0 oy
1,293 göst.
Diğer kategorisinde (1,185 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar ben bilen bilir tüp mide ameliyatı oldum oldukca kolay gibi görünen fakat cok zor olan bir ameliyatmis tabi olunca anliyor insan ama şu görüntü ye değdi diyorum iyi ki iyi ki diyorum sizede mutluluğumu paylaşmak istedim sizce daha vermem gerekiyor mu kizlar. Birde soylemeden edemiycem canli olarak daha zayif olduğumu söylüyorlar kizlar kemiklerim batiyor artik ama bundan hic rahatsiz olmuyorum delimiyim neyim 

Kaldirdim kizlar:)

30 Cevaplar

0 oy
(10,224 puan) tarafından

Kilolu halinin bile çok tatlış olması peki:)

Maşallah sana

(1,185 puan) tarafından
Yaaa cok teşekkür ederim:))
-Reklam-
0 oy
(5,168 puan) tarafından
Ben 52 kiloyum ama 55 sabitleyecem  sizde daha fazla kilo vermeyin  cnm  çok zayıf ya güzel degil 
(1,185 puan) tarafından
Evet cok zayif bende sevmiyorum ya 64 um suan bu yeterli bana diye düşünüyorum
0 oy
tarafından
Merakkkkk etttimmm
(1,185 puan) tarafından
Kiz 2 kere silip yukledim :))
0 oy
(988 puan) tarafından
Ameliyatı nerede yaptırdın cnm
(1,185 puan) tarafından
Ben Ankara'da yaşıyorum fakat Yalova'da yaptirdm doktorumdan cok memnun kaldım
0 oy
tarafından
Ama kaçırdım :) herşeyden önce senin kendini sağlıklı ve mutlu hissetmen önemli senin için sevindim 
(1,185 puan) tarafından
Kesinlikle öyle gercekten  cok teşekkür ederim:)
0 oy
(4,493 puan) tarafından
Resimleri gördüm ama yeni cevap yazıyorum. Hiç önceden de güzelmişsin vs demeyeceğim. Bana göre kilo kimseye yakışmıyor. Şu an fıstık gibi olmuşsun. Azmetmiş başarmışsın, tebrik ederim. 
(1,185 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim:) kilo gercekten bütün hastaliklara davetiye resmen oncelikle sağlık acisindan çok önemli gercekten
(4,493 puan) tarafından
Kesinlikle önce sağlık, sonra güzellik.
0 oy
(680 puan) tarafından
Ben görmedim çok merak ettim. Nerede ameliyat yaptırdın canım biraz anlatabilir misin süreci? Devlette yapıyorlar mı? Hangi doktora gitmem gerekiyor bunun için 
(1,185 puan) tarafından
Devlette yapiyorlar evet vücut kitle indeksi yüksek ise yapiyorlar ama sira çok olduğu icin ozelde oldum ben Yalova da oldum doktorumdan cok memnun kaldım gercekten
(680 puan) tarafından
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım. Ne kadara yaptı acaba ? Özel degilse
(1,185 puan) tarafından
Ben olali 1 sene 1 ay oldu suanda fiyatlar baya uçmuş ama ben oldgumda hersey icinde 30 bine olmustum ama simdi doktorum biraz daha yüksek miktarlar istiyormuş o yuzden iyiki önce olmusum diyorum vallahi cok artmis fiyatlar
0 oy
(1,332 puan) tarafından
Canm merak ettim ya öncesi sonrası atarmisin bakayım annem için düşünüyoruz ama korkuyorum açıkçası 
(1,185 puan) tarafından
Ameliyat zor gercekten ama insan aynada kendini gorunce cok mutlu oluyor yaş cok ileri degilse ve dayanabilirim derse anneniz olabilir tabi ama gercekten aynada kendini gormek ne kadar guzelse okadar zorlugu var inkar edemem asla
(1,332 puan) tarafından
50 yaşında annem  çok mu acaba
(1,185 puan) tarafından
Yoo degil benim dayimda oldu o cok kiloluydu suanda gayet iyi doktora danismak daha onemli tabi ama yaş cok degil benim doktoruma baya ileri yasta gidiyor goruyorum insta da
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Yaa tebrik ederim canım ama çok merak ettim bende vermkw istiyorum ama Bı turlu olmuyor çıkmaza girdim sanki çok mutsuzum.. Bugün tkrr başlıcam sen bana motıve oldun fotoda gorseydim keşke. Bana dua et lutfen
(1,185 puan) tarafından
Ederim tabi umarim istedigin kiloya ulaşırsın bak aynada kendini gorunce cok mutlu olacagini bil ve hic cikarma aklindan eminim daha cok motive olacaksin :)
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Kaçırdım fotoyu tuhhh
(1,185 puan) tarafından
Ara ara atiyorum :))

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 541 göst.
10 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 198 göst.
21 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde UmayUmayy (234 puan) tarafından soruldu