0 oy
427 göst.
Diğer kategorisinde (764 puan) tarafından

Kızımın adı elif sena. Tekli çağrılmasından asla hoşlanmıyorum. Hele de gıcık bir ses tonuyla elliiiiiffff dendiği zamann :D. Ama elif sena olarak seviyorum severek de koydum. Şimdi oğlum olacak Allah izin verirse. Ona da tek mi yoksa çift isim mi koysam diye düşünüyorum. Bi kaç isim gördüm birleşince de güzeller ayrı ayrı da sizce nasıl?

ATLAS 

YASİR 

KAĞAN /KAAN

Bir de instagram isa karşıma hep ahlas çıkıyor o da güzel. Eşim can ismini seviyorum demişti Bi ara. Birleşince de güzel oluyor karar veremedim. 

26 Cevaplar

0 oy
(2,131 puan) tarafından
Can ismini hoca pek önermiyor cinlerin toplam genel adı demişti genede araştırın derim ... ben çift koydum oğluma doğdu doğalı iki ismini kullanıyorum ilerde hangisini isterse diğerini sildirsin yada ikisini kullansin
(764 puan) tarafından
Anladım doğrudur valla ya.
Peki ismi ne bana da fikir olsun
(2,131 puan) tarafından
Atlas bana göre doğru isimde değil..... Atlas,Kuzey Güney,Dünya Güneş Dağ işte Yağmur,Deniz, Toprak bu tarz isimleri çocuklara çok büyük yük yüklenmiş gibi oluyor ve yansıtıyor diye düşünüyorum daha düz isimler olabilir Kaan, Kağan güzel Öztürk'ce isimler ben eski isimleri seviyorum... Eren güzel mesela Emir ben hikayesini okudum çok sevdim aslında eşim istemedi
-Reklam-
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Knka iki isim tercihini yine siz yapacaksınız kime sorsan farklı şey söyler ben iki isim sevmeyenlerdenim zaten cocuk da ona seslenen kişiler de tek isim kullanmayı tercih ediyorlar ama isim konusunda kaani beğendim kağan da olabilir 
0 oy
(574 puan) tarafından
Yasir güzel canım 
0 oy
(280 puan) tarafından
Telaffuzu zor isimse ve soyadınız uzunsa tek isim 
0 oy
(506 puan) tarafından
Elif sena'ya Kaan daha güzel oluyor ama siz bilirsiniz. 

Benim kızımın iki ismi var ama kimlikte tek ismi var o yüzden herkes tek ismiyle çağırıyor. 
0 oy
(90 puan) tarafından

Atlas Kağan ismi beğendim :)

Benim kızım da iki isimli, tek ismiyle sesleniyoruz. Ben kendimde iki ismini söylemiyorum, sadece iki isim seviyorum diye öyle koyduk. Belki büyüyünce ikinci ismini kullanmak ister. Ikinci kızıma hamileyim onada çift isim koyucaz, ikinci ismini ablası seçti :) 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 48 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (669 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 218 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bal oglum (858 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 702 göst.