0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından

image

image

image

Forx5 kahve detaylı bilgi için mesaj atabilirsiniz ✅

image

notu ile kapatıldı: Reklam ve siyasi içerik

1 cevap

0 oy
(1,878 puan) tarafından

image

Şuan çöpte duruyor 

Almayın arkadaşlar sagliginizdsn oluyorsunuz 

Baş dönmesi kalp çarpıntısı mutsuzluk yapıyor intihara kadar sürükler bu kahve adamı 6 adet kullandim . Kullanmadan önce buradaki arkadaşlara da sordum kimse tavsiye etmedi ama benim a.ptal kafan deniyim olmadı bırakırım dedim kötü sonuçlar aldım.  Ve kabız yapıyor bilginize 

(38 puan) tarafından
O kadar kullanıcımız var bide nereden aldığınız önemli trenyoldan aldıysanız sahte ürün gelmiş olabilir size bu dedikleriniz maalesef sahte ürün kullanmanıza bağlı
(14,327 puan) tarafından
gano dan sonra bu da çıkmış
(38 puan) tarafından
Ben bile 14 kilo verdim nerdeyse 1 sene olacak kullanıyorum ve hiç bir yan etki olmadi bende kabızlık yaşayan biriydim doğumdan önce ve sonra onu bile düzene soktu diye bilirim
(1,878 puan) tarafından
Doğrusunu sahtesini nasıl ayırt edebiliyoruz
(38 puan) tarafından
Şirket den orijinal ürün almanıza dikkat edin maalesef ki Trendyol da sahte ve içeriği belli olmayan ürünler satılıyor
(1,878 puan) tarafından
Benim aldığım ürün şirketten özellikle ona dikkat ettim farklı saticidan almadım bir çok yorum var bu şekilde sadece bu olumsuzlukları yasayab ben değilim
(38 puan) tarafından
80 den fazla kullanıcım var benim ama bu dediklerinizi duymadım maalesef yinede bı sorun olmuştur mutlaka yinede geçmiş olsun
(137,552 puan) tarafından
fiyat farki varmi trendyolda 400 kusur sizde ne kadar orjinali anlamak icin bi bamdrol falam ne varmi
(38 puan) tarafından
Birincisi şuan fiyat 400 değil fiyatlarda değişiklik yapılalı çok oldu deminde dedim maalesef sahte ürün onlar içeriği belli olmayan ürünler maalesef
fiyattan tam bilgim yok ama sordugum sey orjinalle sahteyi nasil ayricaz sizinki orjinalse bi foto ekleyin bu trendyoldan alan arkadasda foto eklesin bandrol olur bisi olur yani orjinali sahreden ayiran bizde anlayalim bu sekilde
(38 puan) tarafından
Tabi eklerim hemen
(38 puan) tarafından
Ekledim ve bide şirketin sertifikası olmasına dikkat edin bizim satışa sunduğumuz ürünler tarım ve bakanlık onaylıdır her türlü onayı var
eylul sende foto eklesene aynisimi sahtemi seninki
(1,878 puan) tarafından
Çöpe atmıştım ben eşim atmış çöpü orijinal amblemi varmiydi yokmuydu hatırlamıyorum ama bende yoktu sanırım
(1,878 puan) tarafından
Bir tane buldum foto ama pek bir şey belli olmuyor
koz nette 650 tl diyo artmis bayagi fiyatida demek seninko sahteymis
(1,878 puan) tarafından
16 nisanda almışım ben artmıştır ay bilmiyorum valla sahte mi değil mi ama daha para dökmem böyle şeylere ders oldu bana
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde EsmaElif&mstafa (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde EsmaElif&mstafa (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 198 göst.
24 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MehSinOz (214 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 269 göst.
22 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,009 soru

12,460,617 cevap

46,696 kullanıcı

Kategoriler

...