0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde (609 puan) tarafından
Kuyruğu içeride kaldı birşey olurmu kızlar 

12 Cevaplar

+3 oy
(2,832 puan) tarafından
Acile gitmelisin sen kendin neden elledin ki zehirleyebilir seni cikmasi lazim
(609 puan) tarafından
Kaynanam birşey olmaz diyor bizim kolumuza kaç defa girdi diyo
(2,832 puan) tarafından
Olmaz olur mu kene zehirlidir allah korusun haberlerde goruyoruz keneden vs olanleri
(13,080 puan) tarafından
böcek strese girerse zehrini senin vücuduna aktarır. lütfen onlara olmadı bana da olmaz diye düşünmeyin. dhaa geçenlerde sivasta bir kadın bu yüzden hayatını kaybetti
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Gerçekten şaka mısınız yoksa troll musunuz kaynanan hangi tip fakültesini bitirmişte onu dinliyorsun evet bisey olmaz kaynanani dinle otur evinde geceye helvanı kavururlar
(609 puan) tarafından
Götürmüyorlar canım ölürsem diyorum eşim diyor ölsen çoktan ölürdün
tarafından
Ne demek goturmuyorlar allahim sen bana sabır ver onların lafına bakacaksan ne diye post aciyorsun be cnm kardesim ahh delirecem şimdi ambulansı ara maden goturmuyorlar postu açalı 3 saati geçmiş artık etkisini göstermeye baslayacak zehiri saldiysa ambulans gelip alır seni
0 oy
tarafından
Acilen hastaneye git Allah korusun canım 
0 oy
(11,497 puan) tarafından
E kuyruğu kalmış gideceksin tabi 
0 oy
(992 puan) tarafından
Yok canım altı üstü ölürsün nolcak. Şaka mısın acaba
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Kiz hiç  mi televizyon  izlemiyorsun  kene vücutta gördüğünüz  zaman karışmayın direk hastaneye gelin diye  onların kendine göre cımbız var onla  alıyorlar mutlaka hastaneye git 
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Tabikide hemen hastaneye gitmelisiniz
(609 puan) tarafından
Kaynanam birşey olmaz diyor benim de kaç defa koluma girdi dedi
(2,416 puan) tarafından
Olur mu öyle şey ya
0 oy
(4,158 puan) tarafından
Kuyruğu değil kafası içerde kaldı kafasıyla kenetlenir takıldığı yere ve kanını emer. Ve kafası koptuğu için zehirli size bulaşır. Biz de çok dikkatlice alırdık takıldığında ama kafası kaldığı an acile giderdik . 2 dakikada alıp test yapıyorlar sana muhakkak gitmen gerekiyor.
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Kırım kongo hastalığını hiç mi duymadınız? 2 saniyelik yaptığınız şey canınıza mal olabilir hemen hastaneye başvurun
(609 puan) tarafından
Goturmuyorlar canım birsey olmaz diyorlar ne yapim
0 oy
(752 puan) tarafından
Kuyruğunun içeride kalması sıkıntı zaten onun. Kene cımbız gibi şeylerle vücuttan çıkarılmalı. Hemen acile git sen dinleme kaynananı
(609 puan) tarafından
Goturmuyolar bişey olmaz diyorlar canım eşimde
(752 puan) tarafından
Aaaa nasıl insanlar bunlar insan demeye de bin şahit gerekir ya sana birşey olsa kına yakarlar artık
0 oy
(394 puan) tarafından
Zaten keneler vücutta parçası kalınca daha tehlikeli oluyorlar. Haberlerde izledim,  bir sürü insan ölmüş bu sene keneden. Mutlaka geç olmadan gitmelisin.
(609 puan) tarafından
Götürmüyolar canım eşimde birşey olmaz diyo
(394 puan) tarafından
112 ara
0 oy
(13,236 puan) tarafından
Acile koş ölürsün
(609 puan) tarafından
Götürmüyorlar canım köydeyim kaynanam da eşimde birşey olmaz diyolar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 182 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
20 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Feridem (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.
1 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Freedomm (5,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 146 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,761 puan) tarafından soruldu

409,903 soru

12,323,829 cevap

39,048 kullanıcı

Kategoriler

...