi diyorum disaridan goz gorunce cok teşekkür ederim bu arada :)
(4,173 puan) tarafından
Valla bence gayet iyi görünüyosun biraz daha versen yüzün iyice gider o zaman da çok hoş olmuyor bence vucud olarak fazla görünen bi yerin yok hiç :)
(1,185 puan) tarafından
Cok cok teşekkür ederim mutlu oldum guzel yorumuna cok sağol:)
(4,173 puan) tarafından
Rica ederim canım sağlıkla zayıflaman dileğiyle :))
-Reklam-
+1 oy
(734 puan) tarafından
Harika bir değişim olmuş gerçekten 
(1,185 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim:)
+1 oy
(247 puan) tarafından
Ayakta alkışlanmalik fotoğraf maşallah bence böyle cok iyi olmuşsun yeter  bende diyet sürecindeyim darısı başıma insallah 
(1,185 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim:) darisi basina insAllah kesinlikle birakma ileride aynada kendine baktiginda bunu başardım mutluluğu hic birseyde yok gercekten yok s beden bile giyebiliyorum ve bu inanilmaz bişey pes etme ve destek istedigin motive istedigin zaman lutfen yaz bana herzaman elimden geldiğince buradayim :)
+1 oy
(19,527 puan) tarafından
Kesinlikle daha fazla vermen gerekmiyor. Anoreksiyaya dönmesin dikkat et. Böyle gayet iyisin masallah. 
(1,185 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim:) ayy bende korkuyorum ondan vallahi Allah korusun bazilari 4 kilo daha ver diyo ama banada yeterli geliyo artik
(19,527 puan) tarafından
Millete ne sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol. Eski kilonda da gayet guzelmissin. Ama kilo vucudu yordugu için kilo vermen iyi olmuş. Gorunusumuz sadece bizi ilgilendirir. Boşver milleti
(1,185 puan) tarafından
Cok haklisin gercekten suanki halimden cok memnunum almakda vermekde istemiyorum 64 um 60 ol diyorlar ama bence dedigim gbi yeterli bu
(19,527 puan) tarafından
Manken mi yapcaklar seni hayırdır. Millet de herkese ne karışır acaba. Boşver
(1,185 puan) tarafından
Kiz valla dersen onu de kiloluyken biraz zayifla zayifken birazda ver veya biraz kilo al derler yani herkesin herseye bi fikri var inanki
+1 oy
(2,268 puan) tarafından
Helal olsun değişim süper ama hiç yalan söylemicem kilolu halinde ayrı bi güzelmiş zayıf halinde öyle iki türlü sırıtmayan insan tipiymişsin bende mesela zayıflık kötü duruyor ama sende ikiside sırtmıyor bence ama daha fazla kilo vermeden iyi olur tam ideal duruyor çünkü
(1,185 puan) tarafından
Cok cok teşekkür ederim:) inanki kilolu halimi bilen goren herkes senin gbi söylüyor cok mutlu oluyorum güzel bakan güzel görüyor iste :)
(2,268 puan) tarafından
Kıvrım hatların düzgün belliki kilo sırıtmıyor sende çünki bazı kadınlarda kıvrım hatlar düzgün olmayınva inanılmaz orantısız duruyor sen o yönden şanslı tayfadansın
(1,185 puan) tarafından
Ayy ne mutlu oldum guzel yorumun icin cok teşekkür ederim kalbi güzel insan :) cok cok teşekkür ederim sana :)
(2,268 puan) tarafından
Birşey değil canım ❤
+1 oy
(17,248 puan) tarafından
Maşallah canım çok güzel olmuşsun. Ablam da oldu 5 ay oldu ameliyat olalı 28 29 kilo verdi. Hedefi 65 olmak. Sen hedefine ulaştin mı. Kaçtan kaça düştün 
(1,185 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim öncelikle:) ben 1 yil 1 ay oldum 116 kilo ile ameliyat oldum suanda 64 kiloyum ben kendi hedefime düştüm 65 di benimde 64 oldum bana yeterli geliyor artik  ablanizda düşecek hic merak etmesin ilk 6 ay hızlı gidiyor sonra yavasliyor ama durmuyor 1. Yilinda kendini gorunce cok sevinecek istedigi kiloya düşecek merak etmesin kac kilo ile oldu ablaniz
(17,248 puan) tarafından
Ablam da 115 kilo ile girdi ama boyu uzun ablamın
(1,185 puan) tarafından
Ozaman mesela 70 ken bile 60 sanarlar zaten kilosu kaldirir yani zamanla vericek hepsini :)
0 oy
(1,971 puan) tarafından
Bence yeter artık kilo verme böyle çok güzelsin aslında kiloykenden çok guzelmişsin ama sağlık açısından iyiki zayiflamişsin
(1,185 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim:) evet kiloluykende kendini sevmeyen biri degildim fakat ilerlemis cok hastalığım oldu astim seker bel fıtığı gbi yan hastaliklarim vardi biraz da bunun icin oldum sağlık acisindan cok rahatladim gercekten
0 oy
tarafından
Maşallah maşallah ben 12 kilo dan 5 kiloyu anca verdim shhshshs çok güzel gözüküyorsun daha fazlasina gerek yok bence 
(1,185 puan) tarafından
Seni tebrik ederim öncelikle inanki cok guzel vermissin 1 kilo verebilmek bile müthiş bence pes etme devamida gider Allah'ın izniyle bu arada cok teşekkür ederim:)
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Tebrik ederim:) gerçekten büyük başarı 
(1,185 puan) tarafından
0 oy
(4,372 puan) tarafından
İçinden Bi sen daha çıkmış sanki canım darısı başıma insallah ☺️ zayıflamak bu kadar mı fark ediyor saç renginden makyajdan gözlükten mi anlamadım iki resimde de ayrı biri var sanki ☺️
(1,185 puan) tarafından
Kiz bide gözlük taktim evet gözlerim görmüyor gozlukte takinca bu bayram kimse taniyamadi diyebilirim kiz kardesim sanmislar hep :) kilo vermek gercekten cok degistiriyor insani :) darisi basina insAllah cok teşekkür ederim:)
(4,372 puan) tarafından
Yaa ne güzel bende tanınmamak istiyorum artık acil zayıflamam laızm ☺️☺️
(1,185 puan) tarafından
Umarim kisa zamanda istedigin kiloya dusersin hic pes etme zamanla oluyor gercekten :) taninmamak da guzel bir his bu arada :)))
(4,372 puan) tarafından
Ayy hiç azim çaba yok ki düşeyim anacım benim yemem de yok mesela bayramda eşimin yengesi bile dedi dikkat ediyorum çok az yiyorsun hep oğlun da çok hareketli valla senin Bi deri Bi kemik olman lazımdı bunlara diye ama yıllardır aynı kilolardayım öyle
(1,185 puan) tarafından
Demekki direncli bir kiloya sahipsin ameliyat olmadan once bende ayniydim esim diyordu ki sen ekmek yemiyorsun yerinde durmuyorsun ben anlamiyorum niye kilo aliyorsun hatta bir dönem kendimi diyete soktum ama deli gbi spor yaptim az yiyordum 2 kilo almistim sonra dedim ki biseleri yanlis yapiyorum demekki diyetisyen e gidicektim ameliyat a cevirdm :)
0 oy
(1,530 puan) tarafından
Sana birşey diyeyim mi mide tüp olacak kadar bir kilon yokmuş inan evet kiloluymussun ama mide tüp.olacak kadar degil daha fazla kilo verme iki haline de hayranlik ile baktim çok güzelsin maşallah ❤️ saçlara ayrı bittim
(1,185 puan) tarafından
Yaa senin gbi güzel bakan güzel goruyor da ondann :) cok teşekkür ederim sana :) saclarimi bende cok seviyorum uzun sac hastasiyim herkes kestir desede vazgecemiyorum :)
0 oy
(7,729 puan) tarafından
Maşallah çok güzel gençlesmissin resmen 
(1,185 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim evet 3 4 yas attim sanki demi :))
(7,729 puan) tarafından
Daha fazla canım
0 oy
(5,044 puan) tarafından
Bence yeterli canım daha da verme. Kilolu da çok tatlıymıssın :) 
(1,185 puan) tarafından
Yaa cok teşekkür ederim:))
0 oy
(509 puan) tarafından
Eski halinde çok güzel bence .

Yeni halin hayırlı olsun çok yakışmış. Daha verme yüzün de küçülür. Doktorun ne diyor ona bak .
(509 puan) tarafından
Boy kilo endeksine bakarsak benimde 20 kilo fazlam var . Onu da vermem mümkün değil doğumdan kalan 5 kilo verseydim iyi olurdu
(1,185 puan) tarafından
Gercekten dogumdan sonra kilo vermek biraz zor oluyor heleki emzirme doneminde aliniyor insanin cani yemek istiyor bilmiyorum ben oyleydim yani
(509 puan) tarafından
Üçüncü doğumum 62 ile evlendim ve şu an 70 kiloyum 4 kilo verseydim iyi olurdu
(1,185 puan) tarafından
Verirsin kiz 4 kilo bisi degil bol su ile bile gider insAllah stres yapma verecegim diye gidiyor valla ameliyatta bile oyle. Ben stres yapiyordum yok ameliyat oldum ama gitmicek diyodum aylarca duraksamalar yasadim bunun yüzünden tartilmayi biraktim kafama takmayi biraktim vallahi devam etti
(509 puan) tarafından
İnşallah canım ama yiyorum ben. Yürüyüş yapamıyorum. Üç kızımla ilgileniyorum ev yemek temizlik bı bakıyorum akşam oluyor
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Fotoyu gördüm ama yorumu şimdi yazma vakti buldum.Güzelliğiniz ortaya çıkmış tebrik ediyorum.
(1,185 puan) tarafından
0 oy
(3,558 puan) tarafından
Ya ama ben görmedim merak ettim şimdi bende zayıflama cabasindayum bı türlü başaramadım 
(1,185 puan) tarafından
Ekledim sizin icin :)
(3,558 puan) tarafından
Ana ben yine göremedim ama sağlık olsun ne diyelim
0 oy
(8,010 puan) tarafından

Yaa silmişsin çok merak ettim napcaz :'(

(1,185 puan) tarafından
Ekledim sizin için:)
(8,010 puan) tarafından
1 dk yla kaçırmışım ya sağlık olsun köydeyiz de öyle çok bakamıyorum çekmiyor :)
0 oy
(6,664 puan) tarafından
Hemen kaldırmışsın göremedim 
(1,185 puan) tarafından
Ekledim :)
(6,664 puan) tarafından
Aa hatırladım ben seni çok iyi olmuşsun bravo❤
(1,185 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim:))
0 oy
tarafından
Bence çok güzel olmuş canım yakışmış tebrik ederim ☺
(1,185 puan) tarafından
0 oy
(498 puan) tarafından
Eee göremedim ben şimdi ne olacak :) ablamda ameliyat düşünüyo ama çok kararsız seni görmem gerekkk 
(1,185 puan) tarafından
Hadi gör kiz ekledim :)
(498 puan) tarafından
Gördüm gördüm :) maşallah çok guzel zayıflamışsın ama inan kilolu halinde çok kötü değilmiş
Peki sarkmalar oluyomu deride canım ?
(1,185 puan) tarafından
Bende cok sarkma olmadi hareketli biriyim ondan sanirim ama sarkma yasayan arkadaslrim oldu spor sart bunun için cok teşekkür ederim:)
(498 puan) tarafından
Anladım canım ablama bahsedeyim senden biraz belki motive olur

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 541 göst.
10 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 198 göst.
21 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde UmayUmayy (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 654 göst.
30 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Fairy.han (5,568 puan) tarafından soruldu